Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
ben zaten dedenin aday olmasını hiç istemedim.
ama işte demek istediğim bu seçimde adaydan bağımsız bir başkaldırış bir uyanış bekliyordum.
cidden hayalkırıklığı oldu. ite kaka değil eze eze umudum vardı. ama salaklık bende kabul ediyorum🙈
çabuk pes ediyosun 🤦

İkinci turda görüşmek üzere
Yapımda ve yayında emeği geçen, hakaret etmeden yazan, ve yazarak kendini cok güzel ifade eden herkese teşekkür ederiz.
Bu vesile ile dünya çiftçiler gününüz kutlu olsun. Anneler gününü geçen hafta kutlamıştık zaten 😎

Son düzenleme:
Yapımda ve yayında emeği geçen, hakaret etmeden yazan, ve yazarak kendini cok güzel ifade eden herkese teşekkür ederiz.
Bu vesile ile dünya çiftçiler gününüz kutlu olsun. Anneler gününü gefen hafta kutlamıştık zaten 😎

İkinci tur olmayacak abi naptın

Bu vesile ile dünya çiftçiler gününüz kutlu olsun. Anneler gününü gefen hafta kutlamıştık zaten 😎
ya daha oylarin cogu girilmedi niye oyle dediniz ki simdi

ben zaten dedenin aday olmasını hiç istemedim.
ama işte demek istediğim bu seçimde adaydan bağımsız bir başkaldırış bir uyanış bekliyordum.
cidden hayalkırıklığı oldu. ite kaka değil eze eze umudum vardı. ama salaklık bende kabul ediyorum🙈
Ben hiç eze eze bir sonuç beklemiyordum. Çünkü bütün anketlerde İmamoğlu ve Yavaş Erdoğan'dan çok önde çıkarken Kılıçdaroğlu Erdoğan'la başa baş gidiyordu. Belliydi yani böyle ucu ucuna bir sonuç çıkacağı. Şuan bunları konuşmak saçma ama olurda Erdoğan kazanırsa Kılıçdaroğlu millete ne cevap verecek çok merak ediyorum.

Sinan Oğan 'ın 2.tura kalırsa ne şartla destek olacaklarını okumuş muydunuz?
Pazarlık yapacağım değil mi?
valla ben bu milletin hala karın tokluğuna yaşamaya razı olmasına şaşırıyorum/kızıyorum.
hdp mdp. sinan oğan bunlar teferruat.
sinan oğandan gelecek yüzde beşe muhtaç olmamalıydık 20 sene sonra.
Onun kadar deprem yaşanılan illerden Diyarbakır dışındakilerin hala oy vermesi de beni çok üzdü.
Ekrem İmamoğlu ve Mansur yavaş olumlu konuştu. Bende bekliyorum.

Ben mührü basarken o kadar dikkat etmeme rağmen biraz taşırdım. Umarım geçersiz sayılmaz.

Sandığımızdaki sonuçlara bakarken geçersiz oylar da gözüküyor mu?
Çemberin çevresindeki her iki çizgi var ya, o çizgileri taşırmadan çemberden taşsa bile geçerli. Hatta çemberin tamamen dışında olup çizgilerin içinde kalan oylar bile geçerliymiş.

Ben hiç eze eze bir sonuç beklemiyordum. Çünkü bütün anketlerde İmamoğlu ve Yavaş Erdoğan'dan çok önde çıkarken Kılıçdaroğlu Erdoğan'la başa baş gidiyordu. Belliydi yani böyle ucu ucuna bir sonuç çıkacağı. Şuan bunları konuşmak saçma ama olurda Erdoğan kazanırsa Kılıçdaroğlu millete ne cevap verecek çok merak ediyorum.

efendi gibi istifa etmeyeceği kesin.

Back
X