• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Lütfen öyle düşünmeyin daha önce ki seçimlerde de yaptı bunu. İnsanlar kaybettik diyerek pes etti evine gitti. İstanbulu kazandık diye pankart bile astılar daha sonuçlar açıklanmamışken. İstanbulu kazandıran Ekrem başkanın pes etmeyişidir. Bu seçimde de aynısı olacak büyük ihtimalle ilk önce Erdoğanın oy oranı yüksek gösterilecek. Kimse pes etmesin lütfen umudunuzu yitirmeyin.
İnan çok korkuyorum.

Geçen gün kız instagram videoları arasında gezerken slaym (nasıl yazıldığını hatırlayamadım) videosu üzerine yazılmış 'seçim gecesi evden çıkmayın dışarıdan gelen sesler için cama yaklaşmayın' uyarısı gördü. Çocuğumun nasıl korktuğunu anlatamam. Burası güvenli bir şehir, burada olmayacak merak etme falan deyip sakinleştirdim. Korku her yerde şu an.

Hayrolsun sabah niyetine diyiverin
Rüyamda oy kullanmaya gidiyorum.
Komsumla.
Ben kullanıyorum o kullanmıyor niye diyorum meğerse Sandık görevlisi duzenbazmis adı da Faruk tu.
Daha sonra gelecek görevli daha dürüstmus o gelince kullanacağım dedi komşum.
Niye söylemedin diye kadını boğazladim
Bu arada adi Faruk olan birini hiç tanımadım bile.
Komsumda kilicdaroglu na oy verecek.
Ne alaka çözemedim.
Hayırlarayoralım geliyor gelmkekte olan diyelim .

Bıhtıhh, ondandır.
Ülkece feci bir haldeyiz.
Deprem, ekonomi, sağlık, eğitim vs neyi tutsak elimizde kalıyor ve biz gündelik yaşamı bir şekilde idare etmeye çalışırken ‘aynı’ siyasi aktörlerin birbirlerine bağırışlarıyla ilgilenmiyor olmamız gerekiyor aslında.
Her gün bir survivor yaşarken, hala siyasetle uğraşmak bana kalırsa anormallik.
Lakin bizler için öyle değil, burada olan arkadaşların müthiş bir emeği var en başından beri.
Hep söyledim, bu bir seçim değil demokratik hak ve hukuk mücadelesi.
Gündemi burayla takip ediyorum, evimde hiçbir şekilde haber izlemiyor, okumuyorum.
Kısaca aileme sokmuyorum.
Farkındalık oluşturmak adına inanılmaz bir çaba var bu topicte, takdire şayan…

Ha diğer kesim ise zaten uzayda gibi gündemden bihaber, elindeki üstün imkanlarla yaşayıp, kim gelirle gelsin yolu bulacağından bir tarafına takmıyor.
Hiç birimizde psikoloji kalmadı aslında,pazar akşamı bişiler olmasın diye tedirgin oluyoruz işte.
Hepimiz elimizden geldiği kdarıyla bişilerpaylaşmaya gayret ediyoruz.
Elimizden başkada gelmiyor maalesef.

Ali Yeşildağ videolarında mı bahsediyor bu kadından?
Hayır videolarda adı yok. Dış kapının mandalı gibi bir şey. Neden yaptıklarını anlamak imkansız. Bu arada kapatılan hesaplar için cevheri güven fahrettin altunu sorumlu tutuyor. Akpliler Kendi kendilerine yapıyorlarmış.

Kendisi evli ama çocuğu var mı bilmiyorum, sadece çocukları varsa onların düştüğü durum ve ailesi için çok üzüldüm. Binnur Günay kimdir?
Özgecan için utandıran tweet'ler
IMG_6017.webp

Cahillerle sürünmeye devam edicez,ahdim var hem oy verip hem ekonomiden şikayet edenlere okkali bi tükürcem terbiyemi sonuna kadar bozucam.

Oyların korunması çok önemli, hile karışmasa kazanırız ama haberler geliyor Twitter da çirkin , İnternet erişim yasağı falan.umarım doğru değildir

Matematiksel olarak kazanmaları mümkün değil,ben ikinci tura kalmaması için dua ediyorum.Secimle geldi,seçimle gidecek.Korku yaymaya çalışıyor,oyunlara gelmemek lazım.

Yerel seçimlerde ilk kırılma oldu. Kaç yıldır o kadar çok şey oldu ki, halk iyice fakirleşti ve tepkiler arttı. Dolayısıyla gasp etmezlerse, sanmıyorum.

Deme öyle deme tuğce alacaz inşallah seçimi
İyi günler görelim 😞

Sinirlerim bozuldu isyerine biri geldi ayakkabısını boyatmış yanina geldiği kişi yeni mi aldın diyo yoook ben o kdr zenginmiyim boyattim diyor tamir ettirmiş bide altı delinmiş.
Burdan da köyüne gidecekmiş. Reisine oy kullanmaya
Vallahi bu topluma kara lastik yeter.
Birde dolabın önünü kapattığı için evrak alamıyorum bu msji yazmaya başladım bana laf sokuyor kendince şimdi camdan aşağı aticam :D

Back
X