• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu karenin İslam la ne ilgisi var ?

Dünyaca tehdit edilen bir Liderin kızı kendisi.
Tabiki tedbir alınacak
El pençe duran kimseyi de görmedim
Nasıl savunma yapacağınızı şaşırdınız

Ben sizlerin sinir uclariniza dokunuyor muşum amacım bu değil amacım bir gerginlik yahut tartışma çıkarmak değil bu yüzden daha fazla cevap vermemeyi uygun bulmuyorum..

Umarım yarın ülkem için en hayırlı olanı olur 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Valla tek tehdit edilen o değil.
Devletin imkanları boşa gitmesin diye her sene adı ölüm listesinde geçen adamlar, koruma kararlarına red cevapları veriyor ya da ceplerinden kendi maaşlarına güvenliklerini sağlıyor veyahut zırh gibi korunan, el değmeyecek sitelerde oturuyorlar ve bunları terör örgütleri tarafından tehdit edilenler yapıyor.
Düşman öyle sınırdışında falan değil, neyse.

Çok güzel günler hayal ediyorum.
Sağcısı solcusu muhafazakarı inançsızı eğitimsizi profesörü rumu çerkezi kürdü türkü şöyle hep birlikte, kol kola 100.yılımızı eşi benzeri görülmemiş bir coşkuyla kutladığımız ‘işte tam da bu’ diyebildiğimiz bir gelecek var gözlerimde.
Umarım siz değil, benim hayallerim kazanır.
Çünkü bu düş çok güzel💜norm endere selam😂

Daha önce de Sakarya'dan bi avukat aramıştı.İcralık olmuşum elektrik borcum yüzümden.
Sakarya'ya ayak basmamış olmam dışında sorun yok😬
Hep mi beni bulur yav
Numaran daha önce başka biri tarafından kullanılıp iptal edilmiş olabilir veya fatura borcundan kapandıysa ve açtırmadıysa o numarayı başkasına veriyorlar

Sokak röportajlarından gördüğüm kadarıyla yaşlarının çok üstünde bir farkındalıkları var. Tabii artık internet çağındayız. Herşey ellerin altında, bilgiye ulaşmaları kolay. Kimisi diyor “Ben 2 işte çalışıyorum. Aileme destek oluyorum.” Kimisi diyor “Gelecekten umutsuzum” Kesinle bir tavır alacakları, bir tepki verecekleri kesin. İnşAllah bizim tahmin ettiğimiz gibi olur 🙏🏻
Benim cevremde taş çatlasın 2 genç vardır akp diyen, gerisi komple nefret ediyor onlardan.

Muharrem İnce benim gözümde tam da böyle bir insandı. Sevemiyorum adamı. Konuşmalarının bir ağırlığı yok, hep hayal olarak kalacak tarzda şeyler söylüyor. Yani İnce'yi sevenler alınmasın gücenmesin ama İnce'nin Cumhurbaşkanı olmasını istemedim hiç. Söylediklerimde videonun etkisi yok hep bu şekilde düşünüyordum.
Kılıçdaroğlu çok mu güzel konuşuyor ben hiç güzel konuştuğunu göremedim de 😂😂😜

Back
X