Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ama kararsızım ve burda iki taraf içinde onları bu denli savunan insanlar içinde çok şaşkınım
Değişim isteyip istemediğinizi gözetin. Evet belki tatmin etmiyor iki taraf da sizi. Her insan artık genç ve donanımlı siyasi görmek istiyor. Lakin değişim sancılıdır.

Saltanatı kaldırıp cumhuriyet rejimine geçtikleri zaman bile bir sürü şeyle mücadele ettiler. Tüm Türkiye'ye o zamanki koşullarda zorlu bir değişime ikna etmek ne kadar zor olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

Elektronik modaydi bi ara onu kullaninca sigara aramiyor muşun birakabiliyor muşun bilmem ne kadar dogru
Şuan pufflar var.
Herkesin elinde görüyorum, yiğenimden genelinin tadını denedim.
Çok saçma bir cihaz, nargilemsi ama değil ve kesinlikle sigara yerine geçmiyor lakin sigara içilmeyen ortamlarda kurtarıcı.
Aşko kızlar kombinlerine göre renklerini alıyorlar falan ajsjshejs

2022 de sadece İstanbul’da 16 bin Rus ev alıp vatandaş olmuş kim bilir daha sayısını bilmediğimiz kaç milyon insan vardır

Zaten Sinan Oğana oy vermenin katkısı büyük onun konuk olduğu programı izlemiştim
Kesinlikle Kemal beyin olduğu programıda izleyeceğim

İzleyin lütfen:)

Emin olun biz çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz tüm samimiyetimle.üretimi durmuş borç içinde yüzen bir ülke haline geldik.deprem,ev fiyatları,kiralar,yetmeyen maaş, sıralanır gider.yine tüm samimiyetimle yazıyorum ülke yönetimi iyi olsaydı yönetimin görüşü beni ilgilendirmez.herkes yönetebilir.

İkinci bir tehlikede Ülkeye savaş bahanesiyle denetimsiz alınan Sığınmacılar.avrupa ülkelerine eğitimli bizim ülke yol geçen hanı.Suriyeli afkan vb ,sürekli haberlere izliyoruz taciz olaylarını.sokagimizdaki bakla gitmeye korkar olduk.bugun yine haberlerde bir anne kızı yaşadığı taciz olayı dehşet verici.korkuyoruz bizim çocuklarımız okula gidiyor dershane avm vb yerlere kim koruyacak?yada yaratacağı tranvalar hayatları boyunca unutamayacaklar.

2022 de sadece İstanbul’da 16 bin Rus ev alıp vatandaş olmuş kim bilir daha sayısını bilmediğimiz kaç milyon insan vardır
Kaynaklar tükeniyor, ülke değil dünya çapında böyle.
Çok basit mantıkla nüfus artar ise ev fiyatı artar, su artar gıda artar çünkü nüfusla doğru orantılı diğerleri artamaz aksine azalır, sınırlılar.
Sırf bu sebeple bile azalmalıyız, son 7 senede gelen herkese bay bay.
Önceki gelenler de kesinlikle bir ön koşula tabii olmalılar, yatırımı var mı, işi var mı, ülkeye ne gibi katlı sağlıyor, sosyo kültürel donanımı bizim toplulumuza uygun mu vs gibi.
Yoksa yallah…

Kesinlikle ne bu iş ya ekonomisi bu kadar kötü ülkede bu kadar fazla insan yaşıyor .İnsana mı ihtiyacı var artık bu ülkenin kendi milletini doyurdu diğerleri kaldı

Hiç duymamıştım, bakayım

Kesinlikle ne bu iş ya ekonomisi bu kadar kötü ülkede bu kadar fazla insan yaşıyor .İnsana mı ihtiyacı var artık bu ülkenin kendi milletini doyurdu diğerleri kaldı
Bu bir strateji ama, istenen yolunda ilerleniyor zaten.
Ucuz iş gücü ile dünyaya yatırım politikası düzenlerseniz, saati 1 dolar olmayan adamı nereden bulacaksınız, e nüfus patlamasından.
Yap 3 çocuğu, doldur ülkeye her geleni.
Ülke Türkiye değil yerküre artık, her millet birbiriyle çarpışıyor nuhun gemisi desek abartmış olmayız.

Tek yaşam hakkımı bu dönemde bu ülkede harcadığım için çok üzülüyorum

Tek yaşam hakkımı bu dönemde bu ülkede harcadığım için çok üzülüyorum
Ben o kadar değilim, şu dönemde harcadığım için üzülüyorum.
Y kuşağı olarak muhteşem bir çocukluk, ergenlik geçir sonra gelsin yaş 20 leri geçsin hop yokuş aşağı.
Hani iyiyi görmeseydik, bu kadar üzülmezdik mi acaba?
Gerçi hiçbir şey belki kağıt üstünde günümüzden iyi değildi lakin mutluyduk yahu, o bayram coşkuları, aynı plaka araçlar birbirlerini şehirlerarası görünce kornalaşma, el sallaşma.
Genç yaşlı farketmeksizin hiç evlere tıkılmadığımız, bir dondurmacıya gitmenin kimseye lüks olmadığı günler.
Ahh be..

Bende mendil açmayı düşünüyorum böyle giderse

Peki bu ülkede başbakanlık başta olmak üzere 836838337 görevde joker olarak kullanılan Binali Yıldırımın İstiklal Marşı'mızı okuyamaması kaç puan ay bi de kendisi CB tarafından 'atanan ilk başbakan' olma onuruna da sahip, şaka gibi ama değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…