Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bizde bu düşünce ile vermiştik mecburen yani değişsin diye . Ama belki de böylesi hayırlı olacaktır . Çünkü milletvekillerinin çoğunluğu başka görüş cumhurbaşkanlığı başka bir görüşte olması bana büyük korku veriyor. Sürekli ülkede tartışma kavga havası olacaktı . İnsanlar bunu nasıl yaptılar onu anlamıyorum yanlız 2 oyu farklı düşünceye vermek bilemiyorum ya delilik 😞 birde olay şu olacaktı chp herkese bir Bakanlığı verecek bir sürü yardımcısı olacak vs nasıl ilerleyecek bu ülke
Eskiden birbirini yerken halk için bir şeyler yapmaya mecbur kalıyorlardı şimdi sadece eziyorlar. Bırak yesinler birbirlerini, öylesi ülke için daha güvenli oluyor

Valla umudum yok. Çoğu insan gitmeyecek bile. Rte nin şansı bu. Ölseler vazgeçmiyorlar adamdan. Kızıp oy vermeme durumu yok. Her koşulda her daim adamın yanında seçmenleri.
Asıret gibiler
Davalarının hep pesındeler
Bizimkiler de tatilde keyfinde filan
Dun oy vermeye gitmeyen avusturyalarda gezen arkadaslar im vardı
İlişiğimi kestim
Biri cıkmıs cumartesiden
Kocasıyla cocuklarıyla safranboluya gitti, Gezecekmiş

Pes vallahi
CHP li bunlar
Bı gun bekleyemedıler Gezecek dünü buldular

Yatsın, birleşme isteği partiyi ilkesizleştirdi. Halki dinleyecekti. Başka bir aday çıkaracaktı. Masada işe yaramaz partiler olmayacaktı. Onlara vekillik verilmeyecekti. Şimdi ne malum akpye geçmeyecekleri?
Göreceğiz işte şimdi yenilenen sadece cumhurbaşkanlığı. Film başladı

Asıret gibiler
İlişiğimi kestim
Biri cıkmıs cumartesiden

Pes vallahi
CHP li bunlar
Nasıl bir akıl tutulmasıdır ben anlamıyorum. Bu kadarla keseyim en iyisi. Edecek çok hakaret varda gerek yok. Bir hanımefendi var son günlerde instagramda bir sokak röportajı. Bilmem bilir misiniz? Modum böylelerine o.

Haklısınız ne diyebilirim ki.. Sadece köklü değişiklik madem istiyorduk önce CHP kendi içinde yapsaydı keşke değişikliği bir de öyle deneseydik. HDP ye yanasmasaydi gibi gibi gibi...
hatirlarsaniz rte 2018 secimlerimde dogudan aldi butun oylari o zmnda kendisi kardes ilan ediyodu ama

Sinan oğan ülkede 1 tane Suriyeli istemiyorum diyor
Şimdi gidip Tayyip ile anlaşır mı pek sanmıyorum kendi kendini bitirir Erdoğan derse
Bence Sinan oğan ikinci turda sandığa gitmeyecek

Erdogan,Sinan oganin secim suresince gorusme talebini bile onemsemeyip gorusmedi ki Binali Yildirima aratti dün.
Yabanci uyruklu olup oy kullananlar tahmin edilen sayidan cok cok daha fazlaymis bu arada.
Dediginiz gibi zaten aciklamalari da o yonde gibi.Ne ona ne de oburune oy verin demeyiz dedi.Sandiga gitmezler.

hatirlarsaniz rte 2018 secimlerimde dogudan aldi butun oylari o zmnda kendisi kardes ilan ediyodu ama
O zamanda o durum yanlıştı ona göre herkes kendi tercihine göre verdi oyunu. Zaten ordaki halkın bu şekilde kullanılması baştan yanlış hangi parti bunu yaparsa yapsın.

