Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şu an ne yapıyorlar bilmiyorum ama 2015’te akp kulisinden bir dergiye aktarılan istişare var. Linkini bulup atayım.
Ha bir de birkaç yıl önce şöyle bir konuşması var doktorlar için şöyle bir söylemi var:
Bir cümlesinde “sordum, en az alan ne alıyordur? 8 bin-9 bin.” diyor. Yani yalan beyan vermemiş danıştıkları. Buna rağmen neler söylediğini tıklayın okuyun.

Biri yazmıştı: "Arkadaşlar, ülke başkanları yurt dışında kafes dövüşü yapmıyor." Heybet kriteri varmış insanların, biz neyin derdindeyiz de ne anlatıyoruz

Heybet kriteri değil. Bir insanın duruşu vardır. Olmadiği gibi davranmaya kalkınca eğrelti komik duruyor. Kendi gibi olsun Erdoğana benzemeye çalişmasin yeter

En azından tv de kaç lider varsa hepsini izleme dinleme şansı bulabiliyorlardı.yalan haber varsada birinin tv de bunu söyleyebilme şansı vardı.yani insanlar en azından haberin doğrusuna çabuk ulaşabilirdi.ya şimdi onca kanalın içinde nereye zıplasan hepsi bir ağız olmuş.saki kuzey korede gibi hissediyor insan kendini.

Hiçte haberin doğrusuna ulaşma şansin olmuyordu. Bin tane olay sayarım burada. Asil şimdi şansliyiz ki sosyal medya var. Haber her an elimizin altinda.

Reactions: The
Hiçte haberin doğrusuna ulaşma şansin olmuyordu. Bin tane olay sayarım burada. Asil şimdi şansliyiz ki sosyal medya var. Haber her an elimizin altinda.
Tamam öyle olsun.herkes sosyal medya kullanıyor babaanneler dededeler yorum kasıyor.gözünü kulağını kapatana sosyal medya olsa ne yazar

Tamam öyle olsun.herkes sosyal medya kullanıyor babaanneler dededeler yorum kasıyor.gözünü kulağını kapatana sosyal medya olsa ne yazar

Eskiye nazaran tabiii ki iyi bu tartışılamaz ki. Eskiden genci yaşlisi tek bir kanaldan haber alabilirdi. Verildiği kadar.

Biz de okuldaki öğretmenlerle yunanistana gittik kasım ayında, yunanistan tarafındaki freeshop daha uygundu. Ama yine de pahalı arkadaş, sigara almaya değmiyor artık, parfüm fiyatları uçuk, sadece alkol uyguna geliyor. Euro bölgesi olunca ucuz bile ancak bu kadar ucuz oluyor işte. Sırf çok sevdiğim ve türkiyede kalitelisi eskisi gibi bulunmadığından çikolatalı sigara aldım. Kendimiz içmediğimiz halde dünya kadar içki aldık, arkadaş siparişi. Onun da kotası var, belirli bir litreyi geçemiyorsun

Oy verenlerin bu adamın artık bu işi götüremeyecek kadar yorulduğunu anlaması lazım.
Ne diyeyim ki başka, ilk turdan önce söylemeye başlamıştım zaten bunu
Cidden cok rahatsız ayakta duramıyor, katıldıgı programlarda konusurken anıden sustu bi gitti geldi, baska bir programda uykuya mı daldı anlamadım gozlerı kapandı, degıl 5 yıl 2 yıl goturmez bu adam

Cidden cok rahatsız ayakta duramıyor, katıldıgı programlarda konusurken anıden sustu bi gitti geldi, baska bir programda uykuya mı daldı anlamadım gozlerı kapandı, degıl 5 yıl 2 yıl goturmez bu adam
Normal bir ülke olsaydık.varsa bir rahatsızlığı bunu halka açıklamak zorundalardı.

Allah korusun da, düşünce özgürlüğümüz bile yok :))

Öyle yaş mevzusu olursa şahsen ben Kılıçdaroğlu 75, Tayyip 69... Yorulmasn daha
yaşlı diye Kılıçdaroğluna vermeyi düşünmeyen seçmeni bile gördüm...
Yaş hikaye beden sağlığı önemli 65ten sonra, kılıçdaroğlunun dinçliği rtede kalmamış artık, oturduğu yerde canlı yayında uyuklaması hiç hayra alamet değil ve uzun zamandır da çok çok kötü görünüyor. Kaynanın hasta geline o daha genç bir şey olmaz demesine benzedi senin bu söylediğin, vicdansızca

Normal bir ülke olsaydık.varsa bir rahatsızlığı bunu halka açıklamak zorundalardı.
Yok canım koltuk sevdası nasıl gözlerini boyamıssa, Allah korusun şimdi bi yerde düşüp gitse ne olacak bu ülkenin hali, git evinde dınlen toparlan iyisen 5 yıl sonra yine cık dimi

Öyle yaş mevzusu olursa şahsen ben Kılıçdaroğlu 75, Tayyip 69... Yorulmasn daha
yaşlı diye Kılıçdaroğluna vermeyi düşünmeyen seçmeni bile gördüm...
Kılıçdaroğlu daha saglıklı duruyor görünürde ama bilemicem

Babala TV'de kılıçdar oğlu programına ben de tıkladım ama ben izlemedim benim gibi kaç tanesi de izlememiştir
24 milyon kişinin en az yarısı senin gibidir haklısın, hatta kazayla basanlar falan da dahildir kesin bu sayıya

Youtube o izlenme sayısına göre para ödüyor bu insanlara, aç kapa yapanları sayıyorlar mıdır dersin. Mutlaka belli bir izlenme süresi kotası vardır.

Ben az evden çıkıyorum alışveriş vs. eve kendimi zor atıyorum yorgunluktan veya gündüz rutin iş harici az fazla iş yapayım, erken kalkayım, akşam ağırlık çöküyor. Az rahat bırakın 10 dk uzanayım diyorum. Hepsi için diyorum yine iyi dayanıyorlar, hem kafa yoruluyor hem beden bu seçim zamanında.

Geçen yıl olmuştu
Vaaaay, ben uzun zamandır küskün olduğumdan gündem takibini bırakmıştım, ne güzel kapışmışlar yaaaaa hakikaten özdağ iç işleri bakanı olmalı ve görevi gözlerinin içine baka baka bundan teslim almalı, şahane olurdu sonradan gelene bakanlık verilmesine taraftar değilim ama sırf o sahne için değerdi doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…