Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kız diyor ki alacaklılar beni bulmaya başladı, bir sürü borç harç çıktı diyor. Allah bilir o yıkılan evin kredisi vs.dir.
Bu insanlardan nasıl para isteyebiliyorlar ya?
Muhtemelen çünkü kızcağız ev bize dert oldu dedi, bu insanların borcu harcı daha da ileri tarihlere ötelenmeli, evleri yok, işleri yok, aileleri :( yok, bitik durumdalar, halkın deseniz eti ne butu ne😞 11 ilde milyonlarca insanın maddi sorunlarını halk bir yere kadar karşılayabilir bir yerden sonrası vatandaşın da boyunu aşıyor, buna hükümetin bir çare bulması lazım, izledikçe üzüldüm acılarına ayrı üzüldüm, acılarını doğru dürüst yaşayamadan bir sürü prosedürle uğraşmalarına ayrı üzüldüm, borç yükü altında ezilmelerine ayrı üzüldüm, biz dilenci değiliz dediler yüreğim sızladı, biz maalesef çok deprem gördük çok acılar yaşadık, hiçbirinin acısı diğeriyle yarıştırılamaz, her biri kendi içinde bir felaketti ama mesela 99 depreminde sosyal medya yoktu, depremzede yakınlarımızdan ne duyduysak onu biliyorduk, duyduğumuz ama göremediğimiz acıyı tasavvur etmekte güçlük çektik yalan yok lakin bu sefer çok ağır oldu, videoyu izlerken sanki oradaydık onlar birbirine sarılırken ki hissi seyredenler anlayacaktır ben kelimelere dökemiyorum:(

Şuan bunu rahatça söyleyebiliyorsan bu hükümet sayesinde eskiden kanal 6 da bu ülkede Kürtçe şarkılar söylenecek diyen Ahmmet Kaya'nın nasıl linclendiğini hatırla
Arkadaş 25 yaşındaymış ama rica ediyorum. Öncesi yok , öncesi toz pembe, bir güller gulustanlar 😅

Screenshot_20230513_215914_Chrome.webp
Buralar değerlenir deyip kapmislar basligi erkenden :KK68:

Şuan bunu rahatça söyleyebiliyorsan bu hükümet sayesinde eskiden kanal 6 da bu ülkede Kürtçe şarkılar söylenecek diyen Ahmmet Kaya'nın nasıl linclendiğini hatırla
Linçleyenler ülkücü gençlikti ve her nasılsa şimdi onlar sizinle.

Neden silmesin, yazdığına pişman olmuş silmiş, sildiğinin hesabını vermek zorunda mı, yapmayın şimdi bunu. Doğuda pek çok insan yaralı bu konuda.
Deprem döneminde bana terörist muamelesi yapıldı pkk sempatizanı sandılar yani. Maalesef o günden sonra biraz rahatsızlık duyuyorum.

Keşke şaka olarak kalsa. Lise öğrencilerine mini bir test yapılsın, kaç tanesi bisküvi yazabiliyor diye 🤦🏻‍♀️
Ben lise öğrencilerine bir şey demiyorum artık. Benim herifin yazı dili facia, kelime dağarcığı içler acısı. Ben de Türkçe öğretmeniyim bu arada. Neyi kınadıysam başımda buldum. :KK53: Geçen bir şey söyledim, bir kelimenin anlamını sordu. Ben şok oldum, nerede yaşıyorsun sen dedim, her gün duyduğumuz bir kelime. Hayır eğitimsiz biri de değil.

Yarın önce onu tekrar kazandırıcaz, sonrasında kendisi dinlenir , no problem...
Ülke yöneten insan öyle kolay dinlenemez. Bu adam o koltukta ölürse vebali oy verenlerinin bilginiz olsun.

Son hallerini gördükçe acıyorum artık, öfkem bile bitti. Tükendi çöktü ama hırsından kalkmıyor koltuktan

Son düzenleme:
25 yaşındayım ben o kadarını hatırlamıyorum arkadaşım.

Ha bir de diğer arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben genelde Diyarbakır ismini kullanıyorum şarkının ismi amed onu söyledim sadece. Amedi pkk kullaniyormus bilmeyince işte 🤦🏻‍♀️
Ben bu denli baskıyı sevmiyorum. Rahat ol lütfen. Dil meselesi hakkında ahkam kesecek halimiz yok. Şu yazdığım mesajda kaç Türkçe sözcük var? Kelime de diyebilirdim. Mesaj yerine ileti belki. Resmi dilimiz bizi birleştirir, ana dili yasaklanamaz.

Back
X