Yeliz hanımın bu paylaşımlarını kasıtlı yaptığını düşündüm bu ikinci durumdan sonra. Bu kadar kısa zamanda bu kadarı çok tesadüf.Bilmiyordunuz ama düşüncelerini az çok biliyorsunuzdur herhalde.
Çirkin olduğunu düşünüp kınadınız yani o kadar mı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeliz hanımın bu paylaşımlarını kasıtlı yaptığını düşündüm bu ikinci durumdan sonra. Bu kadar kısa zamanda bu kadarı çok tesadüf.Bilmiyordunuz ama düşüncelerini az çok biliyorsunuzdur herhalde.
Çirkin olduğunu düşünüp kınadınız yani o kadar mı:)
Temizliğe almam bir daha ve kimseye de tavsiye etmem edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder biz böyle iyi düşündükçe hak görüyorlar her şeyi insan utanır ya okuyan kadın dediği insanlar elini uzatmış onlara laf ediyorsun hep eziklikten işte bunlarAyni cocugumu yurt disinda okutabilirim ,okutacağım da.
Bazen şöyle düşünüyorum acaba enayi olarak mı görüyorlar.
Neden?
Soyle 4-5 yıl önce gecim sıkıntısı ceken bir kadınla tanıştırdilar beni. Eşinden nafaka alamıyormus,çocuklarla meydanda kalmış falan filan işte.
Esim masraflarını da almadan dava açtı eski eşe.
bana temizliğe geliyor.
Bir kaç tanıdığıma tavsiye ettim.
Bir tanesi yüksek memur ve kadın buna çok yardım etti maddi olarak.
Çocuğu kendi kontenjanından iyi bir okula soktu.
Instagramda takiplesiyoruz . Sabah neler paylaşmış öyle.
Okumuş kadının nesi var ? Bizim gücümüz sonucu belirler öyle abuk şeyler .
beni engellemeyi unuttu diye düşündüm.
Genelleme yapmıyorum kesinlikle secmen kitlesi bu diye.
Saygim var vermistir oyunu ama güvensizlik oluşuyor bende .
Üzüldüm açıkçası böyle uzun da yazdığıma göre.
Sizin paylaştığınızı zannetmişAy Bibli soruyu sordunuz ben de duyduğumu söyledim. Ne kızıyorsunuz aaaa. Bir daha size cevap vermeyeceğim.![]()
Evet çok kızdım.Temizliğe almam bir daha ve kimseye de tavsiye etmem edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder biz böyle iyi düşündükçe hak görüyorlar her şeyi insan utanır ya okuyan kadın dediği insanlar elini uzatmış onlara laf ediyorsun hep eziklikten işte bunlar
Bunların içinde canice hisle adam öldürmekten hapis yatıp çıkan yoktur ama hükümetin yeni listesinde var.
Kimmiş o deyzemAaa buralarda örgün eğitime karşı olduğunu iddia eden, aöf güzelleyen 23 yaşında gebe bir hanım vardı. Sahi o ne oldu?![]()
Ayyy yok sakın.Aaa buralarda örgün eğitime karşı olduğunu iddia eden, aöf güzelleyen 23 yaşında gebe bir hanım vardı. Sahi o ne oldu?![]()
3 kere seslenelim belki gelirAaa buralarda örgün eğitime karşı olduğunu iddia eden, aöf güzelleyen 23 yaşında gebe bir hanım vardı. Sahi o ne oldu?![]()
Acıma yetime...Ayni cocugumu yurt disinda okutabilirim ,okutacağım da.
Bazen şöyle düşünüyorum acaba enayi olarak mı görüyorlar.
Neden?
Soyle 4-5 yıl önce gecim sıkıntısı ceken bir kadınla tanıştırdilar beni. Eşinden nafaka alamıyormus,çocuklarla meydanda kalmış falan filan işte.
Esim masraflarını da almadan dava açtı eski eşe.
bana temizliğe geliyor.
Bir kaç tanıdığıma tavsiye ettim.
Bir tanesi yüksek memur ve kadın buna çok yardım etti maddi olarak.
Çocuğu kendi kontenjanından iyi bir okula soktu.
Instagramda takiplesiyoruz . Sabah neler paylaşmış öyle.
Okumuş kadının nesi var ? Bizim gücümüz sonucu belirler öyle abuk şeyler .
beni engellemeyi unuttu diye düşündüm.
Genelleme yapmıyorum kesinlikle secmen kitlesi bu diye.
Saygim var vermistir oyunu ama güvensizlik oluşuyor bende .
Üzüldüm açıkçası böyle uzun da yazdığıma göre.
Uzun zaman banı, haftaya gelir.Aaa buralarda örgün eğitime karşı olduğunu iddia eden, aöf güzelleyen 23 yaşında gebe bir hanım vardı. Sahi o ne oldu?![]()
Bil bakalım neden.Selenaydı galiba. Liseleri görünce açıktan ortaokul okuduğuna şükrediyordu.![]()
Gelsin yaaa.3 kere seslenelim belki gelir
Neden nedeeeennnn?Bil bakalım neden.
Hakikaten, benim de gözüm aradı, gece gelip oohhh yapması gerekiyordu. Şükür namazı bitmedi herhalde, selam verince kalkar gelir.Aaa buralarda örgün eğitime karşı olduğunu iddia eden, aöf güzelleyen 23 yaşında gebe bir hanım vardı. Sahi o ne oldu?![]()