Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çok sinirliyim ya sabahtan beri eşimin kuzenleri amcası yenge hepsi yurt dışındalar ve sürekli parti reklamı yapıyorlar . En son chp oy verenlere vatan haini vs yazmışlar . Saydıracaktım kendimi zor tuttum yemin ediyorum ki hepsini tek tek takipten çıktım . Soran olursa direk laf sayacağım delirmemek elde değil . Akp de Hizbullah’la ortaklık etti mecliste millet vekilleri yoktu oldu işte sayelerinde biz laf söylüyor muyuz? Bizde ayıla bayıla oy vermedik chp ne yapalım ölelim mi ?

Çok sinirliyim ya sabahtan beri eşimin kuzenleri amcası yenge hepsi yurt dışındalar ve sürekli parti reklamı yapıyorlar . En son chp oy verenlere vatan haini vs yazmışlar . Saydıracaktım kendimi zor tuttum yemin ediyorum ki hepsini tek tek takipten çıktım . Soran olursa direk laf sayacağım delirmemek elde değil . Akp de Hizbullah’la ortaklık etti mecliste millet vekilleri yoktu oldu işte sayelerinde biz laf söylüyor muyuz? Bizde ayıla bayıla oy vermedik chp ne yapalım ölelim mi ?
Bende aynısını yaptım

Bizde bu düşünce ile vermiştik mecburen yani değişsin diye . Ama belki de böylesi hayırlı olacaktır . Çünkü milletvekillerinin çoğunluğu başka görüş cumhurbaşkanlığı başka bir görüşte olması bana büyük korku veriyor. Sürekli ülkede tartışma kavga havası olacaktı . İnsanlar bunu nasıl yaptılar onu anlamıyorum yanlız 2 oyu farklı düşünceye vermek bilemiyorum ya delilik 😞 birde olay şu olacaktı chp herkese bir Bakanlığı verecek bir sürü yardımcısı olacak vs nasıl ilerleyecek bu ülke
Merak etme herşey çok güzel olacak mış

Ama halk istemiyordu. Bütün anketlerde Mansur Yavaş Erdoğan'dan çok önde çıktı. İlk turda kazanması garantiydi. KK'nın aday olmasının risk olduğunu herkes söyledi. Mansur Yavaş olsa hem kürtler oy verirdi, hemde Erdoğan'a kızgın olan akplilier. Ama şimdi sayesinde 5 yıl daha Erdoğan yönetecek ülkeyi. Hırs değil diyosun ama sırf aday olabilmek için Akşener'in masadan kalkmasına bile razı oldu. İyi partinin oyları olmadan 50+1 olması mümkünmüydü?
Sabah biraz öfkeyle yazdım neyse ne artık olan olmuş
İKinci tura kaldı
Hayırlısı olsun ülkem milletim için

:confused:Kemalizmi ırkçılık bulup CHP 'den neden aday olunur ve seçilir ki?
İnsanlar mv seçimini bu şekilde düşünerek yapmıyor ki? Yani kaçımız bizim bölgeden kim aday diye baktı? Adaylarım cvlerini inceledi? Herkes partiye oy verdi. İsim bile bilmiyor millet

Ama halk istemiyordu. Bütün anketlerde Mansur Yavaş Erdoğan'dan çok önde çıktı. İlk turda kazanması garantiydi. KK'nın aday olmasının risk olduğunu herkes söyledi. Mansur Yavaş olsa hem kürtler oy verirdi, hemde Erdoğan'a kızgın olan akplilier. Ama şimdi sayesinde 5 yıl daha Erdoğan yönetecek ülkeyi. Hırs değil diyosun ama sırf aday olabilmek için Akşener'in masadan kalkmasına bile razı oldu. İyi partinin oyları olmadan 50+1 olması mümkünmüydü?
Allah'ım inşallah yine Erdoğan yönetir aminnnnnn

20 yken bunu düşünmeyene 100 olsun abi dolar.
Sonra bavulları toplayıp Suriye'ye gitsinler bakalım nasıl oluyormuş.
Gerçi Suriye biz bunlari almayız der o kadar kimse istemez kapıda kalırlar.
Rahmetli komşumuz uzun yol tir soforuydu yillaaar yıllar önce demişti ki bu Suriyeliler hiç sevmezler bizi ne zaman oraya gitsem bir tek bizim Türkiye plakalı tırlari taslarlardi bu lar ölsek bi yudum su vermezler bize derdi

Back
X