- 30 Aralık 2009
- 4.660
- 20.046
- 833
Mafya şu bu konuştu.Konuşanları görmeyen kitle onlarımı görecek artık,adamlar ne videolar yayınladılar bizler saç baş yolduk izlerken.
Bir de bunlar konuşsun bakalım.
Kel kalmaya raziyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mafya şu bu konuştu.Konuşanları görmeyen kitle onlarımı görecek artık,adamlar ne videolar yayınladılar bizler saç baş yolduk izlerken.
Ne diyeyim? Zaten sorun bu değil mi? Bencil ve ahlaksızlaşan bir toplum haline geliyoruz. Ben deprem zamanı yardımları satan, fırsatçılık yapıp mal stoklayan vs vs bir milletten herşeyi beklerim. Şaşırmıyorum ki. İyilerimiz tabii ki var onları tenzih ediyorum ama bizim sorunumuz halkımız.Ben onlardan cok yasadıgı ulkenın kaderini belırlemekten kacanlara kızıyorum
Oy kullanmamak ne demek 5 Milyon oy kullanmayan varhangı akla hizmet
Reklamın iyisi kötüsü olmazHalk kekliği tercih etmiş Mhp yine sürpriz parti
En baştan yaoacaklardı bunu neden yapmadılar lafta kaldı herşey.Mafya şu bu konuştu.
Bir de bunlar konuşsun bakalım.
Kel kalmaya raziyim
Bundan sonra yardim yapmak istedigimizde kendi ibanimiza para atalim en iyisiNe diyeyim? Zaten sorun bu değil mi? Bencil ve ahlaksızlaşan bir toplum haline geliyoruz. Ben deprem zamanı yardımları satan, fırsatçılık yapıp mal stoklayan vs vs bir milletten herşeyi beklerim. Şaşırmıyorum ki. İyilerimiz tabii ki var onları tenzih ediyorum ama bizim sorunumuz halkımız.
adamda oyle bir oyunculuk rolu varki bak anlatamam her zmn dini siyasete katiyo diyoki kk seccadeye basti ee sen niye camiye ayakkabiyla giriyom madem camideki cemiyet niye sen giriyom diye ibadetini yarida birakip ayaga kalkiyo sen nesinki bizlerin sectikleriyle basa gecen bir adaysin sende bir Allahin kulusun niye buyukleniyosun niye chp li olanlari kucumseyip alay ediyosun bumu muslumanlik Allah sana o kurani cik kulum mitinglerde goster seccadeyi al eline bir guzel salla diye gondermediki muslamanlik bu degildir en cokta bundan kiziyorum ben milleti kuranla namazla kandiriyolar sen kildigin namazi banami kiliyon yada ben kildigim namazi sanami kiliyom herkes ibadetini Allah icin yapar bn chpliyim diye namazmi kilmiyom kuranmi okumuyom duami bilmiyom bir senmi biliyon birakin Allah askina yaaa muslumanlik boyle bisey degildir er yada gec hak yerini bulacak herkesin yuzu meyada cikacakO zamanda o durum yanlıştı ona göre herkes kendi tercihine göre verdi oyunu. Zaten ordaki halkın bu şekilde kullanılması baştan yanlış hangi parti bunu yaparsa yapsın.
Ben artık üzülmüyorum. O konulara körelmiş durumdayım. Çocuklara üzülüyorum birtek.. anne babalara asla üzülmüyorum.Bundan sonra yardim yapmak istedigimizde kendi ibanimiza para atalim en iyisi
ilerde kimse yuzumuze bakmayacak en azindan kenarda kosede az bi paramiz olur
Toplanan yardimlar agri dagi kadar
Millet hala cadirda yasiyor..
Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday gösterilmeliydi.Mansur başkanım aday olsaydı ne olurdu acaba?
Nasıl bir akıl tutulmasıdır ben anlamıyorum. Bu kadarla keseyim en iyisi. Edecek çok hakaret varda gerek yok. Bir hanımefendi var son günlerde instagramda bir sokak röportajı. Bilmem bilir misiniz? Modum böylelerine o.
Nur topu gibi yeni terör örgütümüz olur, uzun vadede çok rskli bir kitle, şimdiden zarar veriyorlarBu arada benim içinde en önemli sorunlardan biri mülteci sorunu.
Kimse bunun farkında değil ama ülkede kontrolsüz bir mülteci kitlesi var.
Ve çocuk oranları çok yüksek.
Bundan 10 yıl sonra ortalığın karışmayacağına kimse söz veremez, o yüzden gitmeliler.
Oy oranını bu kadar geç öğrenmemizin sebebi 2 taraf mı yoksa belli bir taraf mı? Niye hepsine birden yüklendiniz anlamadım. Sürekli oylara itiraz gelirken, ıslak imzaları tutanaklar gönderilemezken neye göre 2. tura kaldık diyeceklerdi?şurda tartıştiğini insanlar dün gece çıkıp insan evladı gibi 2.tura kaldı seçim demediler.
her iki tarafta kazandık, kazanıyoruz halkımız ikinci tur derse onada varız ya daha acilan sandiklardaki oyların oy oranini ogrenememistik ya biz dun gece.
bosuna burda bir birinizi yemeyin kimsenin halkı falan düşündügu yok
Ama şöyle de birşey var, eğer bir ali cengiz oyunu oynandiysa bunu en kolay yapacakları yer deprem bölgesi.Bundan sonra yardim yapmak istedigimizde kendi ibanimiza para atalim en iyisi
ilerde kimse yuzumuze bakmayacak en azindan kenarda kosede az bi paramiz olur
Toplanan yardimlar agri dagi kadar
Millet hala cadirda yasiyor..
En azından değiştirme lüksümüz olur değil miOy vermek vatandaşlık görevi, bende KK desteklemiyorum ama değişim şart.
Olmadı değiştiririz 5 yıl sonra.
Yapma ulkenın kaderini belırleyeceksin ıkı haftayaCHP seçmeni benim abicim. 7 göbek çhplı diye bisey olsa o ben ve ailem olur. CHP benim için bitti. Kilicdar gitmeden daha da benden oy çıkmaz chpye.
1 sandık 11 kere sayılırsa cevabı burada aramak lazım.Oy oranını bu kadar geç öğrenmemizin sebebi 2 taraf mı yoksa belli bir taraf mı? Niye hepsine birden yüklendiniz anlamadım. Sürekli oylara itiraz gelirken, ıslak imzaları tutanaklar gönderilemezken neye göre 2. tura kaldık diyeceklerdi?
Bu 14 gun içinde yaptılar yaptılar.En baştan yaoacaklardı bunu neden yapmadılar lafta kaldı herşey.
Gidip oyumuzu kullanacağız gene kaçmak yok.Yapma ulkenın kaderini belırleyeceksin ıkı haftaya![]()