- 13 Mart 2019
- 15.819
- 60.677
- 598
Ne kadar da özgün bir cevapHüda-Par la size mutluluklar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar da özgün bir cevapHüda-Par la size mutluluklar.
bebesi olacakmis gitmeyecegim ustuneKezban mıKaçırdım mı onu yaajahajh
Banada saygısız dedi ama olsun
![]()
Tabi ne duymak istersiniz ?Hoşgeldiniz,biraz daha yaratıcı ve özgün olalım lütfen.Hep aynı şeyleri duymaktan sıkıldık.
Bir sonraki seçim topiği açılacaktı az bir zaman sonra.hiç farketmiyor bizim davamız belli :) baktım kendini avutan hanımefendiler var bi ses vereyim dedim asıl ses 14 mayısta!![]()
Vouuvv vok değerli hissettim şimdi kendimi,bugün ben yokum diye üzülmüş Selena'mKezban mıKaçırdım mı onu yaajahajh
Banada saygısız dedi ama olsun
![]()
Beni ikna eden konuşmalardan biriydi...Mevzular açık mikrofonda Erkan Bas şey dedi, benim oy vermenin esas sebebi bu;
"İktidar değiştikten sonra yeni iktidarın potansiyel ortakları arasinda geriye dönük işletilecek soruşturmada sanık mi yoksa tanık mi olacağı belli olmayan kişiler var. Belki de bir kısmı sanık olacak. Simdi onlar iktidara gelmişler, bu dosyalarin üzerini kapatmak isteyebilirler. Tam da bu yüzden Türkiye işçi partisi gibi bir partiye önümüzdeki dönem çok ihtiyaç var"
kesinlikle katılıyorum. Bu sebeple oyu milletten birilerine olan arkadaşları da tip'e oy atmayı, en azından düşünmeye,davet ediyorum
Ne varsa ortaya karışıkTabi ne duymak istersiniz ?![]()
Özgün olduğu değil gerçek olduğu için yazdım. Hdp başka bir ittifakta ama Hüda-Par Cumhur ittifakında. Bir de Yeniden Refah var onu da unutmayalım.Ne kadar da özgün bir cevap![]()
Aponun mektubunu Türkiye kanalında okutanlara da oy yokTabi ki Cumhur ittifakı
Recep Tayyip Erdoğan
Hdp bayrağını yerden kaldıranlara
Pkk işaretiyle halkı selamlayanlara
Pkk terör örgütü değildir diyenlerle omuz omuza duranlara
Katil apoya apo bey diyenlere
Aponun heykelini dkicez diyen seloyu hapisten çıkarma vaadi verenlere oy YOK!
Çoğalıyordu değil mi birdebebesi olacakmis gitmeyecegim ustune
KıskandımVouuvv vok değerli hissettim şimdi kendimi,bugün ben yokum diye üzülmüş Selena'm.
Haklısınız buranın varlığını unutmuşum eskiden çok fazla aktiftim bebesi sallarken eski günler geldi aklıma bi uğramak istedimBir sonraki seçim topiği açılacaktı az bir zaman sonra.
Erken geldiniz.![]()
Allah bağışlasın.Haklısınız buranın varlığını unutmuşum eskiden çok fazla aktiftim bebesi sallarken eski günler geldi aklıma bi uğramak istedim![]()
Olur bana uyar saygı çerçevesinde her türlü muhabbete katılabilirim:)Ne varsa ortaya karışık.
Ne istediler de vermedik diyenlere de oy yok!Aponun mektubunu Türkiye kanalında okutanlara da oy yok![]()
İlk soru benden.Olur bana uyar saygı çerçevesinde her türlü muhabbete katılabilirim:)
Hayran kaldım ne güzel ayrım yaptınÖzgün olduğu değil gerçek olduğu için yazdım. Hdp başka bir ittifakta ama Hüda-Par Cumhur ittifakında. Bir de Yeniden Refah var onu da unutmayalım.
En sevdiğimOlur bana uyar saygı çerçevesinde her türlü muhabbete katılabilirim:)
Özgün olduğu değil gerçek olduğu için yazdım. Hdp başka bir ittifakta ama Hüda-Par Cumhur ittifakında. Bir de Yeniden Refah var onu da unutmayalım.