- 18 Mart 2021
- 11.871
- 62.086
- 548
Bu kadar net kararsız olunmaz ki amaÖlümüme Reis!
Yaşasın Kemal dedem!
hadi linçleyin de göreyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar net kararsız olunmaz ki amaÖlümüme Reis!
Yaşasın Kemal dedem!
hadi linçleyin de göreyim![]()
2028 yılında siyasi figürler çok değişecek diye düşünüyorum tabii bu seçimi atlatirsakkararsız seçmenim ciddenaçıkçası kalbim sinan oğan dan yanaydı. bence 2028 in cımhurbaşkanı
Ablam ne demek istiyorsunuz?Biraz uykum geldi de,anlayamadımYanlış sayılarla toplama işlemi yapıyorsunuz:)sonuç yanlış çıkar:)şuan size yardım edecek kimseyi bulamazsınız:)kendiniz çözün:))
Bende anlasam keşke:)))Ablam ne demek istiyorsunuz?Biraz uykum geldi de,anlayamadım.
Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
2023 arkadaşlar , seçime gene aynı oylarla gidelim ,2028 yılında siyasi figürler çok değişecek diye düşünüyorum tabii bu seçimi atlatirsak
Malum yaşlar artık epey yükseldi çoğu parti lideri emekli olur gençler gelir![]()
Tühh demeseniz iyiydi şimdi gelir sogan ekmek yiyin vatanınızı satmayıncılarHanımefendi, Türkiye enflasyonu en yüksek ülkeler arasında dünyada 6.sırada.
Dünyada toplam 208 ülke var. Biz 202 ülkeden kötüyüz.
Linçsever tayfalar tarafindan mi yi birleşik yazdin, onu yanliş yazdin, git yazmayi ogren diye diye geliştirdim sayenizde turkcemi de. Bir kere hoşlukla uyarmadi kimse. Hep linç hep linç. Dogru yazinca da kimligim sorgulaniyor. Yaranilmaz size arkadaş))Maşallah azeri türkçesi baya istanbul türkçesine dönmüş.Allah bilir kimsin.
Aynı değil daha cok oyla. Çalınmadan tabi.2023 arkadaşlar , seçime gene aynı oylarla gidelim ,
Ne kaybederiz ?
Ben hep aynı oyla gidiyorum zaten beni saymayin2023 arkadaşlar , seçime gene aynı oylarla gidelim ,
Ne kaybederiz ?
O yorumu yapan abla İsveç'te mi ne yaşıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsamTühh demeseniz iyiydi şimdi gelir sogan ekmek yiyin vatanınızı satmayıncılar![]()
Önceki yorumları da okuyup cevap verir misiniz ?Linçsever tayfalar tarafindan mi yi birleşik yazdin, onu yanliş yazdin, git yazmayi ogren diye diye geliştirdim sayenizde turkcemi de. Bir kere hoşlukla uyarmadi kimse. Hep linç hep linç. Dogru yazinca da kimligim sorgulaniyor. Yaranilmaz size arkadaş))
Yani o yorumu yapabilmek için Türkiyede yaşama simülasyonunda, bulunmuyor olması gerek. Ordan kolay tabi eurolarla ahkam kesmekO yorumu yapan abla İsveç'te mi ne yaşıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam.
O zaman yenilgi düşünmeden yeniden , oy verelimBen hep aynı oyla gidiyorum zaten beni saymayin![]()
Kendi ülkenizde ekmek kaç manat şuan?Linçsever tayfalar tarafindan mi yi birleşik yazdin, onu yanliş yazdin, git yazmayi ogren diye diye geliştirdim sayenizde turkcemi de. Bir kere hoşlukla uyarmadi kimse. Hep linç hep linç. Dogru yazinca da kimligim sorgulaniyor. Yaranilmaz size arkadaş))
Linçsever tayfalar tarafindan mi yi birleşik yazdin, onu yanliş yazdin, git yazmayi ogren diye diye geliştirdim sayenizde turkcemi de. Bir kere hoşlukla uyarmadi kimse. Hep linç hep linç. Dogru yazinca da kimligim sorgulaniyor. Yaranilmaz size arkadaş))
Ben ken adıma , daha önce oy verip pes edenleri , oy verdireceğim .O zaman yenilgi düşünmeden yeniden , oy verelim
İki sene önce bir aile Türkiye ekonomisi iyi insanlar memnunum değil efendim Avrupa şartları zor baya birşeyler söyledi sonrası tabı bu beyefendi Avrupada yasa dışı yollarla birşeyler yapınca sınır dışı edildi:))) sonrası ne desin:) ben ve çocuklarım burda yaşayamayız gibi gibi inşallah anlamışlardır:)Yani o yorumu yapabilmek için Türkiyede yaşama simülasyonunda, bulunmuyor olması gerek. Ordan kolay tabi eurolarla ahkam kesmek![]()
Kendi yakınımda yaşayanlar ,aile, arkadadaşBen ken adıma , daha önce oy verip pes edenleri , oy verdireceğim .
Okumadim vallahi. O kadar begenmedimler geldi ki) niyetim kavga degil ki benim. Sadece izlediklerimle burda okuduklarima anlam veremedim bir türlu ama siz beni düşman bellediniz. Turkiye ekonomisi evet şu an iyi degil ama erdoganin rakibi başkasi olsa yine neyse. Gobeginiz erdoganla kesilmedi ki ama aday olarak çikan adam Turkiyeye yakişmiyor. Hiç bir icraati yok. Boş vaadler veriyor ve iki lafi bile bir araya getiremiyor. Siyasetden anlamiyor. Belki elli tane video izledim. Gerçekten sunucular bile daha çok haberdar dunya gundeminden. Onun hiçbir şeyden haberi yok. Siyaset yonetemez. Sizler iyileşicek diye umut edersiniz ama o borçlanmakdan ve borçlari da devleti satmakdan başka hiçbir yolla odeyemez. Turkiye tüm turk devletlerinin, islam develtleriniz yaslandigi, güç aldigi bir ulkedir. Bari konyaya ulke demeyen birini getirin başa. Yazik etmeyin Turk adinaÖnceki yorumları da okuyup cevap verir misiniz ?
O kadar şey yazdık işinize gelene cevap veriyorsunuz.