- 27 Mart 2019
- 30.510
- 113.177
- 598
Burası sadece onların düşüncesi ne ait değil niloyaBen burada alıştım sen de alış bak az önce de Fetöcü müsün dendi önüne geleni yapıştırır bunlar böyle işte![]()
Özgürlükten bahsedip başkalarının özgür düşüncesine karşısip hakaret yada kötü söz söyleme hakları yok hoşlarına gityorsa cevap vermesinler herkese cevap vermeye yada azarlamaya ezmeye hakları da yok iki gun kalmış.nedir yani bu
Bu.kadar öfke kin nedir ve ne gerek var herkes herseyi yazar paylaşır burası onların tekeli değil onlar icinde açılmadı bu topik
Iki gün sonra hagi parti olmayacak ama.burda söylenen sözler.hakaretler akılda.kalicak kaç kez uyardı

Bende biliyorum hakareti ama insan kendine yakisani yapar dinle.inanclarla akp oy verenlerin cahilliği ile yaşadığı sehirle yazım hatasıyla dalga geçildi hakaret edildi burdan git ne yazıyorsun ne cüret diyenler oldu bana ve diğer kızlara ne gerek var..
Hani ülke özgür olucaktı herkes istedigini yapicak söyleyecekti ne oldu hani nerde....
Özgürlük isteyen başkalarının özgürlüğünü kistliyamaz düşüncelerine karşın hakaret edemez o yüzden özgürlük düşüncesi önce kendi icinizde halledin ve öğrenin bence