Aglanacak halimize gülüyoruz yaBende mendil açmayı düşünüyorum böyle giderse
Dilara, çok severim bu kadınıGüzel bir açıklama olmuş
Hoş buldummmmm❤Hoşgeldin Siyah ışık
İnsanlar daha huzurluydu bir çalışan beş çocuk okutuyordu mülteci yoktu konserler vardı baskılar bu kadar değildi özgürdü insanlar daha fazla .Herkesin geleceğinden umudu vardı hayaller kurulurdu şimdi ise yaşam mücadelesi veriyoruz sadece gencimiz yaşlımız .Ben o kadar değilim, şu dönemde harcadığım için üzülüyorum.
Y kuşağı olarak muhteşem bir çocukluk, ergenlik geçir sonra gelsin yaş 20 leri geçsin hop yokuş aşağı.
Hani iyiyi görmeseydik, bu kadar üzülmezdik mi?
Gerçi hiçbir şey belki kağıt üstünde günümüzden iyi değildi lakin mutluyduk yahu, o bayram coşkuları, aynı plaka araçlar birbirlerini şehirlerarası görünce kornalaşma, el sallaşma.
Genç yaşlı farketmeksizin hiç evlere tıkılmadığımız, bir dondurmacıya gitmenin kimseye lüks olmadığı günler.
Ahh be..
Mesela benim de boyum 1,5 metre ama işte Rabbim boydan kesmis zekaya vermisFizik hiçbir şeydir, zeka, hazır cevaplık ve beceri her şey
Adam 10 yıldır buradayım, 7 yıldır vatandaşım dedi kıt Türkçeyle. Üç yılda almış vatandaşlığı hesabı da kıt değilseKaynaklar tükeniyor, ülke değil dünya çapında böyle.
Çok basit mantıkla nüfus artar ise ev fiyatı artar, su artar gıda artar çünkü nüfusla doğru orantılı diğerleri artamaz aksine azalır, sınırlılar.
Sırf bu sebeple bile azalmalıyız, son 7 senede gelen herkese bay bay.
Önceki gelenler de kesinlikle bir ön koşula tabii olmalılar, yatırımı var mı, işi var mı, ülkeye ne gibi katlı sağlıyor, sosyo kültürel donanımı bizim toplulumuza uygun mu vs gibi.
Yoksa yallah…
Bende çok beğeniyorumDilara, çok severim bu kadını
Üniversiteyi kazanmış olmak zirve olaydı.tamam hayatı kurtuldu kesin mesleği olacak gözüyle bakardıkİnsanlar daha huzurluydu bir çalışan beş çocuk okutuyordu mülteci yoktu konserler vardı baskılar bu kadar değildi özgürdü insanlar daha fazla .Herkesin geleceğinden umudu vardı hayaller kurulurdu şimdi ise yaşam mücadelesi veriyoruz sadece gencimiz yaşlımız .
Kız gülsem mi üzülsem mi bilemedimIyi geceler, seslerinizi duydum geldim.
Şu benim koca da Erdoğan gibi bırakmam diyor ne yaşıyorum ya ben
Gül gülKız gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Öyleydi zaten hemen ilk seneden en kötü bir araba alırdı üniversite bitirip meslek hayatına atılanlar .Üniversiteyi kazanmış olmak zirve olaydı.tamam hayatı kurtuldu kesin mesleği olacak gözüyle bakardık
Ondan yurt dışına çıkamıyoruz biz deseneMesela benim de boyum 1,5 metre ama işte Rabbim boydan kesmis zekaya vermis
Aynı şekilde gurbetçi gidip 30 cümle kuramayana nasıl sövüyorsak, buna da söverim.Adam 10 yıldır buradayım, 7 yıldır vatandaşım dedi kıt Türkçeyle. Üç yılda almış vatandaşlığı hesabı da kıt değilse
Yurt dışı hayallerim var, rte kazanırsa ben toparlanana kadar beni ya almazlarsa diye korkuyorumOndan yurt dışına çıkamıyoruz biz desene
Hayallerin gerçek olsunYurt dışı hayallerim var, rte kazanırsa ben toparlanana kadar beni ya almazlarsa diye korkuyorum
İnsan kınadığını yaşamadan ölmez aıshshsbshejsudErdoğan "Bülent Ecevit ciddi şekilde rahatsız. Sağlık problemleri var. Artık istifa etmeli. Ölene kadar bu koltukta kalamaz" diyeli yirmi yıl oldu.
Dün akşam katıldığı televizyon yayınında rahatsızlanan Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal etti.
Bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?