Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Tabiki alakasi yok Erdoğanın yanından bile geçemez ancak benzemeye çalişiyor
Nesine benzeyecek ya 2. Erdoğana tahammülüm kalmadı artık
Düşünsene en büyük banknotla 1 kg et alamıyorsun ama ekonomiyi bu hale getiren kişi kazandı diye balkon altlarında kutlama yapıyorsun
Mülteciler biz gitmiyoruz siz gidin diye videolar atıyor. Kadin çocuk demeden sapıklık yapıyor. Ve katlanarak çoğalıyor sen balkon konuşması kutlamasına gidiyorsun

Herkes yapınca doğru mu oluyor yani. Neyse haklısınız kılıçdar yapınca haberi yok mağdur. Erdoğan yapınca tü kaka. Herkes yapabildiği kadar yapmiş demekki boşuna savunmayın
Evet mağdur hemde çok mağdur.

Solcu Ermeni gazeteci mi.Ermeniler kadar bizim ülkeye insanlarına düsman olan yok .Erdoğan kazansın isterler tabi .
Bana hiç öyle gelmedi ... Sizde biliyorsunuz ortada olan , tarafsız olamayan bir sürü yorumcu var ve eleştirebilirler

Yani yani ...lütfen kimse ban yemesin biz hepinizi bekliyor ve kucaklıyoruz...
Kosun canim balkona yarın akşam siz hatta sokaklarda kutlayın. kazanamadiniz oh olsun diye kk taraftarlarını kiskirtmayin yeter bunlar yapılacak çünkü. Yapılmasın

Arkadaslar lutfen banlanmayin sizsiz buralar cekilmiyor! @ZemheriPoyraz Phronesis @Borellus80 @Black Light ve diger unuttugum degerli kisiler, yarin secim var banlanmayinnn!

Biraz sakinim şimdilik.

Yerinde durmayanlari etiketlemissin
Sakinim ben de, uyuştum galiba. Artık hissetmiyorum abuk sabuk yorumları Yazmamak suretiyle kendimi koruyorum

Swan yarın gelecek,sapio'nun uzamış galiba.
Nasıl banlıyken beceriyor uzatmayı yahu! Az değil he

noegthy geldi mi?
Yok gelmemiş
Gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…