Kaynak:g.tüm Böyle bişey vardı nette görmüştüm acayip gülmüştümKaynak paylaşır mısın niloya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynak:g.tüm Böyle bişey vardı nette görmüştüm acayip gülmüştümKaynak paylaşır mısın niloya
İmamoğlu aynısını anlatıyor şu anda.Kk %49,Erdoğan %45 civarı dedi.e yerel secimlerde de ayni sey yapildi hatirlayin anadolu ajansi error vermisti, nagehan şok icinde yayini terk etmisti gayet sırıtirken
moral bozmayin
İmamoğlu aramızda kalsın anladınız siz diyorİmamoğlu aynısını anlatıyor şu anda.Kk %49,Erdoğan %45 civarı dedi.
oyle diyorsa öyledirİmamoğlu aynısını anlatıyor şu anda.Kk %49,Erdoğan %45 civarı dedi.
Kalbim sıkışıyor kızlar,iyi hissetmiyorumİmamoğlu aramızda kalsın anladınız siz diyor
İçimde çiçekler açıyor![]()
Ne dedi, anlayan?YSK başkanı açıklama yapıyor
Ben deKalbim sıkışıyor kızlar,iyi hissetmiyorum.
Hangi tekerleme buDÜNYA BEŞTE BÜYÜK TÜR TÜRKİYE 6.7.9 MASADAN BÜYÜK TÜR VATAN BİZİM SOGAN MİLLET İTTİFAK İN
AK PARTİ ERDOĞAN ERDOĞAN ERDOĞAN
CUMHUR İTTİFAK İ**
Ne dedi, anlayan?
YSK Başkanı aksama ve gecikme yok diyor![]()
siz cidden guveniyomusunuz bu kurumlara?YSK Başkanı aksama ve gecikme yok diyor![]()
Ben tam tersi gördüm saat 22.19 verisiydi sanırımİmamoğlu aynısını anlatıyor şu anda.Kk %49,Erdoğan %45 civarı dedi.
Herhangi bir sıkıntı yok diyor.Ne dedi, anlayan?
9 dk dır veri girmiyor AA%50.13
Yapma ya, sakin.Kalbim sıkışıyor kızlar,iyi hissetmiyorum.
Dinlemedim ki. TV'nin sesi kapalı ama 2 dk falan sürdü açıklamaNe dedi, anlayan?
Siz normalsiniz, Türkiye çok heyecanlı bir ülkeDemi?
Iyi ozaman normalsem usul usul gideyim ben![]()