- 23 Aralık 2012
- 7.563
- 50.437
- 748
Cevabı olmayınca şimdi de blocklamıs numarası yapıyor yersenPaylaştığım habere şaşırmayıp aferin silmiş deyince biz şaşırdık...O yüzden sormuş olabilir mi arkadaş meraktan sadece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabı olmayınca şimdi de blocklamıs numarası yapıyor yersenPaylaştığım habere şaşırmayıp aferin silmiş deyince biz şaşırdık...O yüzden sormuş olabilir mi arkadaş meraktan sadece
Sabrına selam olsunBen size cok net bir soru sordum Niloya ağlanmayı bırakın da objektif yorumunuzu göreyim.
Ama benim de Seloşum var,o hiç yalnız bırakmaz beniKadir gecesi mi doğdun?
Cevap alabilecek miyim acaba?Tamam eşitlik yok.
Ya hırsızlık?
İltimas?
Üslupsuzluk,hakaret?
Küçüğün rızası var mıydı gerçekten?
Biz sürtük müyüz gerçekten?
Anamızı da alıp gidelim mi?
Beni sokakta bi mülteci it kesse?Bulunacak mı?
Eğitim??????Eğitim de mi süper?
Her ay binlerce dr,mühendis,bilim insanı neden gitmek istiyor??
Fikir özgürlüğü var mı?
Kadın olarak hür müyüz?
Çocuklarımız güvende mi?Din kisvesi altında bi kanı bozuğun tacizine uğrama ihtimali kaç sizce?
Hayvanlar peki?Küçüğün rızası vardı da tavuğun,eşeğin de mi vardı?Yaptırım ne oluyor kadın cinayetlerinde?
Evinize her şeyi dört dörtlük alabiliyor musunuz?
Habur'da barzaniyi kim kucakladı?
Kimmmmmm?
Hala yanıt yok cünkü veremez.objektif davranamaz. Herşeyin farkında ama işine gelmiyor. Olsun ama sonuçta park yaptılar ve fetölü resimlerini sildiler aferinnnnSabrına selam olsun![]()
Bunlara cevap vermiyor bacım uğraşma
İnsanları aptal yerine koyarken neyi baz alıyorlar anlamıyorum. Sonra kıvırmaları, mağduru oynamaları, karaktere laf etmeleri evlere şenlik. Geyik haber paylaştım, inan yalan haber diye ekledim ki; yanlış anlaşılmasın. HüdaPar’ın Twitter hesabından eski gönderiler paylaştım, sonra hesabın onlar satın alınmadan önce atılmış tweetleri olduğunu fark edip hesap satın alınmış diye düzelttim. Bir paylaşım yaptım, arkadaş o hesap sahte dedi. Çemkirmedim. Zaten birbirimizi uyarıyoruz burada. Paylaşım amacı gayet de belli, bir de yazıklar olsunlu paragraflar döşemiş; bu doğru mu diye öğrenmek amaçlı paylaşmamış.Msspare siz "erdogan gidince" kısmından ötürü payştınız kıvırmayın şimdi yarın cumaerdoganı indircez yerine gelen bizim adamımız olcak o da gerekeni yapacak zaten minvalinde bi acıklama olarak aktardınız. Evet evet Kılıçdaroğlu gelince bi anda ülkemiz komünizmle falan yönetilmeye başlanacak tamam
![]()
Herşeyin farkında olduğuna çok eminimHala yanıt yok cünkü veremez.objektif davranamaz. Herşeyin farkında ama işine gelmiyor. Olsun ama sonuçta park yaptılar ve fetölü resimlerini sildiler aferinnnn![]()
Yoo buna hazır değilimYarın saat 12:00 de devlet bahçeliyi açıklayacakmış
Az önce gördüğün şeyden sonra da mı?Yoo buna hazır değilim
Bu 5.kişi ama.Bunlara cevap vermiyor bacım uğraşma
İnsanları aptal yerine koyarken neyi baz alıyorlar anlamıyorum. Sonra kıvırmaları, mağduru oynamaları, karaktere laf etmeleri evlere şenlik. Geyik haber paylaştım, inan yalan haber diye ekledim ki; yanlış anlaşılmasın. HüdaPar’ın Twitter hesabından eski gönderiler paylaştım, sonra hesabın onlar satın alınmadan önce atılmış tweetleri olduğunu fark edip hesap satın alınmış diye düzelttim. Bir paylaşım yaptım, arkadaş o hesap sahte dedi. Çemkirmedim. Zaten birbirimizi uyarıyoruz burada. Paylaşım amacı gayet de belli, bir de yazıklar olsunlu paragraflar döşemiş; bu doğru mu diye öğrenmek amaçlı paylaşmamış.
Kimse bana link atmıyor ki? Allahını sevem atsın. Bi ben göremedimAz önce gördüğün şeyden sonra da mı?