yok sonuna kadar mi izlenince artık onun bi süresi oluyo ona gore belli oluyo diye biliyorum her tiklayan olmuyo galiba izleme süresi varmisBabala TV'de kılıçdar oğlu programına ben de tıkladım ama ben izlemedim benim gibi kaç tanesi de izlememiştir
Benim evimde TV var yeminle hafta geçiyor fişini sokmuyorum , artık herkesin elinde Android telefon, eskisi gibi değil... ve bu dünya avucunun içinde demek... Herkes her bilgiye her uyarana istediği gibi ulaşıyor... Ve bu durum tv den çok çok daha etkilidir bu şahsi fikrim... Muharrem İnce bile etrafında bir avuç insanla binlerce kitleye ulaştı dimi... Ortada sandığınız adaletsizlik eskiden olsaydı kabul ederdim ama şuan için pek uygun bir terim değil...Kesinlikle çok çalıştı
Tüm tw kanalları Erdoğan’ın tw açınca sadece Erdoğan propagandası var
Kılıçdaroğlunun fox harici sesini duyurabildiği hiç bir yer olmadı
Bu kadar adaletsiz baskı altında bir yarış olmasına rağmen Kılıçdaroğlu yapabildiği herşeyi yaptı bence
Üzüleceğimi hiç ummazken, su videosunda ciddi boyutta ah vah ettim.Aslında cok üzülüyorum bunun etrafındakiler yönlendirip duruyor kötü şekilde. Ilk seçimlerden once hastalanıp iptal etmişti simdide son gün zaten
55yaş altı, evet.Benim evimde TV var yeminle hafta geçiyor fişini sokmuyorum , artık herkesin elinde Android telefon, eskisi gibi değil... ve bu dünya avucunun içinde demek... Herkes her bilgiye her uyarana istediği gibi ulaşıyor... Ve bu durum tv den çok çok daha etkilidir bu şahsi fikrim... Muharrem İnce bile etrafında bir avuç insanla binlerce kitleye ulaştı dimi... Ortada sandığınız adaletsizlik eskiden olsaydı kabul ederdim ama şuan için pek uygun bir terim değil...
Aynen oyleÜzüleceğimi hiç ummazken, su videosunda ciddi boyutta ah vah ettim.
Hem durumuna hem düşürüldüğü pozisyona.
Hatta deprem zamanı danışmanlarının hayt huyt çekerken kendisinin çok daha sağduyu sahibi gibi hataları kabul edip uzlaşıcı olması, yavaş yavaş kandırıldığını ya da kendisine birçok şeyin farklı aktırıldığına inanmamamı sağladı.
O da mağdur yani
Veriyorlar eline okuyor, şöyleyiz başkanım böyleyiz başkanım deyip kraldan çok kralcıların topumuzun kuyusunu kazdığına inanmaya başladım.
İşte tek adam rejiminin hazin sonu…
Bu konuda bende babamdan sorun yaşıyorum malesef ... Babam yılların esnafı emekli olmuş işi bıraktı... Gözlüğünü takıyor altından telefonu kurcalıyor , üstünden TV yi takip ediyor... Bir bakıyorum falanca yere yorum yapmış , emniyet amiri amcamla geçen yalvardık resmen etme baba lütfen siyasi yorum yapma birgün alıp götürecekler seni...55yaş altı, evet.
55 üstü eğer ki hayatında bilgisayar geçmişine, iş hayatına sahip değilse o akıllı telefonlarla anca sosyal paylaşım sitelerine foto atmayı biliyor.
Tabii istisnalar vardır ama oy oranının çoğunlukla orta yaşlı kesim olan bir partinin hedef kitlesi daima ana akım medyadır.
A haberde duyduğu her şeyi gerçek zannediyorlar hatta babam youtube da izlediği şeyleri bir haber ajansı gibi doğruluğunun sorgulanamayacağını sanıyor.
Bu adam üni mezunu, yabancı dili olan, dünya görmüş geçirmiş 70 yaşında bir adam.
Diğerlerini düşünemiyorum.
Hoş geldin, sevindim gelmeneIyi geceler, seslerinizi duydum geldim.
Şu benim koca da Erdoğan gibi bırakmam diyor ne yaşıyorum ya ben
Benim dedemde öyleydi rahmetli görmüş geçirmiş belli mevkide bir adamdı aaa bak gördünmü doğruymuş bak diye babama söylüyordu bak bak muhalefet ne yapmış gördünmü diye. babaannem rus kokenli rahmetli oldugecensene. o bile yani55yaş altı, evet.
55 üstü eğer ki hayatında bilgisayar geçmişine, iş hayatına sahip değilse o akıllı telefonlarla anca sosyal paylaşım sitelerine foto atmayı biliyor.
Tabii istisnalar vardır ama oy oranının çoğunlukla orta yaşlı kesim olan bir partinin hedef kitlesi daima ana akım medyadır.
