Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Simdi ben boşanma aşamasinda olduğum için köydeyim, adresim buraya kayitli olmadığı için oy kullanma ihtimalim çok düşük ve araba falan da yok
İl ilçe parti binalarına gidince otobüs için bilet desteği alabiliyorsunuz sanırım tam bir bilgim yok ama lütfen bakın

Hanımlar siyasette konuşulması gereken tüm konular konuşulmuş sanırım, o yüzden olsa gerek bir liderde aranması gereken özellikler boy olmuş, ilahi bu mudur sorun

Size 2 kaynak linki bırakıyorum, bir tanesi Mahfi hocamızın sitesinden, 2000-2019 arası Türkiye’nin Dünya ekonomik görünüm sıralamalarındaki yerini gösteriyor.

Diğeri de yine Türkiye’nin 2022 verilerine göre Dünya ekonomik görünüm sıralamasındaki yerini gösteriyor.
2022 verilerimize göre 22. sıraya düştük.

Şu veriyi de ekleyeyim

Önemli olan ülkeyi yönetecek kişinin boyu değildir, ki Cumhurbaşkanı en uzun liderlerden biridir ama öte yandan ülkelerin kasası olarak bilinen ve dünyanın en büyük 2 altın kasası Fort Knox ve BOE’nin olduğu ABD ve UK‘yı yönetenlerden biri 1,83 diğeri 1,78 boyunda lakin iki ülkede dünyanın en söz sahibi ülkeleri maalesef.

Biz dahi köprü vb yaptırdığımızda İngiliz yasalarına tabii olmayı tercih ediyoruz.

Onemli olan işlevi dıyerek noktayı koyuyorum

Kaçak geliyor, edirnede askeri malzeme satan dükkanlarda tezgah altında dururdu. Free shoplara sordur yurt dışına çıkan arkadaşın varsa, o yoksa muadili bulunuyor. Pipo tütünü de var onun mükemmel ötesi
Ben yurtdisina giderken cogu insan arkadaslarim eş dost sipariş listesi verirdi su içkiyi su sigarayı getirir misin ucuz oluyor diyodu alip getirebiliyordum suan okadar zorlastiki pandemiden beri getirmeye korkuyorum ama müşterilerim kolayca geçiriyor zorluk çıkarmıyorlar. Ispanyadan bir kutu cikolata free stopta 12 peso bizim free shoplarda 250 tl idi hic unutmuyorum pandemiden once

Biliyormusunuz rizede cay toplayan işçilerin cogu yabancı uyruklu karin tokluğuna çalışıyorlar. Burda ukraynalı pazarcı var kadin manavda çalışıyor savaştan kaçıp buraya gelmis biraz sohbet edince gerçekten durumunun nekadar zor oldugunu anladim sokaklardaku suriyeli cocuklar perisan cookkkk var annnelerine soruyoruz ulkenize donmek istiyrmusun diye vallah donmem turk devlet saolsun bize bakiyor diyor.cogu boyle diyor turk devlet bakiyor vallah gitmem evlerinde çoğunun son model eşyalar devlet saolsun.devlet saolsun ya bizim evine ekmek götürmeyen vatandaşım nolcak.

Bazıları da bir 100 sene daha başımızda duracağını sanıyor,ben sevsem sağlık durumu için ciddi ciddi üzülürüm ve artık bırakmasını isterim doğrusu.Bu nasil bir hirs,anlamıyorum ki.
Inadına bağlamıyorlar ozaman inadına oy veriyorlar ters tepiyor biri rte ye bisi dese inadına veriyor oyunu

Inadına bağlamıyorlar ozaman inadına oy veriyorlar ters tepiyor biri rte ye bisi dese inadına veriyor oyunu
Öyle yaş mevzusu olursa şahsen ben Kılıçdaroğlu 75, Tayyip 69... Yorulmasn daha
yaşlı diye Kılıçdaroğluna vermeyi düşünmeyen seçmeni bile gördüm...

Sebeplerden biri bu diyelim. Doların artışı birazda bilerek ve istenerek yapılıyor
Nebati demişti ya ihracatçılara biraz daha sabredin seçimden sonra dolar artacak diye

Kk kaybederse hayatimda ilk defa hakkıyla kaybetti diyecem bir insan icin o zaman icim rahat iste
Şunu belirteyim kendi düşüncelerim ilk defa muhalefet partisi lideri olarak bu seçim döneminde çok çalıştı... Yaş 75 bu tempo onu illaki zorlamıştır... Ama üzüldüğüm şey bu çabalarına rağmen kazanamadığı taktirde siyasi sahneden silinip gidecek ... CHP'liler yakın zamanda kurultaya giderek başka bir başkan seçer...

Kesinlikle çok çalıştı
Tüm tw kanalları Erdoğan’ın tw açınca sadece Erdoğan propagandası var
Kılıçdaroğlunun fox harici sesini duyurabildiği hiç bir yer olmadı
Bu kadar adaletsiz baskı altında bir yarış olmasına rağmen Kılıçdaroğlu yapabildiği herşeyi yaptı bence

Canim gerçekten bak dogru ikisindede yasi var kolay deil her ikisi icinde geçerli.ne olursa olsun illaki değişecekler. Yitip gitmez kimse inan hepsi hatırlanır.yeni başkan seçilecek ıllaki her ikisi icinde geçerli kim gelirse gelsin partilerin basina genc dinamik insanlar seçilecektir.

Doğru canim benim üzüldüğüm noktada o oldu ilk secimden daha cok kendini anlatabildi yordular amborgo su bu dimdik ayakta durdu yaptımda kazanmasada kendinisini sevdirebildi.

Babala TV'de kılıçdar oğlu programına ben de tıkladım ama ben izlemedim benim gibi kaç tanesi de izlememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…