Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Munemmm vurdu gol oldu 🥰
Gol’den ziyade ırkçılık sayılabilecek sözlerin önünü kesmek lazım, ayıptır.
Biz bu ülkede süryanilerle ermenilerle yahudilerle taaa osmanlıdan bu yana iç içe yaşıyoruz, evlilik bağıyla akrabalıklar da kurduk halk olarak.

Ermeni olmak, yahudi olmak ayıp mı günah mı? Kürt, Türk, Çerkes, Laz diye ayrılmak istemiyoruz, liderlerin soyu nereye dayanıyor bakmadım bile, neye inanırlar ona da bakmıyorum çünkü beni ilgilendirmiyor, ben Türkiye için ne yapacaklar, halk için ne yapılacağa bakıyorum, herkes de buna bakıyor sanırım, ki aslolan icraatlerdir köken değil.

Biz bu ülkede süryanilerle ermenilerle yahudilerle taaa osmanlıdan bu yana iç içe yaşıyoruz, evlilik bağıyla akrabalıklar da kurduk halk olarak.

Ermeni olmak, yahudi olmak ayıp mı günah mı? Kürt, Türk, Çerkes, Laz diye ayrılmak istemiyoruz, liderlerin soyu nereye dayanıyor bakmadım bile, neye inanırlar ona da bakmıyorum çünkü beni ilgilendirmiyor, ben Türkiye için ne yapacaklar, halk için ne yapılacağa bakıyorum, herkes de buna bakıyor sanırım, ki aslolan icraatlerdir köken değil.
Irk hiç bir zaman sorun olmamalı Türkiye adı altında huzurlu ve kardeşçe yaşıyor olmamız önemli 👍🏻 sonuna kadar katılıyorum size..

Kedibochi Kedibochi minik yavrunun yeni yaşını kutlarım. Aydınlık günlere ersin herdaim hür olduğu huzurla yaşadığı umutla baktıgı bir hayatı olsun inşallah🌺 seneye 1.sınıf anneleri olarak dertleşirz😅
Çok teşekkürler e.
Benim kız bu yıl ilkokula başladı.. ❤️💓

Sevgili mune, ben ırkçılık karşıtı biri olarak nasıl kk ya Ermeni diyen biri yapıldım bunu anlayamadım ki..
Yanlış anlamışsın bence, Azerbaycan'da Ermeni nefreti olduğu için kk nefretlerini anlamlandıramamış. Ben öyle anladım en azından👀
Benim mesajimin amacı buydu zaten, kk ya Ermeni demedim. Kaldı ki Ermeni de olsa gürcü de olsa, Arap ta olsa ben ırka değil insanlığa bakarım.
Net !

Çok teşekkürler e.

Sevgili mune, ben ırkçılık karşıtı biri olarak nasıl kk ya Ermeni diyen biri yapıldım bunu anlayamadım ki..

Benim mesajimin amacı buydu zaten, kk ya Ermeni demedim. Kaldı ki Ermeni de olsa gürcü de olsa, Arap ta olsa ben ırka değil insanlığa bakarım.
Net !
Ah pardon 2017li sandım, et yememekten lobların biri fire verdi galiba😁

Bakın mesela ben geçici göçmen statüsündeki insanlardan şikayetçiyim.
Bizim ve çocuklarımızın geleceği çok büyük tehlikede çünkü entegre olmadan, şartsız surtsuz ülkeye dahil ediliyorlar.
Asla araba bak işte Araplar şu bu demedim demem. Bu ülkede Atatürk aşkı ile yanan, vatan sevdalısı Arap asıllı o kadar çok Türk vatandaşı var ki?! Niye incitelim ki o insanları? Hatay'da CHP ye oy verenler kim sanıyorsunuz? Anadolu alevisi Arap asıllı insanımız..
Ne gerek var insanlari seçim yapamayacaklari bir konudan asagilayalim?

Son düzenleme:
Çok teşekkürler e.

Net !
Niye cıldırdınız size ermeni dediniz vay efendim diyen mi var
Evet ermeni degıl ermeni degıl ermeni degıl
Sizden once dçtartısılan Bi konu hakkında ( kk ya Ermeni dediler) vurgulama yaptım
Akpartililer gibi degısık Bi algınız varmıs 🤣🤣🤣

Ermeni diye laf edenlere laf etmişsiniz ya
ZTen ermeni degıl diye altını cızdım bende.
Haklısınız yani
Özeti bu
Ermeni muhabbetini yapan o azeri olduğunu iddia eden şahıstı. Hiçbirimizle ilgisi yok. Irk din meshep hikayedir, asıl olan vatanını seven namuslu insan olmaktır.

Ermeni muhabbetini yapan o azeri olduğunu iddia eden şahıstı. Hiçbirimizle ilgisi yok. Irk din meshep hikayedir, asıl olan vatanını seven namuslu insan olmaktır.
Ermeni muhabbetini yapan ( burası haricti bugun dahil oldu azerbaycanlıyla) Bi güruh var

Bende ona binaen ermeni degıl diye vurguladım kendisine satasan yoktu yanlıs yerden alınganlık etmiş

Back
X