Bu sakinliğim sürerken gidip çocukların not işlerini halledeyim. Yarından sonraya kalmasınEvet ya bagisiklik kazandik sanirim
Çok teşekkür ederim can hoş buldumHoş geldin canım
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Yazınca havalı olduğunu sanmak ilginçmiş.ya aslında hata bende çok saçma duygularla yazmaya başlamıştım.ne bileyim biri şöyle şöyle olmuş diyince yanlış bilmesin doğrusu böyle diye anlatma misyonu yüklemişim kendime.biraz var bende o sevmesende hani doğruyu bil gene sevme.ben burdan da sordum sizin düşünceleriniz ne diye hani ekonomi mülteciler ülkenin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz.ama sizden kimse yazmadı.kk yı sürekli eleştirerek kk güzellemesi yapılmasına siz sebep oldunuz.
Boyundan posundan bile girildi yani.hani bu yazdıklarınızı sadece bana yazdığınızı düşünürsem bir kere bile kk müthiş söyle şahane böyle bayılırım diye yazdığım bir tane yazı bulamazsınız.sadece motaj hakkındaki haksızlığı dile getirmişimdir.ben sürekli sizin sorularınıza cevap vermeye çalışmışım onda da hata etmişim.
HoşgeldinBu arada hepiniz hoş geldiniz :) Topluca gittik sanırım
Toplam katliam hahahhaBu arada hepiniz hoş geldiniz :) Topluca gittik sanırım
Hoş buldumHoşgeldin
Hoş geldinBen geldim!
Selamlar herkese
Yok banlanmıycam, az önce bir kehanet duydum üzerime bir rehavet çöktü. Tayyip %51le kazanacakmış. Kehaneti ileten arkadaş geçen seçimde de tutturmuştu. Yalan söylemeyeyim hiç üzülmedim. Batırdıklarını temizlesin baştakiler, bizim üzerimize yıkacaklar yoksa. Balkonda halay çekenlere de bundan sonraki ekonomik krizlerde fetih surasi tavsiye ediyorum, işimiz allaha kaldı çünkü ekonomi konusundaArkadaslar lutfen banlanmayin sizsiz buralar cekilmiyor!ZemheriPoyraz Phronesis @Borellus80 T Tamam ve diger unuttugum degerli kisiler, yarin secim var banlanmayinnn!
Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah.Hoş buldum
Öyyle bi esti. Cereyan yaptı geri geldim
Yeğenim iyiye gidiyor ama hala yoğun bakımda.
Çok teşekkür ederim
Kucakla bacım, biz de seni kucaklıyoruz, aklınızın başınıza geldiği günleri de görürüz inşallahYani yani ...lütfen kimse ban yemesin biz hepinizi bekliyor ve kucaklıyoruz...
Hoş geldiiin, araştırmacı kişiliğinin yokluğu çok belli olduEvet öyle olmuş. Selam bacılar
Allah şifa versin iyi olur umarım, hoşgeldinHoş buldum
Çok teşekkür ederim
Gayet güzel sormussunuz cevabını bende merak ettim acıkcasıE iyi de ssk müdürüyken onu yapabilmiş. Bu bir taksicinin fazladan kilometre yazdirmasi gibi. Kim ne kadar yapabiliyor. Elinden gelse fazlasini yapacak demekki. Bu arada hadi torundan haberi yoktu (güldüm burada) 14 yaşındaki kendi oğlunu da yaptirmiş ona ne diyeceksiniz?
Evet artık Allaha emanetiz Rabbim olacakkardan korusun bizleriHoş geldin
Yok banlanmıycam, az önce bir kehanet duydum üzerime bir rehavet çöktü. Tayyip %51le kazanacakmış. Kehaneti ileten arkadaş geçen seçimde de tutturmuştu. Yalan söylemeyeyim hiç üzülmedim. Batırdıklarını temizlesin baştakiler, bizim üzerimize yıkacaklar yoksa. Balkonda halay çekenlere de bundan sonraki ekonomik krizlerde fetih surasi tavsiye ediyorum, işimiz allaha kaldı çünkü ekonomi konusunda
Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah.
Kucakla bacım, biz de seni kucaklıyoruz, aklınızın başınıza geldiği günleri de görürüz inşallah
Hoş geldiiin, araştırmacı kişiliğinin yokluğu çok belli oldu
Yaaa o değil de kaç gündür şu ssnin roman şarkısı kulaklarımdaBabam bu çocuk konusurken "yalan söylüyor böyle Diyarbakırli mi olur" dedi zuahahhajsjsjskskdkdmdmdmd
Eki Görüntüle 3253575
Geçmiş olsun en kısa sürede yoğun bakımdan da çıkıp iyileşir umarımHoş buldum
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim Zemheri, hoş buldum.Hoş geldin
Yok banlanmıycam, az önce bir kehanet duydum üzerime bir rehavet çöktü. Tayyip %51le kazanacakmış. Kehaneti ileten arkadaş geçen seçimde de tutturmuştu. Yalan söylemeyeyim hiç üzülmedim. Batırdıklarını temizlesin baştakiler, bizim üzerimize yıkacaklar yoksa. Balkonda halay çekenlere de bundan sonraki ekonomik krizlerde fetih surasi tavsiye ediyorum, işimiz allaha kaldı çünkü ekonomi konusunda
Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah.
Kucakla bacım, biz de seni kucaklıyoruz, aklınızın başınıza geldiği günleri de görürüz inşallah
Hoş geldiiin, araştırmacı kişiliğinin yokluğu çok belli oldu
Çok teşekkür ederim, umarımGeçmiş olsun en kısa sürede yoğun bakımdan da çıkıp iyileşir umarım
bir bana cvp yazmadinÇok teşekkür ederim can hoş buldum
Yav görmedimmmm kibir bana cvp yazmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?