- 28 Şubat 2018
- 1.321
- 4.324
- 133
- 32
Şu an ne yapıyorlar bilmiyorum ama 2015’te akp kulisinden bir dergiye aktarılan istişare var. Linkini bulup atayım.Üzüleceğimi hiç ummazken, su videosunda ciddi boyutta ah vah ettim.
Hem durumuna hem düşürüldüğü pozisyona.
Hatta deprem zamanı danışmanlarının hayt huyt çekerken kendisinin çok daha sağduyu sahibi gibi hataları kabul edip uzlaşıcı olması, yavaş yavaş kandırıldığını ya da kendisine birçok şeyin farklı aktırıldığına inanmamamı sağladı.
O da mağdur yani
Veriyorlar eline okuyor, şöyleyiz başkanım böyleyiz başkanım deyip kraldan çok kralcıların topumuzun kuyusunu kazdığına inanmaya başladım.
İşte tek adam rejiminin hazin sonu…
Biri yazmıştı: "Arkadaşlar, ülke başkanları yurt dışında kafes dövüşü yapmıyor."Heybet kriteri varmış insanların, biz neyin derdindeyiz de ne anlatıyoruz
Bizimkiler'deki Cemil geldi aklımaAllah günah yazmasın kimsenin ömrünü ben bilemem ama bu adam gidici zaten benim dedem 90 yaşında bunun gibiydi yürümesi konuşması bir sene içinde kaybettik
En azından tv de kaç lider varsa hepsini izleme dinleme şansı bulabiliyorlardı.yalan haber varsada birinin tv de bunu söyleyebilme şansı vardı.yani insanlar en azından haberin doğrusuna çabuk ulaşabilirdi.ya şimdi onca kanalın içinde nereye zıplasan hepsi bir ağız olmuş.saki kuzey korede gibi hissediyor insan kendini.Ülkemizde medya hiç bir zaman tarafsiz olmadi. Hangi ütopik dünyada yaşiyorsunuz. Menderes zamanında gazeteler muhalif gençlerin kıyma makinalarinda tavuk yemi olduğunu manşet yapiyordu. Eskiden tarafsiz medyaymiş güldüm sabah sabah
En azından tv de kaç lider varsa hepsini izleme dinleme şansı bulabiliyorlardı.yalan haber varsada birinin tv de bunu söyleyebilme şansı vardı.yani insanlar en azından haberin doğrusuna çabuk ulaşabilirdi.ya şimdi onca kanalın içinde nereye zıplasan hepsi bir ağız olmuş.saki kuzey korede gibi hissediyor insan kendini.
Tamam öyle olsun.herkes sosyal medya kullanıyor babaanneler dededeler yorum kasıyor.gözünü kulağını kapatana sosyal medya olsa ne yazarHiçte haberin doğrusuna ulaşma şansin olmuyordu. Bin tane olay sayarım burada. Asil şimdi şansliyiz ki sosyal medya var. Haber her an elimizin altinda.
Tamam öyle olsun.herkes sosyal medya kullanıyor babaanneler dededeler yorum kasıyor.gözünü kulağını kapatana sosyal medya olsa ne yazar
Biz de okuldaki öğretmenlerle yunanistana gittik kasım ayında, yunanistan tarafındaki freeshop daha uygundu. Ama yine de pahalı arkadaş, sigara almaya değmiyor artık, parfüm fiyatları uçuk, sadece alkol uyguna geliyor. Euro bölgesi olunca ucuz bile ancak bu kadar ucuz oluyor işte. Sırf çok sevdiğim ve türkiyede kalitelisi eskisi gibi bulunmadığından çikolatalı sigara aldım. Kendimiz içmediğimiz halde dünya kadar içki aldık, arkadaş siparişi. Onun da kotası var, belirli bir litreyi geçemiyorsunBen yurtdisina giderken cogu insan arkadaslarim eş dost sipariş listesi verirdi su içkiyi su sigarayı getirir misin ucuz oluyor diyodu alip getirebiliyordum suan okadar zorlastiki pandemiden beri getirmeye korkuyorum ama müşterilerim kolayca geçiriyor zorluk çıkarmıyorlar. Ispanyadan bir kutu cikolata free stopta 12 peso bizim free shoplarda 250 tl idi hic unutmuyorum pandemiden once
Cidden cok rahatsız ayakta duramıyor, katıldıgı programlarda konusurken anıden sustu bi gitti geldi, baska bir programda uykuya mı daldı anlamadım gozlerı kapandı, degıl 5 yıl 2 yıl goturmez bu adamOy verenlerin bu adamın artık bu işi götüremeyecek kadar yorulduğunu anlaması lazım.
