- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Ben de katlama sanatı yaptım kolay sığdıKimse zarfin içine sığdıramamiş pusulaları,benim çok rahat sigdi.Eve geldikten sonra kendimden şüphe ettim,yanlış mi yaptım acaba diye.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de katlama sanatı yaptım kolay sığdıKimse zarfin içine sığdıramamiş pusulaları,benim çok rahat sigdi.Eve geldikten sonra kendimden şüphe ettim,yanlış mi yaptım acaba diye.
İyice yapışmış zarflara sandık görevlileri söylenerek açtılar. İçinde ki oy pusulaları zarar görmesin diye. Hatta neden herkes böyle yapıştırmış falan dedileröfff ya bende yaladım hiç aklıma gelmedi yanasıl atladım ben bunu allah kahretmesin umarim elleyenler taharetlendikten sonra ellerini yikamislardir
bizde secimden sonra koydukmu dansı falan yapılırYemin ediyorum saskinlikla izliyorum yorumlari
Turkiye bu secim olayini futbol maci gibi degerlendiriyor
kazandik kaybettik ne ya anlam veremiyorum gercektende
Koskoca tc vatandaslari oy vermis sonuc neyse kabul etmek gerek
Not: yurtdisinda yasayan bi gurbetciyim
Oy kullanmadim, net bisekilde tarafim yok
28 Mayıs didiler
28 mayıs
Teşekkürler28 mayis
Bana zarfın ağzını yapıştırma dediler.Bir ben mi zarfın içine soktum burada ya.
Hadi bi milletvekili yakınımız olsaydı neyseHanımlar lütfen birbirinize karşı üsluplarınıza dikkat edin ve olabildiğince sakinlikle seçim sonuçlarını bekleyin.
Seçim kazandık-kaybettik denecek bir olay değildir, sizlere göre kim kazandı kim kaybetti? Sandıktan çıkacak olan halkın tercihidir, halktır.
Siz kimsiniz? Ciddi ciddi soruyorum, siz kimsiniz?
Bi tek benim tuhafima gidiyo sanirimbizde secimden sonra koydukmu dansı falan yapılır
yok oyle sessiz sessiz iyi olan kazansın demek, her olayımiz atışma
bende utüyu fistemi unuttum acabacılar gibi dogru katladim mı iyice kuruttum mu insallah dogru basmisimdir diye kendi kendime dusunuyorumKimse zarfin içine sığdıramamiş pusulaları,benim çok rahat sigdi.Eve geldikten sonra kendimden şüphe ettim,yanlış mi yaptım acaba diye.
Eve geldikten sonra bayağı yedim kendimi zatenbende utüyu fistemi unuttum acabacılar gibi dogru katladim mı iyice kuruttum mu insallah dogru basmisimdir diye kendi kendime dusunuyorum![]()
yoo cidden tuhaf olay ama işte kutuplaşma var herkes uç noktalarda maalesef.Bi tek benim tuhafima gidiyo sanirim![]()
benim oy verdigim sandikta benden oncelerde bir bayan cocuguyla girmis kadincagiz pusulayi acarken oglu şak diye muhuru basmiş.Eve geldikten sonra bayağı yedim kendimi zaten.
İzmir marsi.yoo cidden tuhaf olay ama işte kutuplaşma var herkes uç noktalarda maalesef.
bir kesim mehter marşı starta bekler, diger kesim ne dinliyo bilmiyorum tam oalrak şuan
hiç duymadık ki nerden bilelim
Şuan CHP'nin önde olduğu sandıklar kasıtlı olarak sisteme girilmiyor. Itiraz edip tekrar tekrar oy saydiriyorlar.Ben uzmanların söylemlerini söylüyorum bir tane kişi söylemiyor bunu şuan
her anlamda oyumuza sahip çıkariz ya zarftan dökulurseİyice yapışmış zarflara sandık görevlileri söylenerek açtılar. İçinde ki oy pusulaları zarar görmesin diye. Hatta neden herkes böyle yapıştırmış falan dediler![]()
Ay yok arkadasim yasadigim ulkede yasasalar ( bu kesim) ulkeyi yikar yeniden insa eder yeniden yikar ozaman .yoo cidden tuhaf olay ama işte kutuplaşma var herkes uç noktalarda maalesef.
bir kesim mehter marşı starta bekler, diger kesim ne dinliyo bilmiyorum tam oalrak şuan
hiç duymadık ki nerden bilelim
ya neden 10.yil marsi degil ankara marsi degil de izmir marşı ben onu bi çozemedimİzmir marsi.
Sırf şunu yaşamamak için iki bebemi Elele tutuşturup paravan önünde beklettimbenim oy verdigim sandikta benden oncelerde bir bayan cocuguyla girmis kadincagiz pusulayi acarken oglu şak diye muhuru basmiş.
kadin sinir krizi geciriyodu![]()