- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Hepimiz miSEçim gecesi burdayız hepimiz yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz miSEçim gecesi burdayız hepimiz yani
Bir siyasetçinin olabilecek en kötü finaliBugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz?![]()
Yine geldi:
Umarım gerçekten zor bir gece olacakHepimiz mi![]()
Bak hiç şaşırmadımBugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz?![]()
Okumam zaten. Çok uzun yazıyor. Ben paragraf sorularından bezmişim, çok daralıyorum: Aşağıdaki metin hangisine cevap olarak yazılmıştır, hangisi düşüncenin akışını bozmaktadır...Cezalı hemen yazamaz o zamana kadar yetişirsin
Ben de ‘bir derdim var’ı söylerim.Olaki Allah korusun kazanamazsak,Allah belani versin şarkısını arabada son ses açıp sokakları turlicam
Yok ya ben safım, tufaya geliyorumGene bir muziplik planlıyorsun sanki
Yok ya ben safım, tufaya geliyorum![]()
Eşim bir ses kaydını dinlemiş. Aşırı küfür ediyormuş. İstanbul’daki bir otelin müdürüyle mi konuşuyormuş ne. Çok isabet oldu çekilmesi. Bir de dans filan ediyor. Siyasetci mi tiktok fenomeni mi belli değil.Bak hiç şaşırmadım
Ben hiç güvenmiyorum bu adama
Evet,sadece youtube üzerinden yayın yaptığını ve hiç bir hesabının olmadığını söyledi.Aktroller tarafından adına sahte hesaplar açıldığını belirtti.Karışık işler ama asıl paylaşımları yapan kişi inatla hiç bir sosyal medya hesabım yok diyor.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kemal beyden nefret ediyormuşEşim bir ses kaydını dinlemiş. Aşırı küfür ediyormuş. İstanbul’daki bir otelin müdürüyle mi konuşuyormuş ne. Çok isabet oldu çekilmesi. Bir de dans filan ediyor. Siyasetci mi tiktok fenomeni mi belli değil.
Evet youtube'da var. Epey ağzı bozuk. Ben sevemedim hiç kendisini. Oy verdim ama sevdiğimden değil. Bu sefer tam olarak istediğim adaya oy vereceğim. Umudum da varEşim bir ses kaydını dinlemiş. Aşırı küfür ediyormuş. İstanbul’daki bir otelin müdürüyle mi konuşuyormuş ne. Çok isabet oldu çekilmesi. Bir de dans filan ediyor. Siyasetci mi tiktok fenomeni mi belli değil.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kemal beyden nefret ediyormuş
Nefreti milletin çıkarlarının çok üstünde
Hadi hayırlısı
İlk tur.sizce secim ikinci tura kalırmi benim fikrim kalacak