• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
2 yılı kaldı şu an diyarbakır'dayım
Hala emekli olmadı mı esiniz 50yi gecınce emekliliği haketmiştir diye düşünmüştüm 17 yıl kalınca da adanaya geri dönüp yerleşmişsinizdir diye düşündüm.Kızınız için de hayırlsı inşallah yurtdışı düşünmüyordur.

Onların yerlerini bildirin kanıt ile konuşun öyle bi durum varsa derhal müdahale edilir, gerekirse ben ve ailem yardım ederiz hiç sorun degil nerede konteyner yok hangi insan aç kalmış ?(!)
Bu ülke insanı buna müsaade eder mi?
Asıl bu sözlerle siz algı yapıyorsunuz..

Yapılan hizmetlerin hiç birini soylemiyirsunuz
Sadece şikayet şikayet şikayet...
Devlet dediğini övmekle ele bir şey geçmez, eksiklerini söyleyeceksin ki düzelecekler.

Ekliyorum bak sabrın yoktur 5 saat ama ben izledim. Ağlamaktan içim çıktı. Azıcık yandaş olmayan yayın organlarını da izleyin

Beceriksizmi ? (!)

Dünya da böyle felaket yaşanmamış yine çok iyi yönetildi kaç tane köy evi yapılıp teslim edildi haberiniz yok zannediyorum.

Dün ankarayı sel basmış haberlerde gördüm.
Bunu bile yönetemeyen insanların yanında dünyada eşi benzeri görülmemiş bu depremi yöneten iktidara beceriksiz ifadesini kullanmak çok komik. :)
Evet ortak yayında şirketlerin söz verdiği evler yapılıyor ama bu bile hükümet çalışması gibi gösteriliyor.

Programın tanıtım videosunu izlemiştim, baştan sona ağlamaktan içim çıkmıştı, bugün 2 saatlik bölümünde :KK43:
Allah kimseye yaşatmasın, kimseyi çaresizlikle sınamasın, 20 yaşında gencecik bir kızın anne baba 3 erkek kardeşini kaybetmesi, enkazdan sağ kurtulan ve bacağı kesilen kızkardeşiyle yapayalnız kalması, ana baba kardeşlerinin acısını yaşarken alacaklılarla imtihanı😞

Depremin gerçeklerinin 1000/1’ini gördük tvde, 1000/1000’i seyrettiğimiz videodaydı, ki bu sadece Hatay kısmıydı:KK43:
Kız diyor ki alacaklılar beni bulmaya başladı, bir sürü borç harç çıktı diyor. Allah bilir o yıkılan evin kredisi vs.dir.
Bu insanlardan nasıl para isteyebiliyorlar ya?

Canım sen adını mı değiştirdin bu ismi tanıyamadım çünkü burada 3ncü seneye giriyoruz senemiz bitiyor zaten Adana'ya gittiğimizde de emekli olacak eşim kızım da yurt dışını düşünmüyor inşallah
Diyarbakırin neresindensin :)

Back
X