Lütfen bana da derseniz sevinirim
araştırmasını severim
özel mesaj bile atsanız olur

aynen öyle

teşekkür ederim
ben bu konu açıldığında ilk yazanlardandım o zaman yazmıştım
kime oy vermeyeceğimi biliyordum şahsi meselelerim vardı
benim biraz farklı ondan dolayı :)

Ümit Özdağ ile mi karıştırıdnız evet o dan dun biri ben hiç dan dun konuşmasına denk gelmedim sayın oğanın
hatta babala tv de bir kadın arkadaş resmen tahrik etti ( dersim tunceli vs.) konuşmasıyla ne cevap verecek çok merak ettim
o kadar güzel cevabını verdi ki anlatamam çok kibar saygılı akıllı ve kurnazca bir cevaptı
Yok oğani biliyorum :) secime son 3 4 kala tanidim ve roportajlarina denk geldim bana oyle bi izlenim verdi
Kaba saygisiz vs demiyorum
Sanirim birinin yillarca iktidar olmasina digerinin de yillarca kazanamamasina ragmen hala aday olusuna sinirliydi ve konusmalarina yansidi 🤷‍♀️
Ben Ataturkcuyum chp fanatigi degilim
Chpye oy vermemin tek sebebi duzenin degismesine olan umudumdur
asgari ucret 8500 zamla hadi olsun 11bin 12bin
ama cevremde 50 bin tl 30 bin tl maas alanlar var
Asgari ucretli nasil gecinecek
Kim kazanirsa kazansin dolar firlayacak
Ben ulkenin durumundan endiseliyim
yoksa simdi chp kazansin ulke duzelmesin 5 yil sonra kemal gitsin muzaffer diye biri ciksin guzel vaatler versin gider ona veririm oyumu
Ama biz at gozlugu kullanan sahislar yuzunden bu haldeyiz iste
Şans ver baktin fos cikti geri don eski partine ya da baska partiyi degerlendir
Mantikli olan budur
Ama bizim ulke fanatik secmenlerle dolu
Et pahali desek et yoksa ot ye der gecer
Oyle bi kafaya da ne desek bos

Ha bide yurtdışı oylarına cidden denecek söz bulamıyorum. Yaşamadığın ülkenin geleceğini belirliyorsun. Allahım onların inşallah çeşitli sebeplerle ülkelerine dönmesini nasip etsin.
Ben onlardan cok yasadıgı ulkenın kaderini belırlemekten kacanlara kızıyorum
Oy kullanmamak ne demek 5 Milyon oy kullanmayan varhangı akla hizmet

Asıret gibiler
İlişiğimi kestim
Biri cıkmıs cumartesiden

Pes vallahi
CHP li bunlar
E cunku gezecek parasi var
Lafta chpli iste
Hani GSliyim dersin de maclarini izlemezsin ya oyle.
Tuzu kurugiller kisacasi 🤷‍♀️

Yok oğani biliyorum :) secime son 3 4 kala tanidim ve roportajlarina denk geldim bana oyle bi izlenim verdi
Kaba saygisiz vs demiyorum
Sanirim birinin yillarca iktidar olmasina digerinin de yillarca kazanamamasina ragmen hala aday olusuna sinirliydi ve konusmalarina yansidi 🤷‍♀️
Ben Ataturkcuyum chp fanatigi degilim
Chpye oy vermemin tek sebebi duzenin degismesine olan umudumdur
asgari ucret 8500 zamla hadi olsun 11bin 12bin
ama cevremde 50 bin tl 30 bin tl maas alanlar var
Asgari ucretli nasil gecinecek
Kim kazanirsa kazansin dolar firlayacak
Ben ulkenin durumundan endiseliyim
yoksa simdi chp kazansin ulke duzelmesin 5 yil sonra kemal gitsin muzaffer diye biri ciksin guzel vaatler versin gider ona veririm oyumu
Ama biz at gozlugu kullanan sahislar yuzunden bu haldeyiz iste
Şans ver baktin fos cikti geri don eski partine ya da baska partiyi degerlendir
Mantikli olan budur
Ama bizim ulke fanatik secmenlerle dolu
Et pahali desek et yoksa ot ye der gecer
Oyle bi kafaya da ne desek bos
:))
Asgari ücret için de çok güzel bir açıklaması vardı
var yaa insan ne diyeceğini bilemiyor
yaşayıp göreceğiz artık

Deprem bölgesi nasıl böyle çok oy verdi, insanlar bu kadar kayıp yaşadı ve gidip akpye nasıl oy verdi.. Bi işler döndü mü meçhul..
En merak ettiğim yerlerden birisi adıyamandı gördük reislerini ne kadar sevdiklerini,eşini çocuğunu enkazdan çıkarıp gidip oy vermekte çok manidar yani.Kendileride dediler zaten devlet yanımızdaydı diye gelde inan şimdi.

Back
X