- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
Deva acik kapi birakmisti zaten.Bu partilerden istifa edip bir bir akpartiye dönüşler olacak. Hatta teklif gitmeye başladığına adım kadar eminim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deva acik kapi birakmisti zaten.Bu partilerden istifa edip bir bir akpartiye dönüşler olacak. Hatta teklif gitmeye başladığına adım kadar eminim
Keşke dese...Görünen o ki toplum bun seviyor. Benim oyumu kaybetmez ama belki birilerinin oyunu kazanır. Bu saatten sonra açsın ağzını yumsun gözünü iktidara saydırsın.Kk cümle kuramıyor dimi keşke o da malum kişi gibi sürtükler,kadın mi kız mi belli değil diye konussaydi daha çok hoşunuza giderdi eminim![]()
Deva acik kapi birakmisti
Kendilerini beğendiğim için değil,benzetme çok alakasız ama saddamdan ve kaddafiden sonra ülkelerinin halini hiç mi görmüyorsunuz.Onları da bahar Bahar diye kandırmışlardı sizin gibi.Ya siz onun için ölüp bayılıyorsunuz ama onun umurunda mısınız acaba?Onun tek umurunda olan şey para ve itibar.Gözunüz açılır mı sanmıyorum ama Ortadogu ülkelerinde,önce böyle tapılan liderler yaratılır,sonra da kendi halkına taşlatilir.Saddam ve Kaddafi bunlara birer örnek.
İkisinin cıkarı ortak yalnız bu defa.Bu Hizbullah çıkarlarını gösterir ama ne fetoye benzer ne terör örgütüne.
2018den itibaren dagitildi bir ara Fatih projesi kapsamiyla.Sonra proje apar topar iptal edildi :) google layabilirsiniz fatih projesi basarisizligi seklinde.Yazik olmustu.Bedava yemek tablet mi
Gören olursa haber versin lütfen
Hahaha koptumm hic gulecegim yoktuBen doydum Allah arttırsın sofrayı kuran kaldırsın diye paylaşmışlar onu çok güldüm![]()
Alakasız falan değil hanımefendi,Ortadogu ülkelerinde Amerika'nin uyguladığı bir taktiktir bu.Bop eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bir Amerika projesidir.Bunu şimdi anlayamazsınız ama ileride mutlaka anlarsınız.Siz şimdi gidin zaferinizi kutlayın,nasıl olsa kazandinizKendilerini beğendiğim için değil,benzetme çok alakasız ama saddamdan ve kaddafiden sonra ülkelerinin halini hiç mi görmüyorsunuz.Onları da bahar Bahar diye kandırmışlardı sizin gibi.
Aklıma bir anektod geldi: adamın biri psikoloğa gitmiş demiş ki, ben de aşağılık kompleksi var ben bundan kurtulmak istiyorm. Anlatmış anlatmış, seansın sonunda psikolog demiş ki, beyefendi sizde aşağılık kompleksi yok, siz aşağılık bir adamsınız.Neden o zaman bizim umutlarımızla dalga geçiyorsunuz?
Çok iyiymiş yalnizAklıma bir anektod geldi: adamın biri psikoloğa gitmiş demiş ki, ben de aşağılık kompleksi var ben bundan kurtulmak istiyorm. Anlatmış anlatmış, seansın sonunda psikolog demiş ki, beyefendi sizde aşağılık kompleksi yok, siz aşağılık bir adamsınız.
Öyle aklıma geldi anlatmak istedm…
Aklıma bir anektod geldi: adamın biri psikoloğa gitmiş demiş ki, ben de aşağılık kompleksi var ben bundan kurtulmak istiyorm. Anlatmış anlatmış, seansın sonunda psikolog demiş ki, beyefendi sizde aşağılık kompleksi yok, siz aşağılık bir adamsınız.
Öyle aklıma geldi anlatmak istedm…
Herkesi engelleyip kendi kendime yazayım mıEngeli bas görme. Bizle konuş.
Meclise biz kendi yandaşlarımızı,sağolun siz de bizim eski yandaşlarımızı getirdiniz.Bal gibi meclis oldu...Koymuş meclise yine tüm yandaşlarını.
Yakında meclisi boşaltır daha fazla yandaş koyayım diye.
Hangi şehirden kimi milletvekili sectğini bilmeyen insanlar var gelmişler savunuyorlar.
Ülkenin eğitimsizligi kendini gösteriyor işte.
Beyaz cay da varsa neden olmasınHerkesi engelleyip kendi kendime yazayım mı
Yapan vardı neticede
Bal gibi meclis sizi zehirlemesin dikat edin balı fazla kaçırınca öldürürMeclise biz kendi yandaşlarımızı,sağolun siz de bizim eski yandaşlarımızı getirdiniz.Bal gibi meclis oldu...
Aynen çoğunluk bakmıyor. Partinin ideolojisi belli değil mi? Neye göre seçiliyor adaylar? Aynı şekilde diğer parti adayları da dahil olmak üzere üzülerek, kızarak öğrendiğim adaylar vardı, izlemiş, okumuştum. Hatta paylaşacaktım burada. Ama sonuç değişmez diye, bir de o kadar çok aday vardı ki hakkında iddia olan, tek tek araştırma lazım ya asılsızsa diye düşündüm(vaktim de yoktu tek tek araştırmaya) .İnsanlar mv seçimini bu şekilde düşünerek yapmıyor ki? Yani kaçımız bizim bölgeden kim aday diye baktı? Adaylarım cvlerini inceledi? Herkes partiye oy verdi. İsim bile bilmiyor millet
Bahar alerjisi var sanirim sizdeKendilerini beğendiğim için değil,benzetme çok alakasız ama saddamdan ve kaddafiden sonra ülkelerinin halini hiç mi görmüyorsunuz.Onları da bahar Bahar diye kandırmışlardı sizin gibi.
Biz alışkınız bu mutluluklara,sizin bünyeniz alışkın olmadığından bunlara zehirlenen siz olmayasınızBal gibi meclis sizi zehirlemesin dikat edin balı fazla kaçırınca öldürür