- 23 Aralık 2012
- 7.563
- 50.432
- 748
Ofisi olan mutfak, eşini üzüm üzüm üzdüğü bi gr dahi varağı bile olmayanStüdyo olan mı gerçek olan mı hangisi ? :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ofisi olan mutfak, eşini üzüm üzüm üzdüğü bi gr dahi varağı bile olmayanStüdyo olan mı gerçek olan mı hangisi ? :)
Burda iki sorum oluştu size müsaade ederseniz.Hizbullah'ı desteklemiyoruz asla
Müslüman ve ak parti seçmeni sanki bunu destekliyormus gibi gösteriliyor ama yaptıkları eylemler İslamdan uzak
Hudapar ile ilgili de bu konuda bilgim yok ama bu akşam Cumhurbaşkanımız böyle bisey olmadığını söyledi
Çok üzücü gerçektenOfisi olan mutfak, eşiniz üzüm üzüm üzdüğü bi gr dahi varağı bile olmayan![]()
Hiç değilse insan su bataryasını sahte altın yaptırır ne bilim fırın düğmelerine gold detaylar serpiştirir.Mümkün değil devlet yönetemezÇok üzücü gerçekten![]()
İslam menfaatindesiniz.Dediğim gibi bilgim yok partiyle alakalı
Ama sanırım cumhurbaşkanımızın bir vaadi de yok yardımcılık gibi:)(!) o yüzden ben kendi davama bakıyorum kendi menfaatini değil vatanımın ve islam'ın menfaatini kokluyorum.
Çok varak
Öncelikle seviyeli sorularınız ve nezaketiniz için teşekkür ederimBurda iki sorum oluştu size müsaade ederseniz.
1)Hizbullah'ı tanımıyor kabul etmiyoruz,reis de öyle söyledi diyebiliyorsunuz güzel.Peki Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu pkk ile ittifak halinde değiliz,terörün her türlüsüne karşıyız deyince neden tatmin olmuyorsunuz?İnandığınız kişi ne derse doğru kabul ediyorsanız empati ve anlayışı muhalefet'e de yapmanız gerekmez mi?Müslüman ve ak parti seçmeni hizbullah'ı destekliyormuş gibi görünüyor ama öyle değil deyip bir çırpıda millet ittifakını nasıl terör sevici ilan edebiliyorsunuz?Burda bir çelişki yok mu?
2)İnandığınız dava,lider her neyse yanına birilerini alıyor. Ama siz kim bunlar diye sorgulamıyor araştırmıyor musunuz?Körü körüne bağlı olmak sorgulamamak değil mi bu?O dediyse tamam yeaa mı?
Mutfakla devlet yönetmek.. farklı bir ironiHiç değilse insan su bataryasını sahte altın yaptırır ne bilim fırın düğmelerine gold detaylar serpiştirir.Mümkün değil devlet yönetemez![]()
Bit yavrusu demek istemiştim benÇok varak![]()
Anlayamazsınız kiMutfakla devlet yönetmek.. farklı bir ironi![]()
Mutfağının size stüdyo olduğunu düşündüren nedir? Eğer stüdyo ise gerçeği nasıl bir şey ?Mutfakla devlet yönetmek.. farklı bir ironi![]()
Öncelikle seviyeli sorularınız ve nezaketiniz için teşekkür ederim
Kemal bey ittifak değiliz dediğinde neden tatmin olmuyorum çünkü kendisinin ağzından selehattin demirtasa özgürlük sözlerini duyduğum için.
İttifak olduğu saadet partisinin canan kaftancioglu gibi bir şahı ayakta alkışladığı için bu kişi dinimle alay eden İslamı asla.sevmeyen gayrimüslim bir kişi bizim dinimizden olmasa.dahi.saygi duymak zorunda. Ekrem bey hdp bayrağını kutsal bir bayrakmis gibi yerden kaldırıyor eşi apoya özgürlük seloya özgürlük diye slogan atanlara pkk işareti yapıyor daha sayılacak çok şey var ama bunlar benim için yeterli
Peki siz cumhurbaşkanının hizbullah terör örgütünü destekleyen bir sözünü duydunuz mu ?
Körü körüne bağlı değilim benim değerlerime aykırı bir iş yapsa kim olduğu umurumda olmaZ. Fakat şuan karşısına koyabilecek kimse yok
Bir siyasi figürün bu kadar mütevazi bir hayat yaşayabileceğine inanmiyorlar.Mutfağının size stüdyo olduğunu düşündüren nedir? Eğer stüdyo ise gerçeği nasıl bir şey ?
Evet görmüştüm, Yahudiler aynı tarif ettiğiniz gibi bir millet ve şuan çok afedersiniz ağızlarının suyu akan bir köpek gibi bekliyorlar Türkiyenin düşmesini sabah akşam çalışıyorlar o kadar çok çalışıyorlarİslam menfaatindesiniz.
O halde rahatlıkla sorabilirim bunu.
Destek verdiğiniz kişinin Yahudi hahamlarından,İsrail'den aldığı madalya ve ödüllerden haberiniz var mı?
Dış politik&stratejik bir adım demeden önce belirteyim.İsrail(yahudiler)soyu kadından kabul eder.Yani yahudi olunmaz,doğulur kaba tabir ile.
Din milliyetçiliği fazla olan bir devlettir kendisi.
Ve kendi politika-davasından (vaadedilen topraklar) olmayan kimseye öyle kolay hediye verecek bir ülke kesinlikle değil.
BOP'un eş başkanı olduğunu da itiraf etmişti yine reis.
İslam menfaati??
Ya da çocuk istismarlarında adı duyulan tarikatlar var malum. Ne gibi cezalar aldılar?İslam şeriatına göre mi?
Ne yapmış ki?
Mutfağının size stüdyo olduğunu düşündüren nedir? Eğer stüdyo ise gerçeği nasıl bir şey ?