• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bekleyin derken ne yazıcaksınız hayırdır önce bi üslub ki ben senle bir cok kere sohbet ettim profillerde yada Bdv de su sizin yaptığınız hoşmu nedir yani höst bunları chp diyor ben değil onlara höst den bana değil seçim sonunda kime ne yaparsanız yapın bu ne demek yani tehdit.mi nedir

Benimde kardesim asker benimde dedem asker benimde kuzenlerim asker şerefli onurlu bir ATATÜRK askerli mehmetçikler ve hepsi rütbeliler doğuda sınırda görev yaptılar onca şehit gördüler onca şehidin cenazesine gittiler

Böyle atar yapıyorsunuz.ama yazarken birazcık düşünmek lazım eğitimli bir ailede yaşıyorum ben babam Attaurkcu bir öğretmendi Kardeşim avukat ben sosyal bilimler mezunuyum bilmeden etmeden insanları yargılamak hoş değil heleki tehdit varı konuşmak

Benim abim muhendis biri doguda kac kez iş makineleri yandı asker abimin yanında doğuda kaç yil kaldim van da yazayım oraya gelen şehitleri gördüm havaalanı ordaydı ve oraya gelirdi şehitler yaralılar o zaman

Onca canlar gitti selahattin demirtaslar yüzünden gitti serbest kalsın diye değil benim hangi partili olduguma bile siz karar veriyorsunuz ya yazık yani birde beni bekle diyorsun yavaş anladın mı ... belkide eşinle abim tanışıyordur belki.kuzenimle belki aynı görevde bulundular..bir sakin ol ..yazdıkları hiç hoş değil bu kadar sınır.bu tehdit.nedir bekliyormuş bekleyecekmiş buyur bekle
Çözüm süreci denen zirvalikta,bu kadar tepki gösterdiniz mi?Sadece bunu merak ediyorum.Öyle uzun uzun yazmanıza gerek yok,sadece kısaca cevabınızı merak ediyorum.

Asker eşi o lütfen
Çok güzel ve kutsal bir görevi var eşinin
Lafım yok olamazda ben asker eşleri de gördüm ömürleri beklemekle duayla geçiyor

Es olmama gerekte yok kardeşim var fakat bana tavrı atari hoş değil ben onu bilmem o beni beğenmedim yapmış

Bekle beni demiş

Onca hakaret laf söz uslubumu bozmayacam dediğim gibi bana yakışmaz

Biri de he de geç demiş 🤣🤣

Ya bunlar özgürlük herde her düşünceye özgürlük demiyorlar mi hem diyorlar hem baskiliyorlar

Bir dedikleri birine uymuyor aynen liderleri gibi 🤣

Son düzenleme:
Çok güzel ve kutsal bir görevi var eşinin
Lağım yok olamazda ben asker eşleri de gördüm ömürleri beklemekle duayla geçiyor

Es olmama gerekte yok kardeşim fakar bana tavrı atari hoş değil ben onu bilmem o beni beğenmedim yapmış

Bekle beni demiş

Önca hakaret laf söz uslubumu bozmayacam dediğim gibi bana yakışmaz

Buri de he de geç demiş 🤣🤣

Ya bunlar özgürlük herde ger düşünceye özgürlük demiyorlar mi hem diyorlar hem baskiliyorlar

Bir dedikleri birine uymuyor aynen liderleri gibi 🤣
Msspare banlanmayalım.

Bekleyin derken ne yazıcaksınız hayırdır önce bi üslub ki ben senle bir cok kere sohbet ettim profillerde yada Bdv de su sizin yaptığınız hoşmu nedir yani höst bunları chp diyor ben değil onlara höst den bana değil seçim sonunda kime ne yaparsanız yapın bu ne demek yani tehdit.mi nedir

Benimde kardesim asker benimde dedem asker benimde kuzenlerim asker şerefli onurlu bir ATATÜRK askerli mehmetçikler ve hepsi rütbeliler doğuda sınırda görev yaptılar onca şehit gördüler onca şehidin cenazesine gittiler

Böyle atar yapıyorsunuz.ama yazarken birazcık düşünmek lazım eğitimli bir ailede yaşıyorum ben babam Attaurkcu bir öğretmendi Kardeşim avukat ben sosyal bilimler mezunuyum bilmeden etmeden insanları yargılamak hoş değil heleki tehdit varı konuşmak

