- 23 Aralık 2012
- 7.743
- 51.786
- 748
Engeli bas görme. Bizle konuş.Gerçekten iyi hissetmiyorum.
Okudukça sinirlerim yıpranıyor.
Dayanamam gibime geliyor zaten.
Yok yere ban yemek de ağır konuşmak da istemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engeli bas görme. Bizle konuş.Gerçekten iyi hissetmiyorum.
Okudukça sinirlerim yıpranıyor.
Dayanamam gibime geliyor zaten.
Yok yere ban yemek de ağır konuşmak da istemiyorum.
Reis sizin çocuğunuz mu da; yemeyip yediriyorsunuz, içmeyip içiriyorsunuz?Evet saraylar yada kulliyeler de diyebilirsiniz daha fazlasını da hak ediyor
+++2.turda oy vermemek ile cumhura oy vermek arasında hiçbir fark yok. Kimse vicdanım rahat etsin diye vermiyorum vs demesin.
Ayy aminn inşallahBen de oğan ın oyları akp ye kayacak diye düşünüyorum.
Bi şekilde anlaşma sağlayacaklar ikinci tur İçin
Bende aynısını yaptımÇok sinirliyim ya sabahtan beri eşimin kuzenleri amcası yenge hepsi yurt dışındalar ve sürekli parti reklamı yapıyorlar . En son chp oy verenlere vatan haini vs yazmışlar . Saydıracaktım kendimi zor tuttum yemin ediyorum ki hepsini tek tek takipten çıktım . Soran olursa direk laf sayacağım delirmemek elde değil . Akp de Hizbullah’la ortaklık etti mecliste millet vekilleri yoktu oldu işte sayelerinde biz laf söylüyor muyuz? Bizde ayıla bayıla oy vermedik chp ne yapalım ölelim mi ?
Merak etme herşey çok güzel olacak mışBizde bu düşünce ile vermiştik mecburen yani değişsin diye . Ama belki de böylesi hayırlı olacaktır . Çünkü milletvekillerinin çoğunluğu başka görüş cumhurbaşkanlığı başka bir görüşte olması bana büyük korku veriyor. Sürekli ülkede tartışma kavga havası olacaktı . İnsanlar bunu nasıl yaptılar onu anlamıyorum yanlız 2 oyu farklı düşünceye vermek bilemiyorum ya delilikbirde olay şu olacaktı chp herkese bir Bakanlığı verecek bir sürü yardımcısı olacak vs nasıl ilerleyecek bu ülke
Gecersiz olacak kadar neyi beceremiyorlar acabaKullanmaya gitmeyen bayağı kişi var. Acaba 2 ittifakı da istemeyip, Sinan Oğan’ı da iddiasız bulup oyum boşa gider diye düşünmüş olabilirler mi?![]()
Eee her şey çok güzel olacak zaten,batacaksak hep beraber batalim.Secim bittikten sonra zamların geri alınacağını,her şeyin güllük gülistanlık olacağını mı sanıyorsunuz?Merak etme herşey çok güzel olacak mış
Bunların böyle olmasini CHPsecmeni istedi üzülmeyin ne olurDevadan eski akpli vekillerin chp aracılığıyla meclise girmesi son derece ilkesiz.
Sabah biraz öfkeyle yazdım neyse ne artık olan olmuşAma halk istemiyordu. Bütün anketlerde Mansur Yavaş Erdoğan'dan çok önde çıktı. İlk turda kazanması garantiydi. KK'nın aday olmasının risk olduğunu herkes söyledi. Mansur Yavaş olsa hem kürtler oy verirdi, hemde Erdoğan'a kızgın olan akplilier. Ama şimdi sayesinde 5 yıl daha Erdoğan yönetecek ülkeyi. Hırs değil diyosun ama sırf aday olabilmek için Akşener'in masadan kalkmasına bile razı oldu. İyi partinin oyları olmadan 50+1 olması mümkünmüydü?
İnsanlar mv seçimini bu şekilde düşünerek yapmıyor ki? Yani kaçımız bizim bölgeden kim aday diye baktı? Adaylarım cvlerini inceledi? Herkes partiye oy verdi. İsim bile bilmiyor milletKemalizmi ırkçılık bulup CHP 'den neden aday olunur ve seçilir ki?
![]()
Kemalizme "ırkçılık" diyen Yüksel Taşkın meclise girdi
Eski Taraf gazetesi yazarı Yüksel Taşkın, CHP'den milletvekili seçildi. Kemalizme "ırkçılık" diyen Taşkın İzmir'den milletvekili oldu.www.odatv4.com
Allah'ım inşallah yine Erdoğan yönetir aminnnnnnAma halk istemiyordu. Bütün anketlerde Mansur Yavaş Erdoğan'dan çok önde çıktı. İlk turda kazanması garantiydi. KK'nın aday olmasının risk olduğunu herkes söyledi. Mansur Yavaş olsa hem kürtler oy verirdi, hemde Erdoğan'a kızgın olan akplilier. Ama şimdi sayesinde 5 yıl daha Erdoğan yönetecek ülkeyi. Hırs değil diyosun ama sırf aday olabilmek için Akşener'in masadan kalkmasına bile razı oldu. İyi partinin oyları olmadan 50+1 olması mümkünmüydü?
Bundan daha kötüsü olmasın da çok güzel olmasa da olur güzel olsun yeter.Merak etme herşey çok güzel olacak mış
Aynen öyle olacaktı iyiki çekildiLafa geldi mi hırsı olan ince. Iyi ki diyorum seçimden çekildi de sorumlu tutulmadi bu işten. Kolayını bulmuştu herkes, onu suçlayacaklardi.
Yoo ben hiç bir zaman öyle demedimEee her şey çok güzel olacak zaten,batacaksak hep beraber batalim.Secim bittikten sonra zamların geri alınacağını,her şeyin güllük gülistanlık olacağını mı sanıyorsunuz?
Rahmetli komşumuz uzun yol tir soforuydu yillaaar yıllar önce demişti ki bu Suriyeliler hiç sevmezler bizi ne zaman oraya gitsem bir tek bizim Türkiye plakalı tırlari taslarlardi bu lar ölsek bi yudum su vermezler bize derdi20 yken bunu düşünmeyene 100 olsun abi dolar.
Sonra bavulları toplayıp Suriye'ye gitsinler bakalım nasıl oluyormuş.
Gerçi Suriye biz bunlari almayız der o kadar kimse istemez kapıda kalırlar.