- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Elektronik modaydi bi ara onu kullaninca sigara aramiyor muşun birakabiliyor muşun bilmem ne kadar dogruBağımlılık yapmayanından bulursam içeceğim.
Hey gidi nerde o puro içenlerin agırlıgıBen bu gidişle yunanistandan hatıra diye aldığım uzoyu kökleyeceğim.
Değişim isteyip istemediğinizi gözetin. Evet belki tatmin etmiyor iki taraf da sizi. Her insan artık genç ve donanımlı siyasi görmek istiyor. Lakin değişim sancılıdır.Ama kararsızım ve burda iki taraf içinde onları bu denli savunan insanlar içinde çok şaşkınım
Şuan pufflar var.Elektronik modaydi bi ara onu kullaninca sigara aramiyor muşun birakabiliyor muşun bilmem ne kadar dogru
2022 de sadece İstanbul’da 16 bin Rus ev alıp vatandaş olmuş kim bilir daha sayısını bilmediğimiz kaç milyon insan vardırTeşekkür ederim evet kararımı büyük bir gönül rahatlığı ile verdim.
Çünkü dediğiniz gibi ben geniş bir yelpaze istiyorum, bir seçimde yüzde 40 50 oylar değil birçok aday ve 15 ler görmek istiyorum.
Herkesi temsil edecek, derdini anlayabilecek önderler bu sebeple de koalisyonlar istiyorum.
Bunun yolu öncelikle tek adam rejiminden kurtulmaktır.
Başkanlık sistemi bizim günümüzün en önemli sorunudur çünkü her şey oraya çıkıyor.
Sığınmacı da ekonomi de eğitim ve aklınıza gelebilecek her şey.
Bu ülke gayriresmi 100milyon ve kanla sulanmış topraklar.
Ormanlarda kanla beslenen ağaçlar var, ben o ağaçları soluyorsam, onbinlerce insanın kemiğinizi sızlatıp, geleceğimizi tek bir kişinin dudağı arasına bırakmam, bırakamam.
Bunun değişmesi için köprüden önceki son çıkışı kullanmamız gerektiğini anladım.
Yani şahıslardan öte rejim, bizi bitiren budur.
Umarım siz de şuan izliyorsunuz muhtemelen babalayı, önyargılarınızın gereksiz olduğunu anlayacaksınız.
En azından neyi seçip seçmeyeceğinize o yayının ışık tutacağına inanıyorum, iyi seyirler.
Aklı başında insanlar için çok yardımcı bir paylaşım olmuş çok sağ olGüzel bir açıklama olmuş
Zaten Sinan Oğana oy vermenin katkısı büyük onun konuk olduğu programı izlemiştim
Kesinlikle Kemal beyin olduğu programıda izleyeceğim
Saklayaydın şimdi 2400 idi2007 de 52 tl idi çeyrek.
Nikahımda çeyrek takanlara çok bozulduydum.
Kaynaklar tükeniyor, ülke değil dünya çapında böyle.2022 de sadece İstanbul’da 16 bin Rus ev alıp vatandaş olmuş kim bilir daha sayısını bilmediğimiz kaç milyon insan vardır
Bir rivayete göre çalışmayıp yatanlar paket alamazmış tabiki kahve de nelerineymiş ayrıcaPaket? Ben yıllardır paket görmedim. Tabakam var. Kendim dolduruyorum tak tuk tak tuk...
Kesinlikle ne bu iş ya ekonomisi bu kadar kötü ülkede bu kadar fazla insan yaşıyor .İnsana mı ihtiyacı var artık bu ülkenin kendi milletini doyurdu diğerleri kaldıKaynaklar tükeniyor, ülke değil dünya çapında böyle.
Çok basit mantıkla nüfus artar ise ev fiyatı artar, su artar gıda artar çünkü nüfusla doğru orantılı diğerleri artamaz aksine azalır, sınırlılar.
Sırf bu sebeple bile azalmalıyız, son 7 senede gelen herkese bay bay.
Önceki gelenler de kesinlikle bir ön koşula tabii olmalılar, yatırımı var mı, işi var mı, ülkeye ne gibi katlı sağlıyor, sosyo kültürel donanımı bizim toplulumuza uygun mu vs gibi.
Yoksa yallah…
Hiç duymamıştım, bakayımŞuan pufflar var.
Herkesin elinde görüyorum, yiğenimden genelinin tadını denedim.
Çok saçma bir cihaz, nargilemsi ama değil ve kesinlikle sigara yerine geçmiyor lakin sigara içilmeyen ortamlarda kurtarıcı.
Aşko kızlar kombinlerine göre renklerini alıyorlar falan ajsjshejs
Bu bir strateji ama, istenen yolunda ilerleniyor zaten.Kesinlikle ne bu iş ya ekonomisi bu kadar kötü ülkede bu kadar fazla insan yaşıyor .İnsana mı ihtiyacı var artık bu ülkenin kendi milletini doyurdu diğerleri kaldı
Tek yaşam hakkımı bu dönemde bu ülkede harcadığım için çok üzülüyorumBu bir strateji ama, istenen yolunda ilerleniyor zaten.
Ucuz iş gücü ile dünyaya yatırım politikası düzenlerseniz, saati 1 dolar olmayan adamı nereden bulacaksınız, e nüfus patlamasından.
Yap 3 çocuğu, doldur ülkeye her geleni.
Ülke Türkiye değil yerküre artık, her millet birbiriyle çarpışıyor nuhun gemisi desek abartmış olmayız.
Dogru ama daha zararlıElektronik modaydi bi ara onu kullaninca sigara aramiyor muşun birakabiliyor muşun bilmem ne kadar dogru
Ben o kadar değilim, şu dönemde harcadığım için üzülüyorum.Tek yaşam hakkımı bu dönemde bu ülkede harcadığım için çok üzülüyorum
Bende mendil açmayı düşünüyorum böyle giderseO gün eşim anlattı burda pek suriyeli yok tek tük.biri yüksek bir inşatın tepesine çıkmış atlayacak sözde.polisler gelmiş.indin inmedin derken ne istiyorsun demişler para.artık vermişler 6 binlira da indirmişler.pişkinliğe bak.
Peki bu ülkede başbakanlık başta olmak üzere 836838337 görevde joker olarak kullanılan Binali Yıldırımın İstiklal Marşı'mızı okuyamaması kaç puanKoskoca Cumhurbaşkanı adayının önünde yazılı metni
"Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alçak" diye okumasını mı? yoksa İstiklal Marşı'nı bile bilmiyor olması mı ? diye sorarım hangisi daha trajikomik...
Hoşgeldin Siyah ışıkIyi geceler, seslerinizi duydum geldim.
Şu benim koca da Erdoğan gibi bırakmam diyor ne yaşıyorum ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?