• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İnsanlar tabii ki istifa eder. Ona güvenip bir yola çıktılar. Şimdi bu saatten sonra kimse yanında da durmaz.
Kötü siyasetçi işte. Kendi bireysel duygularını memleketin menfaatinden öne koyuyor. 6’lı masadakiler bilmez miydi tek başlarına aday olmayı. Ama artık bu devletin bekası haline dönüştü.
Erdoğanın chp li versiyonu bence
Daha birinden kurtulmadan diğeri mi
Allah yazdıysa bozsun

sizce secim ikinci tura kalırmi benim fikrim kalacak
Bence kalmaz. İnsanlar ya değişim istiyordur ya da istemiyordur. Herkesin gönlünde bir aslan yatıyordur ama iş oy vermeye gelince bir kerede bitirmek en mantıklı ve ekonomik olandır. İkinci turda desteklerim diye işi ertelemek yine bizi zarara sokmak demektir. Psikolojik ve maddi olarak bizi yormak demektir.

Bence kalmaz. İnsanlar ya değişim istiyordur ya da istemiyordur. Herkesin gönlünde bir aslan yatıyordur ama iş oy vermeye gelince bir kerede bitirmek en mantıklı ve ekonomik olandır. İkinci turda desteklerim diye işi ertelemek yine bizi zarara sokmak demektir. Psikolojik ve maddi olarak bizi yormak demektir.
Maddi yük yok, 240 milyondu yanlış hatırlamıyorsam, oy pusulamız çoktan basıldı😂
Kullanılmazsa iadesi var mı, 1 ay dolmadı tüketici mahkemesine başvurmak lazım.

Maddi yük yok, 240 milyondu yanlış hatırlamıyorsam, oy pusulamız çoktan basıldı😂
Kullanılmazsa iadesi var mı, 1 ay dolmadı tüketici mahkemesine başvurmak lazım.
Ben iki kere memur olursam iki kere ücret alırım. Devlet verir, karışmam işine 😒

Eşim bir ses kaydını dinlemiş. Aşırı küfür ediyormuş. İstanbul’daki bir otelin müdürüyle mi konuşuyormuş ne. Çok isabet oldu çekilmesi. Bir de dans filan ediyor. Siyasetci mi tiktok fenomeni mi belli değil.
Ben de dinledim. Leş. Kibir, ukalalık, hadsizlik, tehdit, küfür hakaret ne ararsan

Back
X