Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Benim bir fikrim var. Birinin çıkıp kararsız seçmene ithafen “başlatmayın prensibinize. Gidin oy kullanın” demesi gerekiyor. (Üzgünüm, en elitimizin bile kanında saykoluk var. Höt söt demeden hizaya gelmiyoruz)
Höt hötle de olsa hizaya gelebilsek...

Sinan oğlan millet ittifakını desteklediğini açıklasa dahi şans vermiyorum çevremde 3 kişi var Sinan oğana veren 2. Tura gitmeyeceklerini söylüyorlar, kk ya da rte ye de asla oy vermem diyor, sinan oğanın oyları bölünür tek kişiye gitmez
Oy kullanmayanları orandan saymıyoruz ki. Oğanın oyları konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum. İncenin oylar ona kaydı ondan eski yerlerine dönmeleri muhtemel, etkisiz gibi olur.

Şii diye bir dedikodu dolanıyor ortalıkta. :110:
Şii/Caferi kendisi ben de öyle biliyorum.
Zaten Azerbaycan Türklerinden. O bölgede çok var.

Ben Oğan’a oy vereceğim dediğim zaman birisi bana Şii o biliyorsun dimi dedi. Dedim ee?

Az önce birinin görüntülü sex videosunu izledik twitterda.
O işler öyle olmuyor işte.

Bir önceki cümlesini bilmeden bunu bu şekilde paylaşmanız ne derece doğru? Biliyor musunuz bir önceki cumlede ne dediğini bilerek mi paylastiniz yoksa böyle önünüze gelen her videoyu kesildiği yerden alıp aktarır misiniz böyle? Ben dinledim cümleyi biliyorum da ondan yazdım ama bilmeyen için ne diyor ki bu şimdi olur. İstenmeyen yerlere gider. Bilinçsiz bir paylaşım olmuş bence.

Şii/Caferi kendisi ben de öyle biliyorum.
Zaten Azerbaycan Türklerinden. O bölgede çok var.

Ben Oğan’a oy vereceğim dediğim zaman birisi bana Şii o biliyorsun dimi dedi. Dedim ee?

Az önce birinin görüntülü sex videosunu izledik twitterda.
O işler öyle olmuyor işte.
Kimin videosu🤦

Sinan oğlan millet ittifakını desteklediğini açıklasa dahi şans vermiyorum çevremde 3 kişi var Sinan oğana veren 2. Tura gitmeyeceklerini söylüyorlar, kk ya da rte ye de asla oy vermem diyor, sinan oğanın oyları bölünür tek kişiye gitmez
Lise arkadaşım doktor Sinana verdi ve hiçbir şekilde oy vermeye artık gitmeyeceğini söyledi..bu grup seçmeni de anlamak gerekiyor..

Back
X