Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Binlerce insan öldü, enflasyon aldı basını gitti, her şeyin fiyatı uçtu , barınacak ev yok , kiralar arşa çıktı oy sonuçlarına bakıyorum değişen hiç bir şey yok .

Hiç mi bir şey değişmez bir ülkede ?!

Tavuk baksana seri halde basıyorlar.

Bunca şey başkasının iktidarında gerçekleşseydi ilk seçimde indirmişlerdi. Nedir bu sabrın tahammülün hikmeti, anlamadığımız bir şey mi var? Arkadaşlar bizdeydi şimdi gittiler. Bunca insanın anladığı bizim anlamadığımız ne olabilir diye kafa yorduk resmen, herkese müstahak deyip bitirdik akşamı.

Yenilgi sancısı
Size sonbahar geldi maalesef.. 😆

Afet bölgesindekilerin vermesine şaşırmışsınız çünkü bu devlet hizmet ediyor sizin gözünüz görmek istemiyor..
Ve bu MİLLET VATANINI SEVİYOR ÇOK BÜYÜK YANLIŞ YAPTI KEMAL COOK !

Daha yarısı açılmamış öndeyiz diyor diğerleri çıkıp açıklama yapıyor bi telaş var kii

Ekrem mendillerini hazırla terlerini silmen yakındır biz balkonu hazırlıyoruz RTE İÇİN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Saygı duymayı öğreneceksiniz!
Biz saygıyı sizden öğrenecek değiliz hfhdhdh

Bunca şey başkasının iktidarında gerçekleşseydi ilk seçimde indirmişlerdi. Nedir bu sabrın tahammülün hikmeti, anlamadığımız bir şey mi var? Arkadaşlar bizdeydi şimdi gittiler. Bunca insanın anladığı bizim anlamadığımız ne olabilir diye kafa yorduk resmen, herkese müstahak deyip bitirdik akşamı.
Benim de sorguladıgım tam da bu .

Pahalılığı da geçtim artık demek ki vakıflarda tecavüze uğrayan çocuklar , ortadan kaybolan milyon dolarlar , yapılan usulsüzlükler falan da kimsenin umrunda değil.

Benim de sorguladıgım tam da bu .

Pahalılığı da geçtim artık demek ki vakıflarda tecavüze uğrayan çocuklar , ortadan kaybolan milyon dolarlar , yapılan usulsüzlükler falan da kimsenin umrunda değil.
Hamam bocekleri kafasiz kac gun yasiyordu ya konudan bagimsiz ama?

Back
X