Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haaaaa selena giriş yapmış, aynı hızlada geri gitmiş. Epi topu 4 saat giremedim şuraya bu ne hızCumhur ittifakına veriyorum oyumu
Ben onun troll oldugunu dusunuyorum,ciddiye almiyorum yani.masal3487
Galaxyeliz61 bakın konunun özeti bu. Biz şimdi nasıl eşit şartlarda olduğumuzu düşünelim nasıl
![]()
Karşıt grup, görüş, ideoloji, takım vb durumlarda olsak bile insan karşısındakinin belli bir kültürde, bilgi birikiminde, empatide ya da akıl saglında olmasını istiyor.Sonra Aysun Kayacı niye kötü? İşte cevabı.Ben onun troll oldugunu dusunuyorum,ciddiye almiyorum yani.
İyi takip edin B bana diySevmeyin yeliz üzülmeyin de. Kendi grubunuz için hiç hoş bi örnek değil.Yazışmalarını okuyor msunuz seviye olarak ne durumda. Yazık hiç birsey bilmeden sallayıp duruyor kendini cok komik duruma düşürüyor.
Rosa benim ceza verilen arkadaşım bu degilki dikkat edin... Alıntı yaptığım kişi farklıBuyurun o zaman.
Bu arkadaşı sordum karşıt görüşlü olsakta fikirlerini beğeniyorum en azından saygı çerçevesinde bir iletişim kuruyoruz...Selena. O telefonu elinden bırak sakince evlat. Fazla yükleme yapmışsın bugün. Beynim gerçekleri inkar ediypr.
Seçim günü karşı AKP müşahitleriyle bakışmamız:
Özellikle alıntı yapmıştım kendisini gereksiz tribe girilmiş... Böyle birşey olabileer mi yaaa...Bu tek ayak kaç gün sürer ?ben seviyordum bu arkadaşı...
Bizim millet her türlü hezimetten geyik malzemesi çıkarabiliyor, en çok bu yanımızı seviyorum. Gülmesin mi güleç yüzümüz?![]()
Kimden bahsediyorsunuz yeliz etiket yok kiÖzellikle alıntı yapmıştım kendisini gereksiz tribe girilmiş... Böyle birşey olabileer mi yaaa...Hala cevap alamadım bu arada...