Çok çok üzgünüm. Gerçekten anlayamıyorum olanları. Demek ki ekonomi bir %45 e kötü. Bir geçinmekte zorlanan fakirleşen bu kadar insan. Eskiden rahat rahat tatile çıkabilirken, dolarla euro ile elektronik eşyayı rahat alırken artık zorlanan bir biziz.
Adaletin tek bir adamın iki dudağında olmasından rahatsız bir biziz
Eğitimin içinin boşaltılmasından. Biz çocukken çok iyi devlet okullarında okuyup çok iyi yerlere gelebilirken artık özel okula mecbur olmamızdan.
Hüdapar ve yeniden refah gibi kadın düşmanı partilerin meclise girmesinden.
Liyakatsizlikten. Hakedenin değil, partili olanın işe alınmasından.
Liyakatsizlik nedeniyle depremde, felakette bu kadar insan ölmesinden. Kızılayın bu kadar berbat bir kurum haline getirilmesinden.
Medyanın iktidarın borazanı olup yalan haberlerle propaganda yapmasından.
Sırf lgbt olarak doğduğu için insanların aşağılanıp şeytanlaştırılmasından
Sırf farklı dinden mezhepten ve dinsiz olduğu için aşağılanıp şeytanlaştırılmasından.
Çok çok çok üzgünüm. Bu ülkenin %49u çok memnunmuş yahu bu kadar şeyden ve daha fazlasından. İyi madem ne diyelim. Mutlu mesut aç açına yaşasınlar o zaman. %45in kaderi de bu %49 olan insanlarla aynı ülkede yaşamakmış der üzülmemeye çalışıp elimizden geldiğince hayatta kalmaya ve yaşamaya çalışacağız.
İkinci turda gitmem diyen arkadaşlar asla diyorum. Hüdapar ve yrp diyorum yahu burası kadınlar kulübü. Bu partilerin azıtmaması için kazanma oranları düşük olmalı. En azından %50 küsürüz desinler. %51 bile olamasınlar. Gözünüzü seveyim kızlarınızı, kız kardeşlerinizi, ablalarınızı, kendinizi düşünün. Kazanamasak da oranı yüksek tutalım ki 5 yıl sonra en azından yavrularımız için küçük de olsa minicik bir umut olsun.