Seçim gecesi şerefine ceza alanlara da af çıkacak mıTatlı tatlı yoluşunseçim günü ve akşamı Cumhur ittifakı Millet İttifakı hepinizi tam kadro burada görmek istiyorum, demokratik hakkımızı özgürce kullandığımız için beraber halay çekeceğiz
İyi hal indirimi flnSeçim gecesi şerefine ceza alanlara da af çıkacak mı
Bana amin yaptırdın kızUlan Allah belanızı versin ya bana da bela okuttunuz ya, akpyi istemiyor diye dinsiz imansız oluyormusum yeter yemin ediyorum yeter. Kör musunuz ya
Onu seçim sonuçlarına göre belirlesekHalay başı milletçiler olsun ama
Burada oturup bakıyorum uzaktan, daha söylenecek ne kaldıHoşgeldin
Ben dini inancı olan biri değilim ama tüm kutsallarım üzerine yemin ederimO kadar net söylüyorum bana o kadar yakın ki miting alanı düşün kılımı kıpırdatmadım arabamla 2 dk sürmez o alana varmam sen düşün nasıl bir istememezlik
HoşgeldinBana amin yaptırdın kızSakin ol kuzum
Kocama haliİyi hal indirimi fln
Niloya araban mı var seninLgbt yi destekleyenlere destek veremeyeceğim şehitlerin kanını akıtanları savunamayacağım için idam edileceğimi bilsem gitmem tabii sen bunu anlayamazsın o başka mevzu
İşte bak ben gaf yapmıyorum inançlı biriyim şehitlere saygım için o mitinge kılımı kıpırdatmam miting alanına gitmem için 10 dk yürümem lazım o kadar yakın ama Erdoğan için de gitmem ben cebime girene bakarım şehrime neler yapmış geleceğimiz için neler yapmış onlara bakarım bugün zam vardır yarın öbür gün yine düşer fiyatlar geçmişte aynıları olmuş olacak da zamları baz almamBen dini inancı olan biri değilim ama tüm kutsallarım üzerine yemin ederim
Bu kadar nefret etmeme rağmen ki senin nefretin benim nefretimin yadından bile geçemez
Genede idam edileceğimi bilsem erdoğanın mitingine giderim
Kusura bakma bu kadar büyük af buyur ama zırt atamam
ŞimdilikHoşgeldin
Hoş geldin Phronesis! Olsa ne olur, buradakilere kanıtlamazsan geçersiz sayılıyor
Az kaldı artıkBurada oturup bakıyorum uzaktan, daha söylenecek ne kaldı
Ben de yürürüm sağlık için yürü zaten ben de çok zengin değilim ana babadan var bir şeyler işte ben son kuruşuma kadar sokak hayvanlarına yardıma ihtiyacı olanlara harcarım mal bugün var yarın yokNiloya araban mı var senin
çok fakirim Ben ya
Arabayla 2 dakikayürüyerek kaç dakika
Belki iki paket çayla da dönersinBen dini inancı olan biri değilim ama tüm kutsallarım üzerine yemin ederim
Bu kadar nefret etmeme rağmen ki senin nefretin benim nefretimin yadından bile geçemez
Genede idam edileceğimi bilsem erdoğanın mitingine giderim
Kusura bakma bu kadar büyük af buyur ama zırt atamam
İşte bak ben gaf yapmıyorum inançlı biriyim şehitlere saygım için o mitinge kılımı kıpırdatmam miting alanına gitmem için 10 dk yürümem lazım o kadar yakın ama Erdoğan için de gitmem ben cebime girene bakarım şehrime neler yapmış geleceğimiz için neler yapmış onlara bakarım bugün zam vardır yarın öbür gün yine düşer fiyatlar geçmişte aynıları olmuş olacak da zamları baz almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?