- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.570
- 478
En ufak bir hesap vermeden gidecek olması üzücü aslında.Elinden gelen ülkenin içinden gecmek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En ufak bir hesap vermeden gidecek olması üzücü aslında.Elinden gelen ülkenin içinden gecmek
Gol’den ziyade ırkçılık sayılabilecek sözlerin önünü kesmek lazım, ayıptır.Munemmm vurdu gol oldu![]()
Gidecek mi dersinEn ufak bir hesap vermeden gidecek olması üzücü aslında.
Irk hiç bir zaman sorun olmamalı Türkiye adı altında huzurlu ve kardeşçe yaşıyor olmamız önemliGol’den ziyade ırkçılık sayılabilecek sözlerin önünü kesmek lazım, ayıptır.
Biz bu ülkede süryanilerle ermenilerle yahudilerle taaa osmanlıdan bu yana iç içe yaşıyoruz, evlilik bağıyla akrabalıklar da kurduk halk olarak.
Ermeni olmak, yahudi olmak ayıp mı günah mı? Kürt, Türk, Çerkes, Laz diye ayrılmak istemiyoruz, liderlerin soyu nereye dayanıyor bakmadım bile, neye inanırlar ona da bakmıyorum çünkü beni ilgilendirmiyor, ben Türkiye için ne yapacaklar, halk için ne yapılacağa bakıyorum, herkes de buna bakıyor sanırım, ki aslolan icraatlerdir köken değil.
Binali gibi joker de olabilirGidecek mi dersin![]()
Kerimcan geliyor aklıma yaBinali gibi joker de olabilir![]()
Öyle dediğimi nereden çıkardınız????Kılıcdaroglu ermeni degıl.
Ya hafızamız neden böyle gereksiz bilgiler çöplüğüKerimcan geliyor aklıma ya.
Bir seçim daha kaldiramayacak sanırım bu bünyeYa hafızamız neden böyle gereksiz bilgiler çöplüğü![]()
Yanlış anlamışsın bence, Azerbaycan'da Ermeni nefreti olduğu için kk nefretlerini anlamlandıramamış. Ben öyle anladım en azındanÖyle dediğimi nereden çıkardınız????
Çok teşekkürler e.Kedibochi minik yavrunun yeni yaşını kutlarım. Aydınlık günlere ersin herdaim hür olduğu huzurla yaşadığı umutla baktıgı bir hayatı olsun inşallah
seneye 1.sınıf anneleri olarak dertleşirz
![]()
Sevgili mune, ben ırkçılık karşıtı biri olarak nasıl kk ya Ermeni diyen biri yapıldım bunu anlayamadım ki..Gol’den ziyade ırkçılık sayılabilecek sözlerin önünü kesmek lazım, ayıptır.
Biz bu ülkede süryanilerle ermenilerle yahudilerle taaa osmanlıdan bu yana iç içe yaşıyoruz, evlilik bağıyla akrabalıklar da kurduk halk olarak.
Ermeni olmak, yahudi olmak ayıp mı günah mı? Kürt, Türk, Çerkes, Laz diye ayrılmak istemiyoruz, liderlerin soyu nereye dayanıyor bakmadım bile, neye inanırlar ona da bakmıyorum çünkü beni ilgilendirmiyor, ben Türkiye için ne yapacaklar, halk için ne yapılacağa bakıyorum, herkes de buna bakıyor sanırım, ki aslolan icraatlerdir köken değil.
Benim mesajimin amacı buydu zaten, kk ya Ermeni demedim. Kaldı ki Ermeni de olsa gürcü de olsa, Arap ta olsa ben ırka değil insanlığa bakarım.Yanlış anlamışsın bence, Azerbaycan'da Ermeni nefreti olduğu için kk nefretlerini anlamlandıramamış. Ben öyle anladım en azından![]()
Ah pardon 2017li sandım, et yememekten lobların biri fire verdi galibaÇok teşekkürler e.
Benim kız bu yıl ilkokula başladı..
Sevgili mune, ben ırkçılık karşıtı biri olarak nasıl kk ya Ermeni diyen biri yapıldım bunu anlayamadım ki..
Benim mesajimin amacı buydu zaten, kk ya Ermeni demedim. Kaldı ki Ermeni de olsa gürcü de olsa, Arap ta olsa ben ırka değil insanlığa bakarım.
Net !
Ermeni diye laf edenlere laf etmişsiniz yaÖyle dediğimi nereden çıkardınız????
Niye cıldırdınız size ermeni dediniz vay efendim diyen mi varÇok teşekkürler e.
Benim kız bu yıl ilkokula başladı..
Sevgili mune, ben ırkçılık karşıtı biri olarak nasıl kk ya Ermeni diyen biri yapıldım bunu anlayamadım ki..
Benim mesajimin amacı buydu zaten, kk ya Ermeni demedim. Kaldı ki Ermeni de olsa gürcü de olsa, Arap ta olsa ben ırka değil insanlığa bakarım.
Net !
En ufak bir hesap vermeden gidecek olması üzücü aslında.
Gidecek mi dersin![]()
Hesap vermeden olmamalı, olmaz da inşallah. Telegram gruplarında bunun pazarlığını yapmaya çalıştığı dedikodusu dolaşıyor.Binali gibi joker de olabilir![]()
Ermeni muhabbetini yapan o azeri olduğunu iddia eden şahıstı. Hiçbirimizle ilgisi yok. Irk din meshep hikayedir, asıl olan vatanını seven namuslu insan olmaktır.Ermeni diye laf edenlere laf etmişsiniz ya
ZTen ermeni degıl diye altını cızdım bende.
Haklısınız yani
Özeti bu
Ermeni muhabbetini yapan ( burası haricti bugun dahil oldu azerbaycanlıyla) Bi güruh varErmeni muhabbetini yapan o azeri olduğunu iddia eden şahıstı. Hiçbirimizle ilgisi yok. Irk din meshep hikayedir, asıl olan vatanını seven namuslu insan olmaktır.