Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şu an öncelik çoğulcu demokrasi ama dış politikanın iyiye gideceği o geceki borsa hareketlerinden belli, kazanıyoruz açıklaması geldiğinde borsa yükseldi, işler karışmaya başlayınca yeniden düştü. Dış politikanın önceliği ekonomidir. Ekonomide güven ortamı ve istikrar oluşunca dış politika yoluna girecek hatta çok daha iyi olacak

Bizim borsa bu kdr kolay özetlenmez ya, bunu ayrıca tartışalım
Dünden beri 2 sefer testere moduna girdi çıktı şunu söyleyebilirim kazanan halk degildi

Canım benim, 4 tane vekil vardı 2 vekillerini kaybettiler iyi ve ysp aldı , oylar düzgün sayilinca.
Bakalım, son durumları ne olacak
IMG_20230517_001847.webp

Ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar

Şu an öncelik çoğulcu demokrasi ama dış politikanın iyiye gideceği o geceki borsa hareketlerinden belli, kazanıyoruz açıklaması geldiğinde borsa yükseldi, işler karışmaya başlayınca yeniden düştü. Dış politikanın önceliği ekonomidir. Ekonomide güven ortamı ve istikrar oluşunca dış politika yoluna girecek hatta çok daha iyi olacak

Ayrıca borsada yıllarını vermiş insanlar yada finansal anlamda özgür bir çok kişi 2 yılda gelişme 5 yılda hissedilir adımlar bekliyor bu dış politika için uzun bir süre değil mi?

ne sacma bir konusma, zaten isteyen calisiyor istemeyen calismiyor. Özgürüz. Calismak zorunda kalip cocuguna bakamayan kadinlara versin iktidar simdiden madem destek? Ne destegi var? Ne destegi oldu simdiye kadar? Anaokuluna bile gonderemiyor millet.

Hanım efendi banane Ahmet Davutoğlu'ndan.
Ne aynı şeyi atıp duruyorsunuz.
Bakın Hizbullah dilekçe vererek HÜDA-PAR adında parti kuruyor.
Daha başkanı belli olmayan partiyi Hizbullah kurdu.
Daha sonra o partinin baskani daha 20 gün önce bakın 20 (yirmi) PKK ile birebir görüşüyor.
Getirin kemal Kılıçdaroğlunun bu pislikle yan yana fotoğrafını o zaman hesap sorun.

Valla burda kicimi yirtmaktan yoruldum, yırtmıcam da artik 😆 memnun olanlar kalsin ve bu sekilde yonetilmeye devam etsinler, digerlerine kosulsuz sartsiz ulkeyi terk etme saglansin vize verilsin her hangi bir ulkeye, evet ütopik ama beyle olsun.
Vala kuzu öyle bir lüxümüz yok
Gemi batarsa hepimiz içindeyiz

Back
X