• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İki ittifaktan bahsederken kasıtlı olarak birinin adını anmıyorsun. Ne demek istediğimi biliyorsun ve ben bilirim ne yazacağımı, dedin. Bana cevap verirken açıklamaya tenezzül etmeyip başka mesajda laf sokmayı mı uygun buldun aklınca?
Bana istediğiniz cevabı yazın, karşıt olsun, eleştiri olsun kabulüm... Ama samimi olsun başta yazdığınız şeyi unutmayın kınamak zorunda değilsiniz tabiki ,ama ölen 2 türk vatandaşı var bunlar ittifak taraftarı da olabilirdi ... Ben bunları yapan kişileri zaten sorunlu gözüyle bakıyorum normal insanlar böyle davranmaz yazdım..
Burası siyaset başlığı sadece sizin fikirlerinize uyumlu yazılar yazmak zorunda değiliz... Görünce kabullenmek zor geliyor galiba ... olabilir ...

Bana istediğiniz cevabı yazın, karşıt olsun, eleştiri olsun kabulüm... Ama samimi olsun başta yazdığınız şeyi unutmayın kınamak zorunda değilsiniz tabiki ,ama ölen 2 türk vatandaşı var bunlar ittifak taraftarı da olabilirdi ... Ben bunları yapan kişileri zaten sorunlu gözüyle bakıyorum normal insanlar böyle davranmaz yazdım..
Burası siyaset başlığı sadece sizin fikirlerinize uyumlu yazılar yazmak zorunda değiliz... Görünce kabullenmek zor geliyor galiba ... olabilir ...
Sen bir şeyi kınayın kınayın diye gelince ben irite oluyorum. Kendimi saldırıya uğramış, baskıya maruz kalmış hissediyorum. Bu insanlara anlatamazsın, dedin ya hani! BÖYLE ANLATAMAZSINIZ!

Ben 8 dakikalık teaserı bitiremedim. Kız anne babam öldü, kız kardeşim çıktı bir tek. Onun da ayağını kestiler diyordu.
Nefes yerine acı soludum yemin ediyorum. Çaresiz bir empati yaptım istemsizce, beynimin empati yeteneğini aştı. İlk dakikadan pes ettim. Şimdi ben bu programı nasıl izleyeyim? :KK43:
5 saatlik. Yarına bıraktım, 8 dakikalık olanı hıçkıra hıçkıra izledim. Buna dayanabilir miyiz bilmiyorum.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
IMG_6028.webp

5 saatlik. Yarına bıraktım, 8 dakikalık olanı hıçkıra hıçkıra izledim. Buna dayanabilir miyiz bilmiyorum.
Ben dayanamam. :(
Üniversite okumaya gidiyorsun, evinden uzaksın. Bir gece yatıyorsun, sabaha tüm ailen yok olmuş. Ve bunu yaşayan binlerce insan var. Ve sadece 3 ay oldu, 96 gündür bununla yaşıyor insanlar. Üzülüyorum ama üzülmeyi bile haddime bulamıyorum, kendine yontuyorsun bencillik ediyorsun diyorum. Ben kimim, ne kadarını hissettim ki o acının diyorum. Yani anlatamıyorum Black Hanım, o teaser bende krize sebep oldu.

Sana yazılacak bir şey yok su usluba bakın profimesajı da bu denli nefret icerikliydi ve herkes tarafından tepki aldınız burda masum hale getirdiniz ...
size yazılan harflere yazık
Kalbiniz o kadar kötü ki dilinize yansıyor

Rabbime şükürler olsun ki peygamberimin adını zikrediyorum ona selam veriyorum ben ve dua grubunda arkadaşlarla büyük bir huşu ve kalp ferahlığı ile tavsiye ederim deneyin belki öfkeniz diner..
Bir şeye de din karıştırmayın be kardeşim. Canım Atatürk laikliği getirirken meğer ne ileri görüşlü imişsin. İlkelerine sahip çıkamadık..

Sen bir şeyi kınayın kınayın diye gelince ben irite oluyorum. Kendimi saldırıya uğramış, baskıya maruz kalmış hissediyorum. Bu insanlara anlatamazsın, dedin ya hani! BÖYLE ANLATAMAZSINIZ!
Ben de irrite oluyorum ve sürekli muhaliflere laf sokarak kötülük yarıştırdığı için cevap hakkı doğuyor. Derdi bir şey anlatmak mı sizce? Gelsin paylaşsın, muhalifleri zan altında bırakmadan bir şey paylaşamıyor mu? Bunu kınamadılar şunu kınamadılar deyip duruyor, yazdığı şeyi bile yeni okudum.

Sanki onun fikirleri bizim için çok önemliymiş gibi bir de fikrinizin önemi yok ısrar etmeyin diyor. İnsanlar kendini ne kadar önemsiyor, kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Geçenki de engelimizi gelmesinin şerefine kaldırarak bize özel bir şey bahşediyormuş gibi davranıyordu.

Lütfen bakın en küçük iriteyi geçiyorm sizi incitecek bir şey yazdıysam özür dilerim ,ama sizde ön yargılısınız bunuda isteklerinizi belirtirken bile ön plana çıkartabiliyorsunuz...bu sefer sempatik değil antipatik gösteriyor sizi ... Bu başlık altında size başka bir şey yazmayacağım sırf böyle hissetmeyin diye... Tamam...

Back
X