Onların banı yarına kadar açılacak görünmüyor
Nesine benzeyecek ya 2. Erdoğana tahammülüm kalmadı artıkTabiki alakasi yok Erdoğanın yanından bile geçemez ancak benzemeye çalişiyor
Mülteciler biz gitmiyoruz siz gidin diye videolar atıyor. Kadin çocuk demeden sapıklık yapıyor. Ve katlanarak çoğalıyor sen balkon konuşması kutlamasına gidiyorsunDüşünsene en büyük banknotla 1 kg et alamıyorsun ama ekonomiyi bu hale getiren kişi kazandı diye balkon altlarında kutlama yapıyorsun
Sanki sokaktan topluyoruz doktorlarıBenim kuzenimin biri bunlar yuzunden Amerika'da doktorluk yapiyorvarsin giderlerse gitsinler demişti ya. Gitti işte
o 1 gunluk gitmedi mi ben onu geldi zannediyorumnoegthy geldi mi?
Onu da etiketlemeye calistim dogru yazdim ismini ama cikmadi
Evet mağdur hemde çok mağdur.Herkes yapınca doğru mu oluyor yani. Neyse haklısınız kılıçdar yapınca haberi yok mağdur. Erdoğan yapınca tü kaka. Herkes yapabildiği kadar yapmiş demekki boşuna savunmayın
Bana hiç öyle gelmedi ... Sizde biliyorsunuz ortada olan , tarafsız olamayan bir sürü yorumcu var ve eleştirebilirlerSolcu Ermeni gazeteci mi.Ermeniler kadar bizim ülkeye insanlarına düsman olan yok .Erdoğan kazansın isterler tabi .
En son Çarşamba girmiş.
Yani yani ...lütfen kimse ban yemesin biz hepinizi bekliyor ve kucaklıyoruz...50 olmaz ama 30 olur,biz sizden az mi zarar göreceğiz sanki?Görünen köy kılavuz istemez.Neyse siz balkonu hazirlamiştiniz sahi.
Maalesef evet çok üzülüyorum bu durumaSanki sokaktan topluyoruz doktorları
Kosun canim balkona yarın akşam siz hatta sokaklarda kutlayın. kazanamadiniz oh olsun diye kk taraftarlarını kiskirtmayin yeter bunlar yapılacak çünkü. YapılmasınYani yani ...lütfen kimse ban yemesin biz hepinizi bekliyor ve kucaklıyoruz...
Hoş geldin canımHoş buldum
Öyyle bi esti. Cereyan yaptı geri geldim
Yeğenim iyiye gidiyor ama hala yoğun bakımda.
Çok teşekkür ederim
Evet öyle olmuş. Selam bacılarEn son Çarşamba girmiş.
Arkadaslar lutfen banlanmayin sizsiz buralar cekilmiyor! @ZemheriPoyrazPhronesis @Borellus80 @Black Light ve diger unuttugum degerli kisiler, yarin secim var banlanmayinnn!
Biraz sakinim şimdilik.
Sakinim ben de, uyuştum galiba. Artık hissetmiyorum abuk sabuk yorumlarıYerinde durmayanlari etiketlemissin
Nasıl banlıyken beceriyor uzatmayı yahu! Az değil heSwan yarın gelecek,sapio'nun uzamış galiba.
Gelmiş
Hi welcomeEvet öyle olmuş. Selam bacılar
Çok üzücüMaalesef evet çok üzülüyorum bu duruma
Merhaba, şehit anaları yargısız infaz hakkında ne düşünüyor bilmiyorum amaBunu şehit annelerine sorsana bi?
Hoş geldinEvet öyle olmuş. Selam bacılar
Hoş buldumHoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?