Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aslında ara sıra düşünüp iyi oldu diyorum.
Bin beter olun diyorum.
Daha da zam gelsin herseye.
Dolar bana 20 TL de
Onlara 10 TL mi.
Bakalım aynı yerden baktığımızda neler olacak.
Biat etmekte karın doyurmayacak.
Daha da biat edecekler padişahım çok yaşa,stokholm sendromu mübarek.

Öngörünüzde Kılıçdaroğlu yüzde 55 alıyordu kesin değil mi?
Öngörünüzde Kılıçdaroğlu yüzde 55 alıyordu kesin değil mi?
Derdim Kılıçdaroğlu'nun %kaç oy aldığı değil,ülkenin geleceği ve refahı.Siz yine yazdıklarımı aklınızın bir köşesinde tutun bence.Bu ekonomi beş sene daha idare etmez.

Ekonomiyi kilincdarogluda götüremez, çünkü suan dünyada global bir kriz mevcut. Enflasyon sadece Turkiyede yok, Avrupanin her yeri bu konuda suanda mağdur. Kilincdaroglu hangi mantıklı planıyla bu durumu düzeltecekmiş?
Aksine, 21 yıl once bir avukat başındaki örtüyle calisamazken, suan hakimlik yapabiliyorsa bu durumun tersi yaşanıyor.
Evlilik sebebiyle istifa eden kadın, tazminat alabiliyorsa, ne guzel bir hak taninmis. Baska bir ülkede bu sebeble istifa etseniz 5 kuruş alamazsınız.
Ben şuna şaşırıyorum. 6 lı masa henüz aday çıkaramadığında Kemal Kılıçdaroğlunu asla istemeyen arkadaşlarım KK seçilince dedem de dedem diye paylaşım yapmaya başladılar. Adam 3 cümle kursa birinde pot kırıyor. Konyayı devlet zannediyor, Diyarbakıra Şanlıurfa diyor başörtüsüne bez parçası diyor adam daha baştan falso. Anladığım kadarıyla denize düşen yılana sarılık misali. Hatta bu konuda birine sormuştum tuvalet terliği de olsa oy verecekmisiniz diye evet diye cevap verdi tabiki seçme özgürlüğü var :) Ama ben bu adama asla oy vermem.
Bütün dünyada ekonomik kriz olduğunu kabul etmiyorlar derinleşmesinin bir çok sebebi var ama blablsbla ne anlatsak boş :)
Ben 18 yaşından beri çalışıyorum. İşbaşı eğitim programı sayesinde tecrübesizken bir firmaya girdim. Devlet kadını eve sokmak için her şey yapıyormuş falanfilan…. Hıhı evet Bu yaz evleniyorum. Evlilik sebebiyle işten ayrılmak istiyorum ve tazminat alacağım sadece minnet duyarım hükümete çünkü bence mükemmel bir hak :)
Bazı söylemler boş lakırdı. Artık tamam deyip geçiyorum.

Mantıklı cevap beklerken sonuca sasırmadım sjsjsjsjs

Evet sizin sırf muhalif olduğunuz için burun kıvırdığınız hizmetler önemli benim için.İnsanlar icraat yapan kişiyi seviyor.Hangi başarısı var Kılıçdaroğlu nun,ite kaka CHP'nin başında kalmaktan başka.Beğenmediğiniz hastaneler ,hızlı trenler ,yollar,savunma sanayine bakıyor insan bir de sizin Kılıçdaroğlu na.
Bugünkü ekonomik problemleri görmediğimizi mi sanıyorsun,ülkeyi yeniden düzlüğe Erdoğan ın çıkaracağına yürekten inanıyorum.Eksikleri var mı tabi ki yaptığı iş kolay değil.İsteyerek milletinin aleyhine tek bir kötülük yapmayacağına inancım tam.Bu yüzden kendisi bırakmadıkça biz onu asla yalnız bırakmayız.
Peki mesela yolsuzluklar, rüşvet iddiaları, köşeyi dönen müteahhitler, hiçbir işten anlamadığı halde bakan yapılan tanıdıklar, başarılı insanlar mülakatlarda elenirken baş tacı edilen yandaşlar...bunlar için yorumunuz ne? İftira olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa yanlış birşey yokmu bunlarda?

