Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yazdıklarından haberin yokmu.yazdığını gördüm ama alıntılamışlardı.o yüzden asıl yazdığın yeri bulamadım yoksa alıntılayıp cevap verecektim.ayrıca benim başım kelmi cümlesi benim yorumum adamlar niye öyle desin?

bazi sayfalardaki paylasimlar erbakanin oglu olacagini soylemisti erdogan sonrasi dusunulen isim ..ama bence kesinlikle sinan ogani koyacaklar yerine oyle bi durumda .

Buna inandiniz yani reisini senden daha iyi tanimam
Buna inanirsak seçim sonucu doğru açıklanmamış demektir. Bu durumda Kılıçdaroğlu'nun kazanmadığı ne malum.
Tek bir istegim var bir haber okuyunca dinlenince sorgulansın birazcık. Olabilir mi olamaz mı?

Bazı ilçelerde hastane bıle yok. Amac hastayla doktoru karşı karşıya getirmek. Herkes grev olduğunu bilmeyebilir ama sen bakanlık olarak biliyorsun, randevu verme işte.
Evet amaç doktorun tepki çekmesini sağlamaktı, başarılı oldular da denebilir.

Reis ovulduyse sorgulamazlar

Lütfen bulup gösterir misiniz umrumda bile değil çünkü ssk batirirp batirmamasi oy verme kriterim değil hayır maximum 3 saatlik uyku uyuyabiliyorum bebem sagolsun ama yok yani o kadar da değil yazdıklarimi biliyorum siz kariştirdiniz

24 milyon izlenmesi bana mantıksız geliyor. Nüfusun neredeyse üçte birine denk geliyor. Bir izleyen tekrar izleyince ekleniyor mu sayıya bilmiyorum.

24 milyon izlenmesi bana mantıksız geliyor. Nüfusun neredeyse üçte birine denk geliyor. Bir izleyen tekrar izleyince ekleniyor mu sayıya bilmiyorum.
Ekleniyor. Tekrar tıklayınca da sayılıyor. Ortalama izlenme süresi vs var. 24 milyon kişi izlemedi tabi ki.

ben daha once iste izlenmelerle illigi bir video izlemistim de ..arka arkaya girmesen biel gun araliklari ile tekrar izlediginde izlenmeler artiyormus

mesela 1 kisi diyelim telefonunda izledi aksam geldi ailesine de tv de hesapla izletti zaten 1 kisi 2 izlenim yapmis oluyor

izlenmis olmasi mumkun tiklamalar da sayilri tabi bu durumda ..zatrn benim en son gorudugmde trend 1 deydi video.

Herkes yapınca doğru mu oluyor yani. Neyse haklısınız kılıçdar yapınca haberi yok mağdur. Erdoğan yapınca tü kaka. Herkes yapabildiği kadar yapmiş demekki boşuna savunmayın.

Onu ben de bilmiyorum ama 24 milyon abartı değil, sorgulama yetisi olan herkes izlemeye çalışmıştır ne diyor bu adam diye

Yok canım koltuk sevdası nasıl gözlerini boyamıssa, Allah korusun şimdi bi yerde düşüp gitse ne olacak bu ülkenin hali, git evinde dınlen toparlan iyisen 5 yıl sonra yine cık dimi
Tövbe estefillah hakikaten nasıl bir koltuk sevdasiymis Sinan ogani mi gecirmeyi düşünüyor yerine ne 5 yıl olmaz bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…