Benim abim muhendis biri doguda kac kez iş makineleri yandı asker abimin yanında doğuda kaç yil kaldim van da yazayım oraya gelen şehitleri gördüm havaalanı ordaydı ve oraya gelirdi şehitler yaralılar o zaman

Onca canlar gitti selahattin demirtaslar yüzünden gitti serbest kalsın diye değil benim hangi partili olduguma bile siz karar veriyorsunuz ya yazık yani birde beni bekle diyorsun yavaş anladın mı ... belkide eşinle abim tanışıyordur belki.kuzenimle belki aynı görevde bulundular..bir sakin ol ..yazdıkları hiç hoş değil bu kadar sınır.bu tehdit.nedir bekliyormuş bekleyecekmiş buyur bekle
Bunun cevabı birçok kere verildi, dün gece kendi ağzından dinledim Kılıçdaroğlu’nun.
Terörün bakın bu çok önemli ‘her türlü’sünü bitireceğini, Kandil i de fetösü de hizbullahı da dahil olmak üzere dikkat çekiyorum ‘hepsi’ için bu meselelerde af olmayacağını, kökünü kazıyacağını açıkladı.
Artık başka argüman ama lütfen ya.
Bu ülkede 65 milyon seçmen varsa bunun 60 milyonu o dediklerinizi yapmaz zaten.
Velev ki oldu olamaz ya, ilk sokağa sizden önce ben çıkarım hiç merak etmeyin.

Çözüm süreci denen zirvalikta,bu kadar tepki gösterdiniz mi?Sadece bunu merak ediyorum.Öyle uzun uzun yazmanıza gerek yok,sadece kısaca cevabınızı merak ediyorum.
Çözüm sürecinde evet gösterdim dediğim gibi ben akp li değilim yanlışa yanlış derim söylerim tepkimide verdim doğruyu da överim neyse o hangi parti yaptıysa ama bana göre chp büyük yanlışlar yapıyor yapıda devam da ediyor..

Uzunca yazdim beğenmedim yaptın nesini beğenmedin acaba

Neyse önemli de değil sadece su var insanları bilmeden yargılamayın lütfen...partiler secimler gelir geçer herkes koltuguna oturur verilen sözler yalan olur ama.burda söylenen sözler hiç.unutulmaz yalanda olmaz ...o yüzden yargılamadan önce düşünmek gerekir ..

Size cevap vermeyecem gereğinden fazla seviye üslup bozuldu sayeniz de saygının olmadığı yerde anliyan dinliyen de olmaz ve sizin umrunuzda olmayabilir ama saygisizlik yaptınız ..

Çözüm sürecinde evet gösterdim dediğim gibi ben akp li değilim yanlışa yanlış derim söylerim tepkimide verdim doğruyu da överim neyse o hangi parti yaptıysa ama bana göre chp büyük yanlışlar yapıyor yapıda devam da ediyor..

Uzunca yazdim beğenmedim yaptın nesini beğenmedin acaba

Neyse önemli de değil sadece su var insanları bilmeden yargılamayın lütfen...partiler secimler gelir geçer herkes koltuguna oturur verilen sözler yalan olur ama.burda söylenen sözler hiç.unutulmaz yalanda olmaz ...o yüzden yargılamadan önce düşünmek gerekir ..

Size cevap vermeyecem gereğinden fazla seviye üslup bozuldu saygının olmadığı yerde anliyan dinliyen de olmaz ve sizin umrunuzda olmayabilir ama saygisizlik yaptınız ..
Ben öyle düşünmüyorum,cevabınız için teşekkürler.Beğenmedim de atabilirim,sizin bana kızgın surat attığınız gibi.Neyse,teşekkürler cevap için.

Helal kız sana
Sizde de adalar, Kadıköy,Maltepe sol partiden..yine az değil oran.
Bir önceki seçimler 1. Bölge şöyle sonuçlanmış
17 cumhur 14 millet 4 hdp
Ki o seçimlerde yine her şey bu kadar bka sarmamisti. Bence sansi var
Hırsızları yolsuzlari katilleri haramzadeleri mecliste köşe kapmaca manyağı yapan cesur yürek sera kadigil ve arkadaşlarından daha fazla olsun.
Action Olsun action.
Ceylan derisi koltuklarında iktidar vekilleri adeta kiclarina raptiye yemiş hababam sınıfı öğretmeni gibi hop oturup hop kalksın istiyorum 😄😄

Back
X