Aslında ara sıra düşünüp iyi oldu diyorum.
Bin beter olun diyorum.
Daha da zam gelsin herseye.
Dolar bana 20 TL de
Onlara 10 TL mi.
Bakalım aynı yerden baktığımızda neler olacak.
Biat etmekte karın doyurmayacak.
Bu seçimden sonra bunu fark ederler mi diye düşündüm ama boşuna düşünmeye gerek yok kimse kabul etmez 🤷

Ben şuna şaşırıyorum. 6 lı masa henüz aday çıkaramadığında Kemal Kılıçdaroğlunu asla istemeyen arkadaşlarım KK seçilince dedem de dedem diye paylaşım yapmaya başladılar. Adam 3 cümle kursa birinde pot kırıyor. Konyayı devlet zannediyor, Diyarbakıra Şanlıurfa diyor başörtüsüne bez parçası diyor adam daha baştan falso. Anladığım kadarıyla denize düşen yılana sarılık misali. Hatta bu konuda birine sormuştum tuvalet terliği de olsa oy verecekmisiniz diye evet diye cevap verdi tabiki seçme özgürlüğü var :) Ama ben bu adama asla oy vermem.
Bütün dünyada ekonomik kriz olduğunu kabul etmiyorlar derinleşmesinin bir çok sebebi var ama blablsbla ne anlatsak boş :)
Ben 18 yaşından beri çalışıyorum. İşbaşı eğitim programı sayesinde tecrübesizken bir firmaya girdim. Devlet kadını eve sokmak için her şey yapıyormuş falanfilan…. Hıhı evet Bu yaz evleniyorum. Evlilik sebebiyle işten ayrılmak istiyorum ve tazminat alacağım sadece minnet duyarım hükümete çünkü bence mükemmel bir hak :)
Ok, 5 yıllık evli olduğunuzda konuşalım bunları.
3 4 kişinin karnını doyurmak, faturalarını ödemek, kreş masraflarını karşılamak, gezgirmek ve giydirmek gibi temel ihtiyaçlarınız tek bir kaynaktan geldiğinde şuan alacağınız tazminata sövecek misiniz yoksa ah ben ne etmişim de önümü görememişim mi diyeceksiniz, unutmayın 5 sene:)

Ne güzel soylemissiniz eksikleri var mı tabii var diye.
Hepimiz insanız siyasetçilerin işleri çok zor.
Hepsinin de kusursuz olmasını beklememek gerekir.
Ama şurada size katılmıyorum.gununuzde o hastaneler,yollar yapilacakti zaten bu devletin görevi.su dünyada Afrika değilsek ülkeye yatırım yapmak zorundaydı herkes.
20 kusur yılda yapmamak olmazdı değil mi?
Ekonomik problemlere gelince pandemi,deprem evet Türkiye de ekonomik krizler genelde olur.
Ama 30 yıl öncesine bakın ekonomik kriz en fazla 1 yıl sürer hadi 2 yıl sürer.
Ekonomik kriz hükümetin başarısızlığıdir benim görüşüm.
Yüzüncü yılını kutluyoruz cumhuriyetin,neden seksen sene yapılmadı,onu sorgulayın bir.Biz seksen senede yapılamayanı ,yirmi yıla sığdırdı diyoruz,siz zaten yapmalıydı.Yıllarca yapılmamış size onu anlatmaya çabalıyoruz.Cidden Erdoğan ne kötülük etti size,ben de bunu anlamıyorum.
Kimi gelecek yok kadınları eve hapsediyormuş,saçmalık ya.Kadın istihdamı on milyona dayanıp yüzde otuzla cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.Çalışan kadınların çocukları için annaneye,babanneye maaş bağladı .Bu Erdoğan mı kadınları eve tıkıyor . Hadi kız da bari yiğidi öldür ,hakkını böyle göre göre yeme.

Kk cümle kuramıyor dimi keşke o da malum kişi gibi sürtükler,kadın mi kız mi belli değil diye konussaydi daha çok hoşunuza giderdi eminim 😉

Evet sizin sırf muhalif olduğunuz için burun kıvırdığınız hizmetler önemli benim için.İnsanlar icraat yapan kişiyi seviyor.Hangi başarısı var Kılıçdaroğlu nun,ite kaka CHP'nin başında kalmaktan başka.Beğenmediğiniz hastaneler ,hızlı trenler ,yollar,savunma sanayine bakıyor insan bir de sizin Kılıçdaroğlu na.
Bugünkü ekonomik problemleri görmediğimizi mi sanıyorsun,ülkeyi yeniden düzlüğe Erdoğan ın çıkaracağına yürekten inanıyorum.Eksikleri var mı tabi ki yaptığı iş kolay değil.İsteyerek milletinin aleyhine tek bir kötülük yapmayacağına inancım tam.Bu yüzden kendisi bırakmadıkça biz onu asla yalnız bırakmayız.
Çalmadan hakkıyla yapsa, bende inanırım bizi düzlüğe cıkaracak olanın onlar olacagına 🤣 söylerken bile güldüm

