Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kk cümle kuramıyor dimi keşke o da malum kişi gibi sürtükler,kadın mi kız mi belli değil diye konussaydi daha çok hoşunuza giderdi eminim 😉
Keşke dese...Görünen o ki toplum bun seviyor. Benim oyumu kaybetmez ama belki birilerinin oyunu kazanır. Bu saatten sonra açsın ağzını yumsun gözünü iktidara saydırsın.

Ya siz onun için ölüp bayılıyorsunuz ama onun umurunda mısınız acaba?Onun tek umurunda olan şey para ve itibar.Gözunüz açılır mı sanmıyorum ama Ortadogu ülkelerinde,önce böyle tapılan liderler yaratılır,sonra da kendi halkına taşlatilir.Saddam ve Kaddafi bunlara birer örnek.
Kendilerini beğendiğim için değil,benzetme çok alakasız ama saddamdan ve kaddafiden sonra ülkelerinin halini hiç mi görmüyorsunuz.Onları da bahar Bahar diye kandırmışlardı sizin gibi.

Kendilerini beğendiğim için değil,benzetme çok alakasız ama saddamdan ve kaddafiden sonra ülkelerinin halini hiç mi görmüyorsunuz.Onları da bahar Bahar diye kandırmışlardı sizin gibi.
Alakasız falan değil hanımefendi,Ortadogu ülkelerinde Amerika'nin uyguladığı bir taktiktir bu.Bop eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bir Amerika projesidir.Bunu şimdi anlayamazsınız ama ileride mutlaka anlarsınız.Siz şimdi gidin zaferinizi kutlayın,nasıl olsa kazandiniz👍.

Neden o zaman bizim umutlarımızla dalga geçiyorsunuz?
Aklıma bir anektod geldi: adamın biri psikoloğa gitmiş demiş ki, ben de aşağılık kompleksi var ben bundan kurtulmak istiyorm. Anlatmış anlatmış, seansın sonunda psikolog demiş ki, beyefendi sizde aşağılık kompleksi yok, siz aşağılık bir adamsınız.
Öyle aklıma geldi anlatmak istedm…

Aklıma bir anektod geldi: adamın biri psikoloğa gitmiş demiş ki, ben de aşağılık kompleksi var ben bundan kurtulmak istiyorm. Anlatmış anlatmış, seansın sonunda psikolog demiş ki, beyefendi sizde aşağılık kompleksi yok, siz aşağılık bir adamsınız.
Çok iyiymiş yalniz😆.

🤗🤗

Güneşin altında donan bir çiçek gibi
Kar altında alev ateş yanan bir kuş gibi
Denizler ortasında çöle düşmüş bir ülkesin
Ağla, sevgili yurdum, ağla

Doğumsuz bir toprak, ışıksız yaprak gibi
Sazımdan dökülen acı türküler gibi
Aşkım, sevgim ve hüzünlü yoldaşlarım gibi

Bilirim, her karanlık aydınlığa çıkmaz
Toprağında gözlerimin ırmağı kurumaz
Seni kör sevdalarla ateşlere yakan olmaz

Nasırlı taş yüreklerin kör sevdasına
Özgürlük adına yaptığın sunaklara
Sevgilere öfkeyle sarılan çocuklarına

Gün gelir dört yanın nefrete boğulursa
Güllerin, göllerin, dağların ayrılırsa
Aşkımız, sevgimiz seni yalnız bırakırsa

Koymuş meclise yine tüm yandaşlarını.
Yakında meclisi boşaltır daha fazla yandaş koyayım diye.
Hangi şehirden kimi milletvekili sectğini bilmeyen insanlar var gelmişler savunuyorlar.
Ülkenin eğitimsizligi kendini gösteriyor işte.
Meclise biz kendi yandaşlarımızı,sağolun siz de bizim eski yandaşlarımızı getirdiniz.Bal gibi meclis oldu...

İnsanlar mv seçimini bu şekilde düşünerek yapmıyor ki? Yani kaçımız bizim bölgeden kim aday diye baktı? Adaylarım cvlerini inceledi? Herkes partiye oy verdi. İsim bile bilmiyor millet
Aynen çoğunluk bakmıyor. Partinin ideolojisi belli değil mi? Neye göre seçiliyor adaylar? Aynı şekilde diğer parti adayları da dahil olmak üzere üzülerek, kızarak öğrendiğim adaylar vardı, izlemiş, okumuştum. Hatta paylaşacaktım burada. Ama sonuç değişmez diye, bir de o kadar çok aday vardı ki hakkında iddia olan, tek tek araştırma lazım ya asılsızsa diye düşündüm(vaktim de yoktu tek tek araştırmaya) . 🤦🏻‍♀️

Back
X