Benimde çok içime sinmese de bu durum, mecliste çok seslilik olması gerektiğini düşünenlerdenim. Sonuçlarını zamanla göreceğiz.
Doğrudur. Ama olay terör olsaydı insanlar tepki gösterip Akp ye de oy vermezdi. Sinan Oğan ın oyları çok daha fazla olurdu. Hüda-par Akp listelerinden 4 milletvekili soktu meclise.
Anayasa da sınır yok bir ve birden fazla diyor. Halkımız önce bir araştırsın.
Ekrem başkanı İBB seçimleri öncesi duyan bile olmamıştır eminim. Ben kendisini Beylikdüzünden tanıyorum ve o zaman keşke İstanbul u o yönetse demiştim. Kılıçdaroğlu eski Kılıçdaroğlu değil. Ekrem başkanı aday yapanda odur. Ben Kılıçdaroğlunun hala en doğru adam olduğunu düşünüyorum.
Erdoğanı iktidarda tutan dini siyasete alet etmesidir. Atatürk ün en sevmediği siyasetçi profili Erdoğanda vücut bulmuş. Zamanında gençleri uyarmış ama o gençlik Atatürkten uzaklaştırıldığı için belki de bu durumdayız.
İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
İkinci tur 49.50 den değil. 0 dan başlayacak.