Kolay gelsin.bebek bakmak zordur.siteyi kullanmayı çok iyi bilmiyorum.iyice karıştırdım yazılanları kusura bakma.bu bilgide ssk mevzunu soran soranlara bilgi olarak kalsın madem.bide siz kültürlüsünüz tamam biz cahiliz diye alınganlık göstermenize gerek yokki.internetten her bilgiye ulaşılıyor.nasıl algılanıyor bilmiyorum ama al sana bilgi diye yüzünüze mi vuruyoruz sanıyorsunuz.
Sanırım iletişim kuramıyoruz.birbirimizi anlayamıyoruz.
Bide hararetli gözü kapalı konuşurken gözlerini aralaması yok muEvet öngörü ile tüm terörist ve suçluların ayakkabı no suna kadar biliyor helal olsun bee
Merhaba, şehit anaları yargısız infaz hakkında ne düşünüyor bilmiyorum ama
Asıl size sormak lazım Erdoğan ne yapsa doğru ne dese doğru var mı böyle bir şey ya ?Hala öğrenemediniz? Yazınca daha mi havali oluyor peki verdiğiniz bilgi? Yani ordan öyle mi görünüyor. Biz de okuyoruz merak etmeyin ekşi sözlükten çıktım mesela az önce muhalif görüşleri de okuyorum. Zaten Erdoğanı da körü körüne savunmuyorum ama burada o kadar saçma bir saldiri ve kk güzellemesi var ki Erdoğanı savunurken buldum kendimibenim oy vereceğim adamin neyi eksik değil mi kimse hata kabul etmiyor kk ne yapsa doğru ne dese doğru var mi böyle birşey?
İyi insan lafının üstüne gelirmişEvet öyle olmuş. Selam bacılar
Asıl size sormak lazım Erdoğan ne yapsa doğru ne dese doğru var mı böyle bir şey ya ?
Mune kısa vadeden bahsetti uzun vadede 50ye çıkmayacağını kimse garantileyemez.Ya biz de aslında halay değil de horon var ...onda da elimize mendil değil belinize peştemal kuşanıyoruz.... Halay kültürü başkalarında var onlar da sırasını beklesin bir zahmet çünkü sahnede yine horon var... Doların 50 TL olması gibi güzel dileklerini başka bir bahara sakla nitekim dünMune tane tane anlatmıştı okumadın herhalde...
Yaaa minnoşa bak yine yarım yarım yazmış içindekini....
Teşekkür ederim :)Ooooo o iyi insan sözünün üstüne gelirmişnoegthy
Elleriyle yemekten kurtulmuş sayemizde
Beni burda biliyor bazıları ... O yüzden sandığınız kadar olmaz merak etmeyin...Kosun canim balkona yarın akşam siz hatta sokaklarda kutlayın. kazanamadiniz oh olsun diye kk taraftarlarını kiskirtmayin yeter bunlar yapılacak çünkü. Yapılmasın
Beni burda biliyor bazıları ... O yüzden sandığınız kadar olmaz merak etmeyin...
Sorgusuz sualsiz ne derse ne yaparsa inanıyorsunuz ya o yüzden sordumYoo öyle birsey iddia etmedim
Yazacak çok şey var ama biz ,hep derim ya çizgimizi bozmayalım...Kişkirtmayin yazip duruyor habire ama sürekli kendileri banlanıyorlar kim saldirgan farkında bile değil
Bunun ssknın başında olmasıyla ne alakası var, herkes ssknın başına geçip mi sigortalatmış çocuğunu. Hiç boşa zorlama buradan sana ekmek çıkmaz, yasa dışı bir şey yapmış olsa çoktan deliğe tıkarlardı kkyı, bak imamoğlunun ensesinde giotin gibi bekliyor siyasi yasak. Çamur atmak için bahane sadece.E iyi de ssk müdürüyken onu yapabilmiş. Bu bir taksicinin fazladan kilometre yazdirmasi gibi. Kim ne kadar yapabiliyor. Elinden gelse fazlasini yapacak demekki. Bu arada hadi torundan haberi yoktu (güldüm burada) 14 yaşındaki kendi oğlunu da yaptirmiş ona ne diyeceksiniz?
AnladımSebeplerden biri bu diyelim. Doların artışı birazda bilerek ve istenerek yapılıyor
Nebati demişti ya ihracatçılara biraz daha sabredin seçimden sonra dolar artacak diye
Yazınca havalı olduğunu sanmak ilginçmiş.ya aslında hata bende çok saçma duygularla yazmaya başlamıştım.ne bileyim biri şöyle şöyle olmuş diyince yanlış bilmesin doğrusu böyle diye anlatma misyonu yüklemişim kendime.biraz var bende o sevmesende hani doğruyu bil gene sevme.ben burdan da sordum sizin düşünceleriniz ne diye hani ekonomi mülteciler ülkenin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz.ama sizden kimse yazmadı.kk yı sürekli eleştirerek kk güzellemesi yapılmasına siz sebep oldunuz.Hala öğrenemediniz? Yazınca daha mi havali oluyor peki verdiğiniz bilgi? Yani ordan öyle mi görünüyor. Biz de okuyoruz merak etmeyin ekşi sözlükten çıktım mesela az önce muhalif görüşleri de okuyorum. Zaten Erdoğanı da körü körüne savunmuyorum ama burada o kadar saçma bir saldiri ve kk güzellemesi var ki Erdoğanı savunurken buldum kendimibenim oy vereceğim adamin neyi eksik değil mi kimse hata kabul etmiyor kk ne yapsa doğru ne dese doğru var mi böyle birşey?
Evet ya bagisiklik kazandik sanirimSakinim ben de, uyuştum galiba. Artık hissetmiyorum abuk sabuk yorumlarıYazmamak suretiyle kendimi koruyorum
Nasıl banlıyken beceriyor uzatmayı yahu! Az değil he
Gelmiş
Sanırım size birileri sorgulamamaktan, körü körüne inanmaktan, eleştirmemekten bahset tik hikayeler masal lar onlar yazıp yazıp duruyordu ama ta ki Kemal Kılıçdaroğlu sözünü edene kadar....ona laf söz yok... Olamazda...dimiE iyi de ssk müdürüyken onu yapabilmiş. Bu bir taksicinin fazladan kilometre yazdirmasi gibi. Kim ne kadar yapabiliyor. Elinden gelse fazlasini yapacak demekki. Bu arada hadi torundan haberi yoktu (güldüm burada) 14 yaşındaki kendi oğlunu da yaptirmiş ona ne diyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?