Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
Sen de haklısın selena. Kılıçdaroğlu 20 yıldır hükümet yönetiyor ne yaptı sürekli cebini doldurdu kızını oglunu damadını amcasını dayısını kuzenlerini kuzen eşlerini kuzen coxuklarını sınavsız mülakatsız makamlara getirdi. Tüm sülalesini ihya etti. Bak ana muhalefet lideri erdogana köprü yaptı tünel yaptı yol yaptı hepsini de cebinden yaptı kendi parasıyla.

Eeee ahi gitmiş Vahi kalmis kendine faydasi yok ülkeye ne faydası olacak kız bu CHP'liler bile değil miydi kemal Kılıçdaroğlu aday olma aday olma diyen millet bile diyor aday olma diye hala neyine veriyorsunuz bikmadiniz mi yenilmeye
Ben kemal beye oy vereceğim tercihim ondan yana siz verin reise
Siz bizi biz sizi ikna edemiyoruz ne diye yazalım ki
Benim vicdanım rahat

Eeee ahi gitmiş Vahi kalmis kendine faydasi yok ülkeye ne faydası olacak kız bu CHP'liler bile değil miydi kemal Kılıçdaroğlu aday olma aday olma diyen millet bile diyor aday olma diye hala neyine veriyorsunuz bikmadiniz mi yenilmeye
Aşko Reis ayağını sürüye sürüye yürüyor haberin var mı?

Düşünsene bu CHP'liler bunca yıl önce naapmislar ki bu millet bu ekonomi kirizine rağmen 21 yıldır Erdoğan i cumhurbaşkanı seçiyor artık nasıl tövbe ettirmişlerse
Sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun? Türkiye’de çok partili döneme geçildi geçileli koalisyon harici sol parti ne zaman yönetimde oldu?

Back
X