Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yumurtayı bile zor alıyor artık insanlar.

ben bugün kıymanın kilosuna 340 tl verdim.nasıl 170? onu da almazdım da,annem bende rahatsız.iyi beslemem lazım.yoksa en ucuz protein,tavuğa,bakliyata devam.
Özellikle bugün kayınpederime sordum kendisi bugün almış farklı bir kasaptan kilosuna 220 verdim dedi... Bizim sürekli olarak aldığımız bir kasap var kardeşim esnaf hadi bize indirim yapsın 170 olsun farklı bir yer 220 den...ama 340 TL yi koyacak yer bulamıyorum... hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Dört bacaklı kızım dediniz de,benim de kedim var.Mama ve kum fiyatları da aşırı uçtu.O da belimizi büküyor artık.
Ben de iki tane .
Şu kristal kedi kumlarindan alıyordum.
Temiz oluyordu.
Artık alamıyorum.
3 ayda bir düzenli aşılarının yaptırıyordum onuda goturmedim bu ay zamanı geldi.
İlk kez masrafları gözüme görünmeye başladı.

Ben İzmir’de 280-300 bandında alıyorum kıymayı
Kasaptan değil kasaplarda daha pahalı oluyor

Lgbt yi destekleyenlere destek veremeyeceğim şehitlerin kanını akıtanları savunamayacağım için idam edileceğimi bilsem gitmem tabii sen bunu anlayamazsın o başka mevzu
Sen yoktun sana da söyleyeyim Niloyatospikk,Oksan'lar,Kerimcan'lar ne ola o zaman?

Dört bacaklı kızım dediniz de,benim de kedim var.Mama ve kum fiyatları da aşırı uçtu.O da belimizi büküyor artık.
Fiyatı uçmayan var mı? Neye elimizi atsak zamlı, cep telefonuna paket yapıyoruz, vallahi size ay ay fatura dökümünü göstersem tam çıldırmalık, 31.12.2022’de 75 lira olan fatura 31.01.2023’te 105 lira oldu. Bu aydan itibaren ise 130 lira bu arada bu paketin Kampanyası bitiyor yeni bir pakete geçmeniz lazım diyorlar ve bana sundukları en ucuz paket 150 lira

İnsan çok üzülüyor böyle şeylere alışveriş yaptığım kasapta da görüyorum kemik alanları, elimizden geldiğince destek oluyoruz ama hangi birine ne kadar yetişebiliriz ki köklü çözümler lazım, insanlar belki dışarıda bir kahve bir çay içmeyi kısıtlayabilir ama mutfaktan kısılmaz, kısılmamalı ama bu fiyatlarla nasıl alsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…