- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.180
- 138
Neden Şiacı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ama benim fikrim böyle... diğerleri yanlış anlamıştırMillet ittifakı diyorsunuz.
Yorumlarda da Rte diye coşmuş millet. Herkes anlamak istediğini anlıyor videodan galiba.![]()
Höt hötle de olsa hizaya gelebilsek...Benim bir fikrim var. Birinin çıkıp kararsız seçmene ithafen “başlatmayın prensibinize. Gidin oy kullanın” demesi gerekiyor. (Üzgünüm, en elitimizin bile kanında saykoluk var. Höt söt demeden hizaya gelmiyoruz)
Baştaki cennet cehennem neyin nesi, yeni video gibi gelmedi bana, garip saçma, anlamadımHerşey çok güzel olacak çok tanıdık... Diğer türlü tesadüfen demiş olamaz
Şii diye bir dedikodu dolanıyor ortalıkta.Neden Şiacı?
Seçime 1 kala açtığı canlı yayın.Baştaki cennet cehennem neyin nesi, yeni video gibi gelmedi bana, garip saçma, anlamadım
Aslında öyle ama sonuç değişmiyor ikinci turda onun şansı daha yüksekBu turun kaybedeni Erdoğandır %50+1 alamayıp 2. tura kaldığı için.
Dedikodu dediğiniz şey için mi bu paylaşım yani?Şii diye bir dedikodu dolanıyor ortalıkta.![]()
Bende düşünüyorum alevi olduğu kast edilmiş olabilir mi acaba...Neden Şiacı?
Ay Bibli soruyu sordunuz ben de duyduğumu söyledim. Ne kızıyorsunuz aaaa. Bir daha size cevap vermeyeceğim.Dedikodu dediğiniz şey için mi bu paylaşım yani?
İlginçsiniz.
Oy kullanmayanları orandan saymıyoruz ki. Oğanın oyları konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum. İncenin oylar ona kaydı ondan eski yerlerine dönmeleri muhtemel, etkisiz gibi olur.Sinan oğlan millet ittifakını desteklediğini açıklasa dahi şans vermiyorum çevremde 3 kişi var Sinan oğana veren 2. Tura gitmeyeceklerini söylüyorlar, kk ya da rte ye de asla oy vermem diyor, sinan oğanın oyları bölünür tek kişiye gitmez
Hadi bakalım, şiilik aleviliğin irandaki üst koku, çamur atıyorlar sanki, söylediklerinin yazıyla ilgisi yok.Şii diye bir dedikodu dolanıyor ortalıkta.![]()
Şii/Caferi kendisi ben de öyle biliyorum.Şii diye bir dedikodu dolanıyor ortalıkta.![]()
Kimin videosuŞii/Caferi kendisi ben de öyle biliyorum.
Zaten Azerbaycan Türklerinden. O bölgede çok var.
Ben Oğan’a oy vereceğim dediğim zaman birisi bana Şii o biliyorsun dimi dedi. Dedim ee?
Az önce birinin görüntülü sex videosunu izledik twitterda.
O işler öyle olmuyor işte.
Alevilik ile Şiilik aynı şey değil.Bende düşünüyorum alevi olduğu kast edilmiş olabilir mi acaba...
Seçimin sonucunu etkileyeceğini söylemesi çok ironik oldu bu durumdaOy kullanmayanları orandan saymıyoruz ki. Oğanın oyları konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum. İncenin oylar ona kaydı ondan eski yerlerine dönmeleri muhtemel, etkisiz gibi olur.
Lise arkadaşım doktor Sinana verdi ve hiçbir şekilde oy vermeye artık gitmeyeceğini söyledi..bu grup seçmeni de anlamak gerekiyor..Sinan oğlan millet ittifakını desteklediğini açıklasa dahi şans vermiyorum çevremde 3 kişi var Sinan oğana veren 2. Tura gitmeyeceklerini söylüyorlar, kk ya da rte ye de asla oy vermem diyor, sinan oğanın oyları bölünür tek kişiye gitmez
Esenyurt belediyesi meclis üyesiymiş. Ben tanımıyorum gerçekten o mu bilemeyeceğimKimin videosu![]()