Ne diyeyim ki başka, ilk turdan önce söylemeye başlamıştım zaten bunu
Bende bunu demıstım duyuncaİnsan kınadığını yaşamadan ölmez aıshshsbshejsud
Normal bir ülke olsaydık.varsa bir rahatsızlığı bunu halka açıklamak zorundalardı.Cidden cok rahatsız ayakta duramıyor, katıldıgı programlarda konusurken anıden sustu bi gitti geldi, baska bir programda uykuya mı daldı anlamadım gozlerı kapandı, degıl 5 yıl 2 yıl goturmez bu adam
Allah korusun da, düşünce özgürlüğümüz bile yok :))Bu konuda bende babamdan sorun yaşıyorum malesef ... Babam yılların esnafı emekli olmuş işi bıraktı... Gözlüğünü takıyor altından telefonu kurcalıyor , üstünden TV yi takip ediyor... Bir bakıyorum falanca yere yorum yapmış , emniyet amiri amcamla geçen yalvardık resmen etme baba lütfen siyasi yorum yapma birgün alıp götürecekler seni...
Yaş hikaye beden sağlığı önemli 65ten sonra, kılıçdaroğlunun dinçliği rtede kalmamış artık, oturduğu yerde canlı yayında uyuklaması hiç hayra alamet değil ve uzun zamandır da çok çok kötü görünüyor. Kaynanın hasta geline o daha genç bir şey olmaz demesine benzedi senin bu söylediğin, vicdansızcaÖyle yaş mevzusu olursa şahsen ben Kılıçdaroğlu 75, Tayyip 69... Yorulmasn daha
yaşlı diye Kılıçdaroğluna vermeyi düşünmeyen seçmeni bile gördüm...
Yok canım koltuk sevdası nasıl gözlerini boyamıssa, Allah korusun şimdi bi yerde düşüp gitse ne olacak bu ülkenin hali, git evinde dınlen toparlan iyisen 5 yıl sonra yine cık dimiNormal bir ülke olsaydık.varsa bir rahatsızlığı bunu halka açıklamak zorundalardı.
Kılıçdaroğlu daha saglıklı duruyor görünürde ama bilemicemÖyle yaş mevzusu olursa şahsen ben Kılıçdaroğlu 75, Tayyip 69... Yorulmasn daha
yaşlı diye Kılıçdaroğluna vermeyi düşünmeyen seçmeni bile gördüm...
24 milyon kişinin en az yarısı senin gibidir haklısın, hatta kazayla basanlar falan da dahildir kesin bu sayıyaBabala TV'de kılıçdar oğlu programına ben de tıkladım ama ben izlemedim benim gibi kaç tanesi de izlememiştir
Vaaaay, ben uzun zamandır küskün olduğumdan gündem takibini bırakmıştım, ne güzel kapışmışlar yaaaaaGeçen yıl olmuştu
Proluk üyelik iptali yaptırınca veya uzun süre girmeyince siteye gidiyordu galiba. Geri gelince Kazene özelden yazıp geri alanlar oldu diye biliyorum. Uzun sürmedi senin ki. Belki Kazen geri verir.Teşekkür ederim canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?