Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ya son sayfaları okudum da saç baş yoldum şurda. Yok arkadaş yok, yine ban yemek istemiyorum yoksa bir meme vardı sosyal medyada dolaşan " salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk " diye. Tabi bunu selena ya da başka birine demiyorum kuzenim bu kuzenim kuzenim :D

Bu arada nau nau cukta kıyıma uğramış :(
Bizim yönetim de maşallah Demirel gibi bi sağdan bi soldan astık modunda takılmış :D

Bu arada arkadaşlar ben seçimin 49.5 ile bittiğine inanmıyorum.
Seçimi bence biz kazanmıştık.

Bir çok insan burada fötöcü dombilidir v.s diye ciddiye almayabilir ama adamın seçim öncesi çektiği video birebir çıktı.
Cevheri Güven'den bahsediyorum.
Bu adamlar zamanında akp ile kolkolar gezdiler, akp bir çok manipülasyonları bu cemaatten ögrendi ve şimdi kaset vs. mevzularında olduğu gibi aynı taktiği kullanıyor akp. Ayrıca hala içeriden haber alabilme durumları var fetö taraftarlarının. Ciddiye almasanız bile bi düşünün derim. Herkes düşünsün..

Diyorlar ki adamlar bi plan yaptı, ilk turda seçimi 49,5 ile bitti ve ikinci tura kalması bir taktik idi. Amaç, biz bakın ne güzel ne adil ne demokratik bir seçim yapıyoruz. İlk turu alamadık ama bakın ikincide fark attık. Halk hala bizi destekliyor deyip batıya göz kırpacaklar. Çünkü para yine batıda, yabancı yatırımcı olmadan imkanı yok bu ülkede birşeyleri düzeltemezler.
YSK sistemi dışarıya açıldı ve sistemin başında S.S ve ekibi vardı. Bir çok sivil yazılım ve teknoloji uzmanı son aylarda polis olarak merkezlerde görevlendirilmiş, son üç yıldır bunun üzerine çalışıyorlarmış.
O kadar güvenilir ankete göre ilk turda kk kazanıyordu, ne oldu da bu seçimde birden bire topu yanıldı ????

Neden 0,5 puana RTE itiraz etmedi de halkımızın kararı, başımızın üstünde yeri var dedi. Neden bu kadar sakindi? Çünkü kaybetse de seçimi vermez gibi bir korku vardı, öncelikle batı medyası ve yönetimleri olmak üzere amacı arkasındaki halk desteğinin hala çok büyük olduğunu ispat etmek gibi bir algı yönetimi amaçlanıyor!

Yüzde beş beklenen MHP oyları, rte ye bile küfür eden bahceli ye ragmen nasıl oluyor da yüzde 10 cıkıyor?
Neden kücük partiler akp çatısı altında birleşmediler de hepsi kendi logoları ile seçime girdi.
Hepsi planın parçaları..

Bakın iktidara yakın sabah gazetesi yazarı mahmut övür'in 16 mayıs tarihli köşe yazısından alıntı ;

üst not : Seçim gerçekten 49,5 te bitti ve Cumhur 322 Vekil çıkardı. Plan tıkır tıkır işledi. Oylarımızı çaldılar ben bundan eminim.
Bunu muhalefette biliyor ama kendi içlerindeki onursal ve tuncay özkan gibi truva atlarının kurduğu sahte seçim takip sistemleri ve muhalefet görünümlü iktidar kuklası medya da buna çanak tuttu. Ve maalesef ellerinde yeterli veri yok. Islak imzalı tutanaklar ile YSK verilerinin çeliştiğini görmeyen kaldı mı?
Ayrıca Seçimin ilk zamanları yüzde altmış ile rte nin aldığını gören muhalefet müşahitleri de sandıkları terkettiler, seçim sonucunda muhalefet seçmeni çok büyük moralsizlik yaşadı ve bende dahil bir çok insan ilk etapta oy vermek istemediğimizi, birşeyin değişeceğine olan inancımızın kalmadığını söyledik !

İşte ilgili yazıdan alıntı ;

SOYLU'NUN SEÇİM TAHMİNİ
Araştırma şirketleri ve anketler bu seçimde çok tartışıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun siyasi araştırma ve analiz konusunda iddialı olduğunu yakın geçmişten biliyorum. Bugün değil 2 binli yılların başından beri her seçim öncesi konuştuğumda aşağı yukarı gidişata ilişkin söyledikleri büyük oranda tutardı. Ama bu seçim öncesi söylediklerine gerçekten şaşırdım. Seçim günü bile aynen şöyle diyordu
"Seçim yüzde 49.50 gibi biter. Çok uğraştık ama yarım puan ileri götüremedik. Sahada biraz farklı görünse de sonuç böyle olacak gibi. Mecliste ise rahatız. Cumhur İttifakı 320-325 arası milletvekili çıkartır."
kaynak : MAHMUT ÖVÜR - Seçimin kazananı, kaybedeni ve sürprizi

Son düzenleme:
Allahtan korkun ya, 12 sayfa yazmışsınız. Mevzu yine merdivene ters binmeye konyaya ülke demeye, başka argüman yok çünkü ellerinde.
Z Zerre burayı görünce anladım ne olduğunu 😘

Yılmak yok arkadaşlar, telegram gruplarında inanılmaz teoriler dönüyor. Bu mücadeleyi bırakamayız. Sonuna kadar devam.

Bu arada digitürk fox ve sözcü tv yayınını durdurmuş galiba, evinde olanlar bi kontrol etsin. Engelleyemiyorlar yükselişimizi medyaya ambargo koymaya başlamışlar.

Güçlü olan biziz ben inanıyorum.
💪💪💪💪💪💪
🫶🫶🫶🫶🫶🫶

Ben onun troll oldugunu dusunuyorum,ciddiye almiyorum yani.
Karşıt grup, görüş, ideoloji, takım vb durumlarda olsak bile insan karşısındakinin belli bir kültürde, bilgi birikiminde, empatide ya da akıl saglında olmasını istiyor.Sonra Aysun Kayacı niye kötü? İşte cevabı.

Son düzenleme:
Şimdi kızlar sizce adil bir seçim
miydi?
Adil değilse kim nasıl kazandı
Adaletsizlik nerelerde nasıl yapıldı
2. Turda millet ittifakını neler bekliyor
Okuyoruz ve izliyoruz herkes bişey söylüyor

Sandık görevlilerine resmi yazı gelmiş bu gün burada. Henüz resmi sonuçlar açıklanmamışken nasıl görev verebiliyorlar ki, yine emr-i vaki modundalar

Sevmeyin yeliz üzülmeyin de. Kendi grubunuz için hiç hoş bi örnek değil.Yazışmalarını okuyor msunuz seviye olarak ne durumda. Yazık hiç birsey bilmeden sallayıp duruyor kendini cok komik duruma düşürüyor.
İyi takip edin B bana diy
Buyurun o zaman.
Rosa benim ceza verilen arkadaşım bu degilki dikkat edin... Alıntı yaptığım kişi farklı
Selena. O telefonu elinden bırak sakince evlat. Fazla yükleme yapmışsın bugün. Beynim gerçekleri inkar ediypr.
Bu arkadaşı sordum karşıt görüşlü olsakta fikirlerini beğeniyorum en azından saygı çerçevesinde bir iletişim kuruyoruz...

Back
X