- 18 Şubat 2018
- 13.224
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.823
- 598
- 44
Yumurtayı bile zor alıyor artık insanlarBugün haberlerde bir teyze ağlayarak tavuk kemikleri aldığını söylüyordu. Çorba yapacağım diyordu. Tavuk önceden kırmızı et yiyemiyoruz bari beyaz ette lezzet alalım durumundaydı. Mangal vs. Artık öyle değil. Yemeğin içine koyacak 300 gr lık kıyma bile düşünülerek alınacak durumda artık. Yazık
Habertürk te gençlerle buluşması varmışBir yerlerde konuşuyor galiba merak ettim
Yapma beSigara içen arkadaşlar,sigaraya da seçimden sonra zam gelecekmiş.
Sonuna kadar izleyin:Yumurtayı bile zor alıyor artık insanlar.
Özellikle bugün kayınpederime sordum kendisi bugün almış farklı bir kasaptan kilosuna 220 verdim dedi... Bizim sürekli olarak aldığımız bir kasap var kardeşim esnaf hadi bize indirim yapsın 170 olsun farklı bir yer 220 den...ama 340 TL yi koyacak yer bulamıyorum... hangi şehirde yaşıyorsunuz?ben bugün kıymanın kilosuna 340 tl verdim.nasıl 170? onu da almazdım da,annem bende rahatsız.iyi beslemem lazım.yoksa en ucuz protein,tavuğa,bakliyata devam.
Buna benzer bi video görmüştümSonuna kadar izleyin:
O kadar net söylüyorum bana o kadar yakın ki miting alanı düşün kılımı kıpırdatmadım arabamla 2 dk sürmez o alana varmam sen düşün nasıl bir istememezlikİdam edileceğini bilse deüil koşarak uçarak giderde
Atma ziya da diyemiyor insan
Ben de iki tane .Dört bacaklı kızım dediniz de,benim de kedim var.Mama ve kum fiyatları da aşırı uçtu.O da belimizi büküyor artık.
Evet,ben kullanmıyorum ama marketten kredi kartıyla toplu alıyorum eşime.Marketler komisyon almıyor çünkü.Bugun beş paket istedim,kasiyer abla artık toplu veremiyoruz falan dedi.Neden dedim,seçimden sonra zam gelecek o yüzden dedi.Yapma be
Ben İzmir’de 280-300 bandında alıyorum kıymayıÖzellikle bugün kayınpederime sordum kendisi bugün almış farklı bir kasaptan kilosuna 220 verdim dedi... Bizim sürekli olarak aldığımız bir kasap var kardeşim esnaf hadi bize indirim yapsın 170 olsun farklı bir yer 220 den...ama 340 TL yi koyacak yer bulamıyorum... hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Lgbt yi destekleyenlere destek veremeyeceğim şehitlerin kanını akıtanları savunamayacağım için idam edileceğimi bilsem gitmem tabii sen bunu anlayamazsın o başka mevzuİdam edileceğini bilse deüil koşarak uçarak giderde
Atma ziya da diyemiyor insan
Bizim Sağlık Bakanı da Göttingenli Ethem’e benziyor. Vay arkadaş!
Lgbt yi destekleyenlere destek veremeyeceğim şehitlerin kanını akıtanları savunamayacağım için idam edileceğimi bilsem gitmem tabii sen bunu anlayamazsın o başka mevzu
Sen yoktun sana da söyleyeyim Niloyatospikk,Oksan'lar,Kerimcan'lar ne ola o zamanLgbt yi destekleyenlere destek veremeyeceğim şehitlerin kanını akıtanları savunamayacağım için idam edileceğimi bilsem gitmem tabii sen bunu anlayamazsın o başka mevzu
Fiyatı uçmayan var mı? Neye elimizi atsak zamlı, cep telefonuna paket yapıyoruz, vallahi size ay ay fatura dökümünü göstersem tam çıldırmalık, 31.12.2022’de 75 lira olan fatura 31.01.2023’te 105 lira oldu. Bu aydan itibaren ise 130 liraDört bacaklı kızım dediniz de,benim de kedim var.Mama ve kum fiyatları da aşırı uçtu.O da belimizi büküyor artık.
İnsan çok üzülüyor böyle şeylereBugün haberlerde bir teyze ağlayarak tavuk kemikleri aldığını söylüyordu. Çorba yapacağım diyordu. Tavuk önceden kırmızı et yiyemiyoruz bari beyaz ette lezzet alalım durumundaydı. Mangal vs. Artık öyle değil. Yemeğin içine koyacak 300 gr lık kıyma bile düşünülerek alınacak durumda artık. Yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?