Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Usta olur çıkarCanım emir büyük yerden olursa işini yapar![]()
İstediğinizi paylaşın tabiki ama önünüze gelen herseyi doğru yanlış bakmadan paylaştığınızi kendiniz dün zaten belli ettiniz ya hani önüme geldi paylaştım diye bence süzgeçten geçirip paylaşmanızda yarar var. Böyle olunca baya komik oluyor.Yine ne demek istediğimi anlayamamışsınız öyle gözüküyor...burada istediğimi paylaşabilirim bunu anlayabilirsiniz değil mişimdilik zor gözüküyor da...
Artık fikirlerinizin benim için bir önemi yok... Zorlamayın ....
Bunlar benim düşüncelerim. Eksik ya da yanlış düşündüğüm bir şeyler varsa lütfen yazın. Ne kadar düşünsem de işin matematiği tutmuyor. Sonradan açılan tüm sandıkların neredeyse tamamı Erdoğana yazılırsa ancak böyle bir tablo olabilir.Konuştuğum herkesin de öyle en az 20 kişiyle konuştum gruplarda herkes paylaştı hep kk önde
Evet Tele 1 in sadece Ysk dan veri alıp göstermesi çok iyi oldu.Tele1 olmasaydı belki de dün gece seçimi kazandıklarını ilan edeceklerdi.Bir millet ancak bu kadar aptsl yerine koyulur.
Referandum seçeneği için bu akşam 20:00’a kadar vakitleri var. Kılıçdaroğlu çekilmez.Helal olsun bize !
Tum imkanlarına, kendileri için hazırladıkları şartlara rağmen .
Kaybettirdik.
Bu sonuca ulastik.
Pes etmek yok.
Ancak canlı yayina çıkacak kk.
6 oktan biri milliyetçiliği savunduğunu söyleyecek.
Terör örgütü ile alakası olmadığını net söyleyecek.
Canlı yayina çıksın soru cevap olsun.
Gönül ister ki Muharrem ince Sinan oganla çıksın.
Gurur yapılacak bir şey söz konusu olamaz.
Ya da hepsi çekilsin
Referandum olsun.
GITSIN
Diyelim artık.
Siyasete hep mesafeli durdum fakat özellikle şu Kılıçdaroğlu hakkında söylediğin her şeye harfiyen katılıyorum.Arkadaşlar günaydın!
Banlıydım şimdi girebildim. Ban sebebim de Bahçeli’nin evlenmemesini konuşuyorduk ya, kısır olduğu söylentilerini duydum dememdi.
Yoğun çalıştım. Öncelikle benim sandığım %55 bölgem %54 Kemal Kılıçdaroğlu dedi. Acayip umutluydum;ama ikinci tura kaldı. CHP bilgi iletişim sorumlusu Onursal Adıgüzel gece boyunca bilgi vermedi iletişim kurmadı, arandı teli kapalı, görevden alınmasına çok sevindim. Yanlış yönlerdi, İmamoğlu’nu Yavaş’ı ortaya attı. Sinirden köpürdüm;ama görevimi layıkıyla tamamladım.
Benim seçim tahminim %51 idi, Kılıçdaroğlu ne kadar riskli bir aday olsa da, Akşener’in çıkışıyla esas adam olarak değil de, katalizör görevi görsün diye İmamoğlu ve Yavaş figürleriyle hezimetten kurtuluruz, boş tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur mottosuyla da kazanılabilir görüyordum;ama korktuğum oldu. Akşener o masaya günah keçisi olmamak için döndü, haklıydı.
Dinci olan, sadakayla ve sosyal yardımla yaşayan kesimden zaten oy alamazdılar. Bunlara düşen aklı selim sağ tabana da hitap edecek, en yüksek oy potansiyeli olan adamı risksiz “direkt” aday göstermekti ve doğru insanları yanlarına almaktı. Onu da beceremediler. Kılıçdaroğlu kucaklayıcı, nahif olabilir, taşa gülle kalple cevap verebilir;ama halkın bunu çok önemsediğini sanmıyorum. Bizim mücadelesini verdiğimiz adalet, özgürlük, hukukla da bu insanların işlerinin olduğunu düşünmüyorum. Halkı tanımayıp uygun bir aday ve strateji geliştiremeyen CHP net beceriksizdir. Burası Avrupa değil.
Ben diyorum ki hem aday yanlıştı, hem %60’tan fazla sağ oy potansiyeli olan bir ülkede, muhafazakâr kesimden oy alamayacak sırf kızılbaş(!) deyip oy vermeyecek milyonların olduğu bir kitle söz konusuyken Kılıçdaroğlu değil de sağ kökenli, daha sivri biri aday olmalıydı. İmamoğlu ya da Yavaş direkt aday gösterilmeliydi. Net fark ederdi.
