- 30 Aralık 2009
- 4.548
- 19.013
- 733
Hiç sanmıyorum,bak gör kalacak Kılıçdaroğlu.Oyumuzu artıdık diyecek.Sana söz başka bahara diyecek.Seçim ertesi Erdoğan istediği oyu alamadı dedi düşünsene,sanki kendi aldı da,şaka gibi.Şunu belirteyim kendi düşüncelerim ilk defa muhalefet partisi lideri olarak bu seçim döneminde çok çalıştı... Yaş 75 bu tempo onu illaki zorlamıştır... Ama üzüldüğüm şey bu çabalarına rağmen kazanamadığı taktirde siyasi sahneden silinip gidecek ... CHP'liler yakın zamanda kurultaya giderek başka bir başkan seçer...
Hskskhdksks öyle bir şey yapsaydı çoktan ortaya çıkarırlardı malum ülkenin her şeyi sizinkinin elinde ama çıkaramadılar öyle bir şey, o yüzden boşuna yemin etme calpol Erdoğan ve kk nın hiç alakası yok.Müştemilatin mutfağında çekim yaptigina yemin edebilirim ama ispatlayamamsanki milletvekili maaşlarini bilmiyoruz. SSK başkanıyken 10 aylik torununu sigortalayan başkan olursa neler yapmaz
Menderesin üzerinden 50 yıl geçti, o zaman twk kanal az medya, zaten iyice despotlaştığından darbe oldu asker zevkten yapmadı onu, arayı atlıyorsun. Ben bütün kanallarda aynı anda civangate, iski, susurluk skandallarının yayınlandığını da gördüm. Her kanal başka ayrıntısını başka tanığını bulup çıkartırdı, uğur dündar arenayla kanaldan kanala transfer olurdu. Engin ardıç vardı hiç unutmam, haberlerin bitiminde yorumcu olarak çıkar yakaladığına affetmez saydırırdı. Biz ülkecek her şeyi bilir görürdük, medya hepsinin açığını birden arardı çünkü
Hskskhdksks öyle bir şey yapsaydı çoktan ortaya çıkarırlardı malum ülkenin her şeyi sizinkinin elinde ama çıkaramadılar öyle bir şey, o yüzden boşuna yemin etme calpol Erdoğan ve kk nın hiç alakası yok.
Ya o değilde soylunun seçim öncesi 49.5 oranını nasıl tutturdu onu anlamadım.Hiç sanmıyorum,bak gör kalacak Kılıçdaroğlu.Oyumuzu artıdık diyecek.Sana söz başka bahara diyecek.Seçim ertesi Erdoğan istediği oyu alamadı dedi düşünsene,sanki kendi aldı da,şaka gibi.
Çok öngörülü adammış vesselamYa o değilde soylunun seçim öncesi 49.5 oranını nasıl tutturdu onu anlamadım.
Öyle olsa yandaş medya şimdiye kadar gömerdi onu sen merak etme. Gerçek o mutfak, kabullenin.Müştemilatin mutfağında çekim yaptigina yemin edebilirim ama ispatlayamamsanki milletvekili maaşlarini bilmiyoruz. SSK başkanıyken 10 aylik torununu sigortalayan başkan olursa neler yapmaz
O dönem akp karar çıkarmış bütün akp liler coluğunu çocuğunu sigortalatmaya başlayınca onlarda sigortalatmış işte.Öyle olsa yandaş medya şimdiye kadar gömerdi onu sen merak etme. Gerçek o mutfak, kabullenin.
eyt meselesinin sebebi olan yasa çıktığında bütün insanlar gidip çocuklarını sigortalı göstermeye çalıştı, dolandırıcılıksa ülkedeki vatandaşın en az yarısı yaptı onu. Ayrıca dün akşam yazdım tekrar yazıyorum. Hiçbir dede torunu hakkında yasal işlem yapamaz, yani torununu sigortalatmış olması mümkün değil. Yaptıysa çocuğun kendi babası yapmıştır. O da kkyı bağlamaz
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun. Onu mu çıkardın benim yazdığımdan. En azından makul bir denge vardı şimdi o yokBende zaten bunun hiçbir zaman olmadığını ifade etmeye çalişiyorum. Medyanın bir dönem sizin gözünüzden haber yapmasi objektif olduğunu göstermez.
Uzmanları var onların lütfenYa o değilde soylunun seçim öncesi 49.5 oranını nasıl tutturdu onu anlamadım.
Öyle olsa yandaş medya şimdiye kadar gömerdi onu sen merak etme. Gerçek o mutfak, kabullenin.
eyt meselesinin sebebi olan yasa çıktığında bütün insanlar gidip çocuklarını sigortalı göstermeye çalıştı, dolandırıcılıksa ülkedeki vatandaşın en az yarısı yaptı onu. Ayrıca dün akşam yazdım tekrar yazıyorum. Hiçbir dede torunu hakkında yasal işlem yapamaz, yani torununu sigortalatmış olması mümkün değil. Yaptıysa çocuğun kendi babası yapmıştır. O da kkyı bağlamaz
Ne demek istediğini anlamadım medya o dönem bizim gözümüzden mi haber yapıyormuş objektif olamamışmı?biz kimiz?kimler vardı ozaman ?akp yoksa biz hepimiz falan mı oluyoruz? Ne oluyoruzBen ne diyorum sen ne anlıyorsun. Onu mu çıkardın benim yazdığımdan. En azından makul bir denge vardı şimdi o yok
Akp çıkarmış kararı sonra çoluğunu çocuğunu torununu torbasını sigortalatmaya başlayınca bunlarda bizim başımız kel mi madem öyle bizde yaralanalım demişler.Hadi ya Erdoğanın çocuğunun gemisi de Erdoğanı bağlamaz o zaman var mı böyle mantıkdedesinin haberi olmadan yapildi diyorsunuz yani tabi öyledir. Herşeye kilif bulmayın yanlişa yanlişa yapmiş demek zor olmasa gerek.
Sen benim dediğimi anladın mı o dönem işçisinden esnafına herkes sigortalamaya çalıştı çocuğunu, kknın torununa has bir durum yok. Yaşanan haksızlığa karşı çocuğunu korumak isteyen herkes yaptı, belki rtenin kendi çocukarı da yapmıştır. Gemicik meselesine hiç girme istersen, babasından ayrı iş yapabilen adam babasına telefon edip bendekiler tamam sümeyyedekileri ne yapalım diye sormaz.Hadi ya Erdoğanın çocuğunun gemisi de Erdoğanı bağlamaz o zaman var mı böyle mantıkdedesinin haberi olmadan yapildi diyorsunuz yani tabi öyledir. Herşeye kilif bulmayın yanlişa yanlişa yapmiş demek zor olmasa gerek.
Bence farketmez. Kazene özelden sor istersen.Hediyeydi o yüzden
92639383938379383 tane korumayla gezdiği için yanından geçemez tabiiTabiki alakasi yok Erdoğanın yanından bile geçemez ancak benzemeye çalişiyor işte
Biz muhalifiz ya, bahsettiğim dönemde basın bizden yana haber yapıyormuş o yüzden öyle görüyormuşuz.Ne demek istediğini anlamadım medya o dönem bizim gözümüzden mi haber yapıyormuş objektif olamamışmı?biz kimiz?kimler vardı ozaman ?akp yoksa biz hepimiz falan mı oluyoruz? Ne oluyoruz
Kurallarda yazıyor ama sorayım yine biBence farketmez. Kazene özelden sor istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?