- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
Doğru vallaO Herkel zamanında muhalefeti Chp ye bırakmıyordu. Belli olmaz onun işine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru vallaO Herkel zamanında muhalefeti Chp ye bırakmıyordu. Belli olmaz onun işine.
Ayyy ben de çok küçüktüm anlatanlardan biliyorum .
Şaka şaka hepsini biliyorum.
TSK nin itibar kaybından bahsediyorum.
Mesela ,
Deprem bölgelerine gidebildiler mi?
Evet.Onun olayı bambaşka Erbakan diyorduk
Kim ayErdoğan cıkardıgı bir kararnamede Suriyeliler polis olabilecek..Vatanını korumayan savaş olan yerde kaçarak buraya gelenler bana kimlik soracak..nasıl bir mantık nasıl![]()
Sinan oğanın yerinde olsam gitmem, 2 saat önce tayyip talepleri kabul edilemez diye twit attı. Madem kabul etmeyecek niye gideyim kiCumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan ile bugün görüşme yapacak.
Allah Allah işe bak yav
?
Gelsinler para ver gitsinler para ver. Alemin enayisi biziz galiba.Kendi halki depremzedeyken, kendi halki yoksullul icindeyken , bizim vergilerimizle yapilacaklara bir bakin oy verenler. Pesss
Chpye vereceksen git çünkü diğerleri çatır çatır gidiyor, otobüslerle taşımışlardır yineYurt dışında yaşayan hanımlar oy kullanacak mısınız?
2 bucuk saat metrelerce kuyrukta bekleyip oy vermiştimbeklemek değil sorun ama kararsızım kullanıp kullanmamakta
kafamda deli sorular..
Yuh bunu hangi ara söyledi. Yel değirmeni yarışamaz bununla, vantilatör mübarek.Kendi halki depremzedeyken, kendi halki yoksullul icindeyken , bizim vergilerimizle yapilacaklara bir bakin oy verenler. Pesss
Stratejik derinlik(!) dedikleri dipmiş. Doğru mu bilemiyorum;ama bir zamanlar Şam’da namaz kılacağız naraları atıyordu birileri. Doğru bile olmasa Suriye’nin çerini çöpünü bize kitlediler. Her türlü bu işten zararlı çıktık.Gelsinler para ver gitsinler para ver. Alemin enayisi biziz galiba.
Amanita kararsız kalmaman lazımYurt dışında yaşayan hanımlar oy kullanacak mısınız?
2 bucuk saat metrelerce kuyrukta bekleyip oy vermiştimbeklemek değil sorun ama kararsızım kullanıp kullanmamakta
kafamda deli sorular..
Stratejik derinlik(!) dedikleri dipmiş. Doğru mu bilemiyorum;ama bir zamanlar Şam’da namaz kılacağız naraları atıyordu birileri. Doğru bile olmasa Suriye’nin çerini çöpünü bize kitlediler. Her türlü bu işten zararlı çıktık.
Suleyman Demirel Gebze meydanında Gebze yi il yapacağım demişti.
Babam da gözün nereye bakıyor önce yolları yaptır p......... demişti.
duydu
Dönüp yolları da yaptıracağım demişti.
Gebze hiç il olmadı
Tabii saygi çerçevesi içinde eleştirmek istediğim.
Bahsettiğiniz dönemleri ben hatırlıyorum.
Gırgır dergisi idi sanırım
Sadece alaya alırdı siyasileri.
Unutmamalı onlar hizmet için var.
Benim ülkemin hüviyeti bu kadar kolay önüne gelene verilmemeli.
Mültecilerin Gitmesini İstiyorum.Nokta
![]()
Ahraz? Sen nerelisin kugucum?Gerekli koşullar altında özellikle dini kullanarak, insanları her şeye inandırmak mümkün. Ahraz ve bağnaz olup sorgulamazsak, aptallık seçim değil; kader hâline gelir. Aklımızı kullanmazsak, kullanılamaz hâle geldiğini anlayamadan, onu başkaları ele geçirir. İşte HAŞHAŞ etkisi…
Reis!, Yavaş dön ümmet hızına yetişemiyorYuh bunu hangi ara söyledi. Yel değirmeni yarışamaz bununla, vantilatör mübarek.