• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Tamam eşitlik yok.
Ya hırsızlık?
İltimas?
Üslupsuzluk,hakaret?
Küçüğün rızası var mıydı gerçekten?
Biz sürtük müyüz gerçekten?

Anamızı da alıp gidelim mi?
Beni sokakta bi mülteci it kesse?Bulunacak mı?
Eğitim??????Eğitim de mi süper?
Her ay binlerce dr,mühendis,bilim insanı neden gitmek istiyor??

Fikir özgürlüğü var mı?
Kadın olarak hür müyüz?
Çocuklarımız güvende mi?Din kisvesi altında bi kanı bozuğun tacizine uğrama ihtimali kaç sizce?
Hayvanlar peki?Küçüğün rızası vardı da tavuğun,eşeğin de mi vardı?Yaptırım ne oluyor kadın cinayetlerinde?

Evinize her şeyi dört dörtlük alabiliyor musunuz?
Habur'da barzaniyi kim kucakladı?
Kimmmmmm?
Cevap alabilecek miyim acaba?
hero_girl hero_girl

Msspare siz "erdogan gidince" kısmından ötürü payştınız kıvırmayın şimdi yarın cuma🤗 erdoganı indircez yerine gelen bizim adamımız olcak o da gerekeni yapacak zaten minvalinde bi acıklama olarak aktardınız. Evet evet Kılıçdaroğlu gelince bi anda ülkemiz komünizmle falan yönetilmeye başlanacak tamam😁
İnsanları aptal yerine koyarken neyi baz alıyorlar anlamıyorum. Sonra kıvırmaları, mağduru oynamaları, karaktere laf etmeleri evlere şenlik. Geyik haber paylaştım, inan yalan haber diye ekledim ki; yanlış anlaşılmasın. HüdaPar’ın Twitter hesabından eski gönderiler paylaştım, sonra hesabın onlar satın alınmadan önce atılmış tweetleri olduğunu fark edip hesap satın alınmış diye düzelttim. Bir paylaşım yaptım, arkadaş o hesap sahte dedi. Çemkirmedim. Zaten birbirimizi uyarıyoruz burada. Paylaşım amacı gayet de belli, bir de yazıklar olsunlu paragraflar döşemiş; bu doğru mu diye öğrenmek amaçlı paylaşmamış.

İnsanları aptal yerine koyarken neyi baz alıyorlar anlamıyorum. Sonra kıvırmaları, mağduru oynamaları, karaktere laf etmeleri evlere şenlik. Geyik haber paylaştım, inan yalan haber diye ekledim ki; yanlış anlaşılmasın. HüdaPar’ın Twitter hesabından eski gönderiler paylaştım, sonra hesabın onlar satın alınmadan önce atılmış tweetleri olduğunu fark edip hesap satın alınmış diye düzelttim. Bir paylaşım yaptım, arkadaş o hesap sahte dedi. Çemkirmedim. Zaten birbirimizi uyarıyoruz burada. Paylaşım amacı gayet de belli, bir de yazıklar olsunlu paragraflar döşemiş; bu doğru mu diye öğrenmek amaçlı paylaşmamış.
MssPARE MssPARE eğer o videoyu almanyanın asıl amacı, almanyanın islama bakış açısı gibi başlıklarla paylaşsaydın sorun yoktu. Doğru paylaşım olurdu
Ama videoda o gidecek bu gelecek ele geçiricez fibi çeviri altyazı ve başka yazılar var. Bunlar videoda yok. Hala neyini sabunuyorsun?

Ya bisey dicem, bakanların belediye başkanlarının seçim çalışmalarıma katılması bir tek bana mı saçma geliyor?
Mesela Varank devamlı geziyor, ya da ne bileyim İmamoğlu’nun Diyarbakırda ne işi var gibi gibi..
yani tüm partiler için konuşuyorum aslında.
Çok saçma değil mi :KK45:

Back
X