Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bence bir Atatürk partisine Sinan Oğan gibi klas insanlar tercih edilmeliydi öyle medeni ve klas bir beyefendi ki Kılıçdaroğlu maalesef
Niloya tipe gore Cb secmiyoruz
Kk’da gayet medeni
Onemli olan ideolojisi, durustlugu, seffafligi
Sinan ogan bence guvenilmez tipki Ince gibi, simdiden ikinci turda az cok tarafini belli etti
Kendi cikarlarini onde tutandan hayir gelmez

En baştan beri söylediğim şey buydu, risk alındı.
Fakat bunun açıklaması ‘sağ tabanlı aday’ olduğunda ittifak dışı hiçbir destek göremeyecek olmaları imiş.
Misal tip bunu açık açık söylüyor.
Ekrem İmamoğlu’nu aday gösterselerd o zaman filmdelisi.
Ekrem İmamoğlu’da Mansur Yavaş’ta parti içi bir kriz yaşansın istemediler. Meral abla çıkışında haksız mıydı? Kesin Kazanacak bir aday istedi.

Niloya tipe gore Cb secmiyoruz
Kk’da gayet medeni
Onemli olan ideolojisi, durustlugu, seffafligi
Sinan ogan bence guvenilmez tipki Ince gibi, simdiden ikinci turda az cok tarafini belli etti
Kendi cikarlarini onde tutandan hayir gelmez
Tipini kastettim mi medeni klas bir beyefendi dedim ben konuşma üslubunu çok beğeniyorum

Noegthy bence hiç iyi olmaz 2. Tura kalırsa. Muharrem İnce ya da Sinan Oğan Akp destekliyoruz derse geçmiş olsun. Ben ikisinde de o potansiyeli görüyorum.
Ince ve ogan kisisel isteklerini onde tutuyorlar, amaclari hukumeti devirip bu ucube sistemi degistirmek degil bence hic olmadi da

Hele gelecek partisi. Akp icindeyken de sevilen bir adam değildi ki şimdi taraftarı olsun.
Reis elini sırtlarına koyduğu sürece sevildiler. Bi cumhurun hüdaparda ne umduğuna bir de milletin gelecek ve devadan ne umduğuna hiç anlam veremedim.

Back
X