Ok, 5 yıllık evli olduğunuzda konuşalım bunları.
3 4 kişinin karnını doyurmak, faturalarını ödemek, kreş masraflarını karşılamak, gezgirmek ve giydirmek gibi temel ihtiyaçlarınız tek bir kaynaktan geldiğinde şuan alacağınız tazminata sövecek misiniz yoksa ah ben ne etmişim de önümü görememişim mi diyeceksiniz, unutmayın 5 sene:)
Evlenince çalışmayacağımı söylemedimki bir süre bazı sebeplerden ötürü çalışmayı düşünmüyorum. Bir siz değilsiniz akıllı dert etmeyin siz :)

Peki mesela yolsuzluklar, rüşvet iddiaları, köşeyi dönen müteahhitler, hiçbir işten anlamadığı halde bakan yapılan tanıdıklar, başarılı insanlar mülakatlarda elenirken baş tacı edilen yandaşlar...bunlar için yorumunuz ne? İftira olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa yanlış birşey yokmu bunlarda?
Benim gorumcemin kayni belediye başkan yardımcısı.
Gözümüzle gorduk neler yaptıklarını.
Kendileri de açıkça aile içinde konuşuyor zaten saklamiyorlar.
En son Balıkesir'de arsa almisti eşine.
Yakınlarına yaptıklarını sayar övünür.
Tek derdi bu düzenin bozulmaması çünkü musluk kapanacak.
Akşamları alkolünü alır kendi telaşına düşer.
Ama maaşının devam etmesi için dışarıda öyle bir miting yapar ki insanlar waowww ne muhteşem siyasetçi der.
İnsanlar bunları görmezden geldikleri için böyle savunuyor.
İşlerine geliyor bence.

Onlar fasa fiso işler,icraatları önemli bir kesim için gerrisi boş.
Bunları sorgulamadan karar veriyorlar bir çoğu.

Evlenince çalışmayacağımı söylemedimki bir süre bazı sebeplerden ötürü çalışmayı düşünmüyorum. Bir siz değilsiniz akıllı dert etmeyin siz :)
Vaay, tazminatı alabilmek için verilen hakkı sömürmek ha😂
Haklısınız ben akıllı değilim, devleti sömürmek aklıma gelmiyor.

Tamam.

21 yıldır başta olan kim söyleyinde bilelim,buradan bay kemal'e laf atmak kolay demi.
Yapılan hizmetlere kimse burun kıvırmıyor,onalrın göreviydi zaten bunları yapmak,bizim sıkıntımız yandaşa verilmesi geçmediğimiz yollardan paralarımızın alınmasıydı.
Kötülük yapmayacağınamı millet çöpten yemek topluyor hala neyse yaaa zaten gerginim patlarım sonra.
Bir biz göremedik çöpten yemek toplayanı,hep sizin çevrenizde galiba.

Yüzüncü yılını kutluyoruz cumhuriyetin,neden seksen sene yapılmadı,onu sorgulayın bir.Biz seksen senede yapılamayanı ,yirmi yıla sığdırdı diyoruz,siz zaten yapmalıydı.Yıllarca yapılmamış size onu anlatmaya çabalıyoruz.Cidden Erdoğan ne kötülük etti size,ben de bunu anlamıyorum.
Kimi gelecek yok kadınları eve hapsediyormuş,saçmalık ya.Kadın istihdamı on milyona dayanıp yüzde otuzla cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.Çalışan kadınların çocukları için annaneye,babanneye maaş bağladı .Bu Erdoğan mı kadınları eve tıkıyor . Hadi kız da bari yiğidi öldür ,hakkını böyle göre göre yeme.
Ben kendisini sevmiyorum yoksa bana kişisel bir kotuluk yapmadı
Türkiye Cumhuriyetinde kadınları eve kapatacak gibi bir durum olacağını düşünmüyorum ama HÜDA-PAR için aynı şeyi söyleyemem.
Şöyle ki Arabistan da o rejim uygulanıyor kadınların durumlari ortada.
İstihdam da rekor kırılması konusunda 30 yıl önceki nüfus ile şuan ki nüfus aynı değil ve bizim ulkemiz genç nüfus.
Neden 80 sene yapılmadı konusunda evet haklısınız şuan sizin dediğiniz gibi eksikler olabiliyor yapsalardi ama o zamanki siyatciker şuan yaşamıyor onlarin yakasına yapisamiyoruz.
Bu yüzyılda bunlar yapılackti zaten bir sonraki yüzyılda bunun 2-3 katı yapilmali.
Yapmak zorundalar ister hükümet gelsin ister muhalefet.

Kötülükmü diyorsunuz dedelerimizin kanla aldıkları toprakları karış karış sattılar,yandaşını zengin ettiler.
Millet çöpten artık toplayacak hale getirdiler,siz savunun hala bir 5 sene sonra görelim ülkemizin halini.
Bize sürtük denilince ne yaptınız ohhh dedinizmi sahi.

Back
X