Sinan Oğan beklenenden daha fazla oy aldı, ben de anketlerden daha yüksek oy bekliyordum; ama bu kadar oy beklemiyordum. İyi ki Oğan çekilmemiş de, milliyetçi muhafazakâr seçmenin oy potansiyeli biraz ona doğru kaydı, aklı selim herkes bunu görmeli. Sinan Oğan, şu an kilit konumunda.
Hem de yanlış partilerle ittifak kuruldu. Suya sabuna dokunmadan vekillik aldılar. Kısacası her şey aleyhlerine gerçekleşti.
Ben fikirlerinizin benim için önemi yok dedim yine fikir beyan etmişsiniz... Böyle birşey olabileer mi yaaa?İstediğinizi paylaşın tabiki ama önünüze gelen herseyi doğru yanlış bakmadan paylaştığınızi kendiniz dün zaten belli ettiniz ya hani önüme geldi paylaştım diye bence süzgeçten geçirip paylaşmanızda yarar var. Böyle olunca baya komik oluyor.
80 yılda ne yapılmadı ben anlayamadım. Erdoğan'ın şu an geliştirdiği- geliştiremediği ne varsa temelleri Cumhuriyet döneminde yani ondan yıllar önce atıldı. Sattığı yerleri de bi araştırın derim hani ondan önce kurulmuş fabrikalar filan var ya onları... Dışarıya bağımlı hale geleceğiz yakında ama olur mu Avrupa bizi kıskanıyor öyle değil mi? Bir mukayese söz konusu olacaksa o zamanın şartları da göz önünde bulunulmalı. Ülke olarak en büyük sorunumuz okumamak , bilmemek.. Halkımız gittikçe cahilleşip , iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlarla dolmaya başladı bunu da mı gören yok ?Yüzüncü yılını kutluyoruz cumhuriyetin,neden seksen sene yapılmadı,onu sorgulayın bir.Biz seksen senede yapılamayanı ,yirmi yıla sığdırdı diyoruz,siz zaten yapmalıydı.Yıllarca yapılmamış size onu anlatmaya çabalıyoruz.Cidden Erdoğan ne kötülük etti size,ben de bunu anlamıyorum.
Kimi gelecek yok kadınları eve hapsediyormuş,saçmalık ya.Kadın istihdamı on milyona dayanıp yüzde otuzla cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.Çalışan kadınların çocukları için annaneye,babanneye maaş bağladı .Bu Erdoğan mı kadınları eve tıkıyor . Hadi kız da bari yiğidi öldür ,hakkını böyle göre göre yeme.
Kesinlikle size katılıyorum o yüzden ben 2. tur için daha umutluyum.Akp burada da manipülasyon yaptı. rte'nin %49,5 oyu %50'ye yuvarlamaması mümkün mü? Arada fark vardı tabii ama %46-47 bandında. Asla %49,5 değil.Aradaki fark gerçekte 2 milyon bile olmayabilir.
Mumya yimişler mumya, zarf ne?Ayrıca durun iki hayıflanayalım.
İki şaklabanlık yapacak, Tiktok çekeceksiniz, fotoğraflı şov yapacaksınız diye o oy pusulalarını niye resim defteri olarak kullanıp oyları mundar ediyorsunuz sayın ergenler? Ne diye mühür, masa kırıp devlet malına zarar veriyorsunuz? Sirk mi burası?
Zarfı ısırmış adam, Ayasofya kapılarını kemirdikleri yetmedi, zarfı ısırmışlar. Bu halk sosyolojik, psikolojik her yönden araştırılsın.
Buraya cok yazmasamda surekli takip ediyor yorumlarini begeniyorum, fakat hic kk ve chp icin ozelestiri yaptigin bir mesaji gormedim ya da gozumden kacti.Aslinda kk guclu bir sloganla cikti"birlese birlese kazanacagiz" dogru ve yerinde bir soylem oldu,karsilik da buldu bence fakat bazi hatalar vardiBunlar benim düşüncelerim. Eksik ya da yanlış düşündüğüm bir şeyler varsa lütfen yazın. Ne kadar düşünsem de işin matematiği tutmuyor. Sonradan açılan tüm sandıkların neredeyse tamamı Erdoğana yazılırsa ancak böyle bir tablo olabilir.
Ben dediğin gibi olduğunu düşünüyorum.resmî itiraz yapamazlar mı ? Ama kanıtı yok diyorsun, bu çözülmedikçe seçime gitsek ne olur. İnşallah 2. Turda sorun çözülür. Sandığa gitmeliyiz hepimiz lütfen kimse kızıp küsmeden görevini yapsınBunlar benim düşüncelerim. Eksik ya da yanlış düşündüğüm bir şeyler varsa lütfen yazın. Ne kadar düşünsem de işin matematiği tutmuyor. Sonradan açılan tüm sandıkların neredeyse tamamı Erdoğana yazılırsa ancak böyle bir tablo olabilir.