A haberde duyduğu her şeyi gerçek zannediyorlar hatta babam youtube da izlediği şeyleri bir haber ajansı gibi doğruluğunun sorgulanamayacağını sanıyor.
Bu adam üni mezunu, yabancı dili olan, dünya görmüş geçirmiş 70 yaşında bir adam.
Diğerlerini düşünemiyorum.
hep aynı şeyleri dönüp dolaşıp yazmaktan bıkmadınız mıÖyle yaş mevzusu olursa şahsen ben Kılıçdaroğlu 75, Tayyip 69... Yorulmasn daha
yaşlı diye Kılıçdaroğluna vermeyi düşünmeyen seçmeni bile gördüm...
60 yaş üstü için pek öyle değil sadece tw izliyorlarBenim evimde TV var yeminle hafta geçiyor fişini sokmuyorum , artık herkesin elinde Android telefon, eskisi gibi değil... ve bu dünya avucunun içinde demek... Herkes her bilgiye her uyarana istediği gibi ulaşıyor... Ve bu durum tv den çok çok daha etkilidir bu şahsi fikrim... Muharrem İnce bile etrafında bir avuç insanla binlerce kitleye ulaştı dimi... Ortada sandığınız adaletsizlik eskiden olsaydı kabul ederdim ama şuan için pek uygun bir terim değil...
Teşekkür ederim canimmmHakkında hayırlısı olsun canım.
Hoş buldummmmmHoş geldin, sevindim gelmene
Onların zamanında gazetecilerde tv lerde tarafsızdı.gazeteci taraf tutmaz nerde haber varsa onu ilk yazma derdine düşerdi.tv ler de öyleydi.şimdi ne bilsinler fakeler montajlar.eskiden basın yayın gazetecilik okumak çok popülerdi herkesin hayaliydi.şimdi adı bile geçmiyor bölümün.Benim dedemde öyleydi rahmetli görmüş geçirmiş belli mevkide bir adamdı aaa bak gördünmü doğruymuş bak diye babama söylüyordu bak bak muhalefet ne yapmış gördünmü diye. babaannem rus kokenli rahmetli oldugecensene. o bile yani
Oy verenlerin bu adamın artık bu işi götüremeyecek kadar yorulduğunu anlaması lazım.Erdoğan "Bülent Ecevit ciddi şekilde rahatsız. Sağlık problemleri var. Artık istifa etmeli. Ölene kadar bu koltukta kalamaz" diyeli yirmi yıl oldu.
Dün akşam katıldığı televizyon yayınında rahatsızlanan Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal etti.
Bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum.?
Evet doğruOnların zamanında gazetecilerde tv lerde tarafsızdı.gazeteci taraf tutmaz nerde haber varsa onu ilk yazma derdine düşerdi.tv ler de öyleydi.şimdi ne bilsinler fakeler montajlar.eskiden basın yayın gazetecilik okumak çok popülerdi herkesin hayaliydi.şimdi adı bile geçmiyor bölümün.
Herkes sizin gibi, bizim gibi değil ki. Akıllı telefonu olmayan, olsa da doğru düzgün sosyal medya kullanmayan bir dolu insan var. Ve genellikle akp ye oy veren kitleden. Muharrem incenin seçmenlerinin çoğunluğu genç zaten.Benim evimde TV var yeminle hafta geçiyor fişini sokmuyorum , artık herkesin elinde Android telefon, eskisi gibi değil... ve bu dünya avucunun içinde demek... Herkes her bilgiye her uyarana istediği gibi ulaşıyor... Ve bu durum tv den çok çok daha etkilidir bu şahsi fikrim... Muharrem İnce bile etrafında bir avuç insanla binlerce kitleye ulaştı dimi... Ortada sandığınız adaletsizlik eskiden olsaydı kabul ederdim ama şuan için pek uygun bir terim değil...
Ben de bu sabah ağlamaklı uyandım, allahım nereye gidiyoruz diye. Ama düşününce bu kadar yasaklama yapmaları engel olmaya çalışmaları da hiç normal değil. Kknın kazanamayacağını bilseler bu kadar kasmazlar. Sallanıyorlar bence. Ümit vermek de istemiyorum ama bu paniğin bir sebebi olmalı. Müşahit, mesaj, açık mikrofonun gösterimine engel olma... bence bunlar panik işaretiErdoganin kazanaagindan eminim ben nedense, haksız hakli Allah görüyor ama kazanır gibi.
Biri yazmıştı: "Arkadaşlar, ülke başkanları yurt dışında kafes dövüşü yapmıyor."Uzun ince bir yoldayim, ince gitti sıra uzunda
Gun içinde bunu soyle sürekli inaninca güzel oluyor hahshsjssjsj
Şaka maka boy ne alaka ya of iyice sacmalamislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?